Keresés

Fátrai Krisztina és a Fodrász Kör - bemutató körút indul

Fátrai Krisztina és a Fodrász Kör melírtechnikai és szőkítéselméleti bemutatókat tart.

Fátrai Krisztina előadásai mindig is nagy érdeklődésre tartottak számot, ez pedig most sincs másként. A tavalyi országjáró körút után idén ismét bejárja az országot a Fodrász Körrel kiegészülve, hogy a melírtechnikák és a szőkítés témakörében tartsanak bemutatókat az érdeklődő szakembereknek.

A Fodrász Kör tagjai

 • Fátrai Krisztina,
 • Andrássy Dávid,
 • Édl Viktória,
 • Bencze Brigitta,
 • Tóth Nikolett

Fátrai Krisztina így nyilatkozott a csapatról:

"A csapatban nem csak a fodrászok fontosak, hanem hálával tartozunk mindazoknak, akik segítenek az esemény létrejöttében és lebonyolításában. A fodrászok közül Bencze Brigitta és Tóth Nikolett a háttérben dolgoznak, biztos támaszt nyújtva az előadóknak.

A színpadon Édl Viktória kolléganőmmel és Andrássy Dávid fodrászmesterrel dolgozom. Vikivel öt éve dolgozunk együtt a szalonban, nemcsak profi szakember. hanem szuper oktató is egyben. Rendszeresen együtt teszteljük az új termékeket is. Dávid sok évvel ezelőtt volt tanítványom, most pedig Székesfehérváron vezet fodrászszalont. Az ő életében is fontos küldetés a fodrászok fejlődése, ennek jegyében tanít és vizsgáztat folyamatosan Székesfehérváron. Mi hárman fogunk tehát melírtechnikákat bemutatni lépésről lépésre, Brigi és Niki pedig csodálatos szakemberekként támogatnak minket a munkálatokban."

Ha tehát te is fejlődni szeretnél, valamint profi munkákat kiadni a kezeid közül, akkor ez a bemutatókörút neked szól. Bárki lehet tökéletes fodrász, ha eleget tanul és gyakorol. Fátrai Krisztina már egy korábbi interjúban is felhívta a figyelmet az oktatás fontosságára, most azonban itt a lehetőség, hogy személyesen is megtapasztald ezt:

"Tavaly hat helyszínen jártunk és azt láttuk, hogy ez a kezdeményezés hiánypótló. Nem csak gyakorlatban, hanem elméletben is nagyon mélyen foglalkozunk a vendégek lehetséges igényeivel és mai kornak megfelelő technikákkal." - emelte ki a fodrászmester.

Fátrai Krisztina és a Fodrász Kör – mit kapsz a bemutatókon?

A bemutatók elsődleges célja tehát, hogy bemutassák a legújabb és legkorszerűbb melírtechnikákat. A csapat részletes elméleti és gyakorlati útmutatóval készül, valamint lépésről lépésre magyarázza el a trükköket és megoldásokat. Fátrai Krisztina és a Fodrász Kör bemutatói segítségével könnyedén elsajátíthatod a munkád magasabb szintre emeléséhez szükséges tudást.

Az előadásokon többek között ezekről lesz szó:

 • színelmélet, szőkítés elmélet
 • diagnosztizálás,
 • helyes anyaghasználat,
 • szőkítési rendszerek
 • melírtechnikák fajtái, rendszerezése elméletben és gyakorlatban

Azért, hogy a szakmában kiemelkedő tudást szerezz és sikeres legyél, folyamatos fejlődésre és tanulásra van szükség. Ezekkel az eseményekkel lehetőséged van az új trendek és módszerek megismerésére. Legyél lépéselőnyben a versenytársakkal szemben!

"Mindig azt javaslom a fodrászoknak, hogy bővítsék az eszköztárukat. Ne csak a jól bevált, megszokott technikákat és anyagokat használják, hanem folyamatosan újuljanak meg. Változni kell, tanulni és fejlődni, újabb és újabb technikákat bevinni a szalonba!" - hangsúlyozta Fátrai Krisztina.

A bemutatók időpontjai

 • Április 8. - Békéscsaba,
 • Április 22. - Pécs
 • Május 6. - Miskolc
 • Május 27. - Debrecen

A Fodrász Kör vidéki és budapesti előadásainak időpontját megtalálod a Fodrászinfó Eseménynaptárban, az áprilisi bemutatókról pedig hamarosan bővebben is beszámolunk.

Az eseményekre a gombra kattintva lehet regisztrálni! Ne maradj le!

Jelentkezz most!