Keresés

Ismerd meg Chris Appleton 3 kedvenc COLOR WOW termékét!

Chris Appleton preferenciái számodra is érdekesek lehetnek!

A világhírű sztárfodrász, Chris Appleton elárulta, hogy melyik a 3 kedvenc COLOR WOW terméke. Maradj velünk, már mutatjuk is!

Hogyan vált Chris Appleton világhírű sztárfodrásszá?

Chris Appleton nevét 2010-ben ismerte meg a világ, amikoris 27 évesen elnyerte a BBC versenyének Young Hairdresser of the Year (=Az év fiatal fodrásza) nagydíját. Ezek után azonnal belevetette magát a magazinmunkákba és olyan hírességek haján kezdte el kamatoztatni tehetségét, mint Kate Moss és Cara Delevingne.

A nagydíjtól a vörös szőnyegig

Innentől kezdve nem volt megállás: Chris Appleton egészen Los Angelestől New Yorkig és Londontól Párizsig, a világ minden táján világhírű fodrásszá vált. Kiemelkedő munkájára a zene, a szórakoztatóipar, a divat és a reklámszakma legnagyobbjai tartanak igényt – főszerepben Jennifer Lopezzel, Kim Kardashiannal, Ariana Grandéval és Katy Perryvel.

Munkái a világ olyan jelentős magazinjainak címlapjairól köszönnek vissza, mint a

  • Vogue,
  • Harper’s Bazaar,
  • Vanity Fair,
  • Marie Claire,
  • Grazia,
  • L’Officiel ParisSzingapúr.

Chris tehetségét emellett a legnagyobb és legikonikusabb divatházak is elismerik: a Chanel, Vivienne Westwood, Fendi, Moschino, Dolce & Gabbana, Valentino, Saint Laurent, Tom Ford és Burberry is alkalmazta már szezonális bemutatóihoz. Appleton kétség kívül napjaink egyik legkeresettebb fodrásza.

Itt vannak a sztárfodrász kedvenc fodrászati termékei

Chris Appleton-t a “hollywoodi csillogás újbóli feltalálójának” // “the man reinventing Hollywood glam” is nevezik. Még a COLOR WOW brand vezérigazgatója, Gail Federici is úgy nyilatkozott, hogy mindig meg tudja mondani, ha Chris áll egy híresség vörösszőnyeges megjelenése mögött.

A sztárfodrász szerint mindig a kiváló minőségű termékek használata a kulcs, amikor csodálatos eredményt szeretnénk elérni anélkül, hogy ehhez a haj egészségét roncsolnánk. Ezért is kerültek hamar a látókörébe a COLOR WOW márka termékei, amik közül most ki is válogatta a kedvenceit.

Chris Appleton kedvenc hajápoló terméke No.1. - Money Masque

Ahhoz, hogy egy hajból fényűző lookot lehessen varázsolni, Chris szerint elsősorban az egészséges hajszerkezet fenntartására van szükség. Úgy gondolja, hogy a megjelenés csak annyira lehet stílusos és jó, mint a haj állapota. Ha tehát, a hajszerkezet állandóan dehidratált vagy töredezett, akkor a végeredményen semmilyen hajformázás nem tud segíteni.

A világhírű fodrász ezért is döntött úgy, hogy együtt dolgozik egy COLOR WOW formula kidolgozásán, ami nem más, mint a Money Masque mélyhidratáló hajpakolás. A készítmény más, hagyományos maszkokkal ellentétben könnyed állaggal rendelkezik, aminek köszönhetően egészen behatol a hajszálak legmélyebb rétegeibe. A termék használata után mindössze 5 perccel a haj szuper hidratálttá, rugalmassá és fényessé válik.

Chris Appleton kedvenc hajápoló terméke No.2. - Dream Coat

Gondolkodtál már azon, hogy a Chris által készített frizurák hogyan képesek egész éjszaka tartani, még akkor is, amikor Miami szintű páratartalomnak vannak kitéve? Mindezt egy szuper terméknek köszönheti, a Dream Coat-nak!

“Ez a titkom. A Dream Coat-tal való előkészítés lényegében olyan, mintha esőkabátot viselnél a hajadon” – mondja Chris. “Egyfajta vízálló gátat képez a haj felületén, aminek köszönhetően a frizura nedvesség hatására sem kezd göndörödni.”

A nedvesség elleni Dream Coat spray a világ egyik legfejlettebb göndörödés elleni technológiájával rendelkezik. Könnyű, mint a víz (vagyis olyan hatást kelt, mintha semmi nem kerülne a hajra), de mégis olyan hihetetlenül erős, hogy napokig képes blokkolni a páratartalmat, még attól függetlenül is, hogy az mennyire extrém. Plusz előnye, hogy selymesen simává és vakítóan fényessé varázsolja a végeredményt.

Chris Appleton kedvenc hajápoló terméke No.3. - Root Cover Up

Appleton szerint a harmadik elengedhetetlen COLOR WOW termék nem más, mint a ROOT COVER UP, ami elsősorban a hajtöveken megmutatkozó lenövések fedését szolgálja.

“Ezt a terméket használom az ügyfeleim 99%-ánál. Csodálatosan fedi a lenövéseket, de a hajszálak feltöltéséhez, sűrítéséhez és az olyan foltok elfedéséhez is tökéletes, ahol egyébként a fejbőrt látnánk” – mondja Chris.

A világhírű fodrász többek között azért is imádja a ROOT COVER UP-ot, mert az ásványi púderból álló termék víz- és izzadságátló hatással is bír. Tehát egészen addig tart, amíg nincs kimosva a hajból. Ennek köszönhetően soha nem kell amiatt aggódni, hogy elkenődik, elhalványul vagy lefolyik – egész nap és éjjel számítani lehet a csillogásra!

Képzeld, a ROOT COVER UP 8 többdimenziós árnyalatban is kapható, amik egytől egyig nagyon természetes hatást keltenek.

Te is kipróbálnád Appleton kedvenc hajápoló- és styling termékeit? A WE LOVE HAIR WEBSHOP csak rád vár!

Forrás: colorwowhair.com

Képek: itt, itt, itt és We Love Hair