Keresés

Far North kollekció – Az Eleven Australia természeti frizurái

Észak-Ausztrália hangulata a Far North kollekcióban!

Nem, nem a hűvös északi tájakra kalauzol minket az Eleven Australia csapata, hanem Észak-Ausztrália ikonikus vidékére. Meleg, kellemes éjszakák, trópusi boldogság. Ez a hangulat jellemzi az új kampányt: Far North.

Ausztrália északi részének természeti környezete fenségesen szép és hűen tükrözi vissza az Eleven Australia vibrálását. Lágy és gyengéd fények, merész és kontrasztos színfoltok. Ezek ünneplik együtt a természet varázsát, miközben megőrizték az Eleven Australia hitelességét. A Far North kollekció természet ihlette frizurákból áll össze erőszakmentes, vegán, ammónia- és parabénmentes termékek használatával.

„Azt akarom, hogy az emberek érezzék a gazdag és tápláló érzését. Egyfajta kapcsolat, újra csatlakozás, olyan elemekkel, amelyek földközeliek. Legyen szó vízről, hegyekről vagy a fák lombjairól – élő és lélegző, kézzelfogható dolgok, amelyeket megérinthetünk.” – mondja az Eleven Australia társalkotója és fotósa, Andrew O’Toole.

Természeti ihletés

A kollekció egyszerű, újra megalkotható megjelenések sorozata, amelyeket a trópusi ausztrál vidéken tapasztalható könnyed mozgás és textúra ihletett. Akár egy szabad folyó, finom kanyarokkal, ugyanakkor meghatározott élekkel és nyers felületekkel.

„Szerettem volna, hogy a haj szinte olyan legyen, mintha a természet eredménye lenne, amelyben vagyunk. Semmi sem túlfényezett vagy eltúlzott. Az igazi szépség az volt, hogy milyen szabálytalanok a textúrák és azt akartam, hogy ez átjöjjön a hajon. Sok miracle hair treatment-et, sea salt texture spray-t és dry finish wax spray-t használtam, hogy felerősítsem a természetes mozgást, és határozottabbá tegyem” – mondja Joey Scandizzo, az Eleven Australia társkreatív igazgatója és fodrásza.

Az Eleven Australia köszönetet mond Észak-Ausztrália hagyományőrzőinek, hogy létrejöhetett a Far North kampány és kollekció, valamint tiszteletét fejezi ki az őslakosok és a Torres-szoros népei felé.

Az Far North kollekció létrehozói

  • Haj – Joey Scandizzo
  • Fotók – Andrew O’Toole
  • Mua – Kylie O’Toole
  • Stylist – Stuart Walford

A kollekció néhány képe:

Olvass még nálunk az Eleven Australiaról:

Életérzés Londonban

Ha tetszik a kollekció, lájkold és oszd meg! 🙂

Szöveg és képek: Eleven Australia