Keresés

Farkas Andrea Redken oktatófodrász ajánlata az egészséges hajért

Farkas Andrea Redken Artist és trainer, a REDKEN filozófiáról mesélt nekünk.

Farkas Andrea Redken Artist és trainer, a REDKEN termékeit használja a szalonjában. Vendégei és ő is maximálisan elégedett az amerikai piacvezető márkával. A Redken termékeiről kérdeztük az trénert.

Hogyan alakul a vendégforgalom, amióta a Redken termékeit használod?

A Redken márkanév nagyon vonzó, egyre több helyen találkoznak az emberek a márkanévvel az online sajtóban, nyomtatott magazinokban és a social médiában is régóta megtalálható sok híresség és fantasztikus szakember oldalán. Amerikai sztárfodrászok is dolgoznak ezzel a márkával, a sztároknak elkészített gyönyörű hajszínek nap mint nap szembe jönnek velünk az online térben, így aztán gyakori, hogy a vendégeink is ez alapján döntenek. A márka egyedisége azonnal rabul ejti őket. A mi forgalmunk és a szalonlátogatások száma ezzel folyamatosan nő.

Farkas Andrea Redken oktató

Milyen munkafolyamatokra használod a Redken termékeket?

A színmegváltoztató portfólió mellett a hajápolás terén is kiemelkedően magas minőséget képviselnek a Redken termékei. A haj Ph-értékének megőrzése, a hajban lévő kötések védelme prioritást élvez mindkét területen. Mi akkor tudjunk maximalizálni a vendégeink számára nyújtott szolgáltatások hatékonyságát, ha vendégeink az otthoni hajápolásra is odafigyelnek. Ebben nyújtunk segítséget a termékajánlással. Hiszünk benne, hogy mindenki méltó a szép és egészséges hajra. A Redken-nel úgy érheted el a tökéletes frizurát, hogy közben tiszteletben tartod a hajad egészségét. Hisszük, hogy a haj színtartóssága és a szép haj megőrzése nem ér véget a szalonban.

Farkas Andrea munka közben a Redken Akadémián

A hajápolásban a megfelelő diagnózis segít a jó termékek kiválasztásában. Akár több termékcsaládból is válogathatunk, ezzel segítve a haj jó minőségének fenntartását. Nálunk minden szolgáltatás, legyen az balayage, szőkítés, hajfestés vagy színezés csakis Redken termékekkel készül.

Milyen termékeket tudnál kiemelni az általad használtak közül?

A legnagyobb dobásunk a Shades Eq Gloss hajszínező. Ettől lesz egységes, fényes és egyedi a hajszín. A másik két termék, amit kiemelnék az ABC hajápoló rendszer, amelyet igénybevett hajra, kémiai és fizikai sérülésekre használunk, míg az Extreme Bleach Recovery családot kifejezetten szőkített haj kezelésére. Fontos, hogy megfelelően alkalmazzuk, és 2-3 havonta cseréljük otthon is a termékeket a haj állapotához mérten.

Farkas Hair Redken Szalon

Mik a terveid a 2023-as évre?

2023-ban megújul a styling portfóliónk, ami igazi amerikai lendületet ad a frizuráknak. A Redken termékek lehetőséget adnak arra, hogy könnyen változtassunk hajszíneket, a frizuráink rugalmasak, könnyen kezelhetők legyenek.

Változtass, hogy változhass a legújabb trendek szerint!

Farkas Andrea Redken termékekkel való tapasztalata sokunk számára inspiráló lehet és talán megjön a kedvünk néhány termék kipróbálásához vagy a Farkas Hair Redken szalon meglátogatásához is! 🙂

Képek: Farkas Andrea