Keresés

FE(MALE) MAGENTA MULTIVERSE – Keresztes Krisztina kollekciója

Fe(Male) Magenta Multiverse kollekció az év színének jegyében.

Amikor a Pantone kiválasztotta az Év Színét, már vártuk, hogy megjelenjenek azok a fodrászok, szakemberek és művészek, akik ennek jegyében alkotnak. Jelentjük, itt is van Keresztes Krisztina kollekciója a FE(MALE) MAGENTA MULTIVERSE.

Krisztina a kollekcióban nem csak a hajak vágásáért felel, de ő készítette a stylingot és ő a kollekció designere és makeup artistja is. A fotók és a szerkesztés pedig Adrian Zaharia keze (vagy inkább szeme) munkája.

Keresztes Krisztináról

  • székelyföldi származású, magyar nemzetiségű
  • 17 éve fodrász, 13 éve divattervező
  • 12 éve irányítja saját kollekcióit
  • Revlon Professional Style Masters International contest for Romania – I. helyezések (2014. és 2017.)
  • International Beauty Industry Awards – New York – II.hely – “Best Handpainted Technique” – 2020.
  • Alternative Hair Show – International Visionary Award Döntő (Avantgárd és Men kategóriában) – London

A FE(MALE) MAGENTA MULTIVERSE a modelleket különböző etnikumokból és kultúrákból válogatta össze egyetlen irányvonal alá: Viva Magenta. A Pantone által kiválasztott Év Színe tökéletes dinamikát idéz a mesterséges intelligencia és az emberi kreativitás közé. Minden karakter önkifejezése a tökéletesen kiegyensúlyozott tónusok között mutatkozik meg. A kollekció egy fizikai és virtuális világkörüli utazásra invitál minket, ahol mindegy, honnan érkezünk, mindannyian egy pozitív jövőben reménykedünk.

A szavak helyett beszéljenek a képek:

A Viva Magenta szín pedig a férfiakon is jól mutat, legyen szó akár rövid, akár hosszú, esetleg egyenes vagy göndör hajról:

Továbbra is reméljük, hogy a Viva Magenta árnyalat sok fodrászművészt megérint. A (FE)MALE MAGENTA MULTIVERSE kollekció egyszerűen csodás. Használjátok minél többet a színt és mutassátok meg nekünk és a világnak is!

 További fodrásztartalmakért pedig böngéssz az oldalon!🙂 

Szöveg és képek forrása: Keresztes Krisztina