Keresés

Fodrászkiállítás Glasgow-ban - így juthatsz ki!

A fodrászkiállítás Glasgow-ban kerül megrendezésre 2024-ben!

A The Professional Beauty Group bejelentette, hogy új szakmai kiállítást szervez, amely a Professional Beauty & Hair Glasgow nevet viseli. A kiállítás főképpen a skóciai szalonokat, gyógyfürdőket és szabadúszókat szolgálja ki, akik kapcsolatot szeretnének teremteni és közvetlenül találkozni a professzionális szépségpiac legnagyobb márkáival. Ezek mellett természetesen várnak minden más érdeklődőt is a színvonalasnak ígérkező eseményre.

A kétnapos rendezvény 2024. június 9-10-én kerül megrendezésre a SEC Glasgow-ban.

A Professional Beauty & Hair Glasgow egyébként a cégcsoport első skóciai székhelyű kiállítása, ahol a szépségipari szakemberek találkozhatnak kedvenc professzionális szépségipari márkáikkal, részt vehetnek élő előadásokon, oktatásokon és bemutatókon, valamint elsőkézből nyerhetnek betekintést a szépségipar legújabb professzionális innovációiba.

A rendezvény a Professional Beauty és a Hairdressers Journal International együttműködésével valósul meg. A kiállításon a bőrápolás, a körömápolás, a sminkelés, a hajápolás, a fodrászat és a borbély szakma elegye lesz látható.

Mark Moloney, a Professional Beauty Group ügyvezető igazgatója a rendezvény kapcsán elmondta:

"Alig várjuk, hogy teret biztosítsunk a skót fodrász- és szépségipari szakemberek számára, hogy kapcsolatot teremthessenek és hálózatot építhessenek ki partnereikkel, az általuk ismert és kedvelt márkákkal. Emellett az Egyesült Királyság néhány vezető professzionális szépségipari márkájának új lehetőséget biztosítunk arra, hogy találkozzanak a meglévő és potenciális szalonpartnereikkel."

Fodrászkiállítás Glasgow-ban – így tervezz!

Ha szeretnél részt venni a kiállításon, mindenképpen készülj fel:

  • időben kezdd el a szervezést,
  • legyen útleveled,
  • foglald le időben a repülőjegyedet (közvetlen járat is elérhető Budapestről Glasgow-ba),
  • gondolkozz időben a szállásról,
  • regisztrálj az eseményre

Ha a fodrászkiállítás felkeltette érdeklődésedet, regisztrálj az alábbi gombra kattintva!

Forrás: Professional Beauty

További cikkekért böngéssz az oldalon! :)