Keresés

A gubancos haj már a múlté: itt egy új sikertermék!

Eleven Detangle hajban maradó spray: A gubancos haj már a múlté!

Az ELEVEN AUSTRALIA egy friss megközelítése a haj-, és testápolásnak! A cég 2011-ben indult útjára, jelenleg több mint 27 különböző terméket kínál, amelyek egytől-egyig állatkísérlet mentesek. A cég szortimentjében megtalálhatóak a vegán és a gluténmentes alternatívák is! Az ELEVEN a magas teljesítményű hozzávalók, illetve az egyszerű, könnyedén használható termékek ötvözetéből született meg. Most pedig elérkezett az idő, hogy megismerd az Eleven Australia legújabb sikertermékét, a DETANGLE MY HAIR hajban maradó spray-t! A gubancos haj már csak a múlté!

Új sikertermék az ELEVEN AUSTRALIA-tól: DETANGLE MY HAIR hajban maradó spray

Az Eleven Australia termékei állatkísérlet- és parabén mentesek. Színmegőrző hatásuknak köszönhetően megvédik a hajat a kifakulástól, de ha mindez nem volna elég, mit szólnál ahhoz, ha azt mondanánk, hogy emellett még számtalan potenciált rejtenek magukban. Mint például, hogy:

  • vegán és gluténmentes termékeket kínál,
  • újrahasznosítható csomagolásban,
  • egyenesen Ausztráliából!
Az Eleven Australia termékek összetevőinek táblázata

DETANGLE MY HAIR hajban maradó spray-vel a gubancos haj már a múlté!

A DETANGLE MY HAIR hajban maradó spray egy körte kivonatot tartalmazó, könnyű gubanctalanító permet, ami hidratálja és megszelidíti a hajat. Hajtőre fújva kezeli és megnyugtatja az irritált, korpás, viszkető és zsíros fejbőrt. Antioxidánsokban gazdag összetevőkkel rendelkezik – a körte, rozmaring levél, nagy csalán kivonatának köszönhetően -, kondicionálja és táplálja a hajat.

Step by step használati útmutató a DETANGLE MY HAIR hajban maradó spray-hez:

#1 HAJMOSÁS

Mosd meg a hajad az Eleven Australia DEEP CLEAN mélytisztító samponjával, hogy minden szennyeződéstől megszabadítsd a hajadat! Igény szerint ismételd meg ezt a folyamatot!

#2 MÉLYÁPOLÓ PAKOLÁS FELVITELE

Vidd fel hajadra az Eleven Australia 3 MINUTE REPAIR mélyápoló pakolását, majd hagyd hatni 3 percig és öblítsd ki! A hajad így kellően hidratálttá és puhává válik!

#3 DETANGLE MY HAIR LEAVE-IN SPRAY

Fújd a törölköző száraz hajadra a DETANGLE MY HAIR LEAVE-IN SPRAYT, egészen a hajtövektől a végekig, ezt követően fésüld ki a tincseket!

#3 FIGYELMEZTETŐ LÉPÉS

Ne felejtsd el használni a MIRACLE HAIR TREATMENT hajban maradó mélyápolót sem! Nyomj a tenyeredbe 1-2 pumpányit és oszlasd el az egész hajhosszon!

#4 HAJSZÁRÍTÁS

Szárítsd meg hajadat és élvezd a könnyű frissességet!

A gubancos haj már a múlté! Mi szóltunk! 😉

További részletekért keresd fel az ELEVEN AUSTRALIA oldalát!

Szöveg és képek: ELEVEN AUSTRALIA HUNGARY