Keresés

Fodrászszalon fertőtlenítés szakszerű eljárással

A fodrászszalon fertőtlenítés mindig elengedhetetlen, mutatjuk mit és hogyan!

Az újév kapujából visszatekintve nem túlzó kijelenteni, hogy 2020-ban az egészség megőrzése játszotta a legnagyobb szerepet. Habár a rendszeres fertőtlenítés korábban is elengedhetetlen folyamatként volt jelen a fodrászszalonok életében, ennek most még nagyobb odafigyeléssel kellett eleget tenni. Örömhír, hogy Magyarországra is megérkezett a ZOONO Group, amelynek technológiája egyben a brand filozófiája is. Kíváncsi vagy, hogy hogyan zajlik egy fodrászszalon fertőtlenítése szakszerűen? Szívesen nyernél te is egy teljes szalon fertőtlenítést? Görgess tovább!

ZOONO-misszió

A Zoono Group egy Új-Zélandon alapított, valamint az Ausztrál Értéktőzsdén jegyzett vállalatcsoport, amely napjainkban az antimikrobiális védelem vezető szakértőjévé vált. Népszerűségét és hatékonyságát az egyedi technológiájának köszönheti, missziója, hogy a hagyományos fertőtlenítőszerekkel szemben egy kifinomultabb, egyszerűbb és korszerűbb megoldást biztosítson azoknak az iparágaknak, amelyeknél fokozottan fent kell tartani a higiénés előírásokat. Ez alól természetesen nem kivételek a fodrászszalonok sem, amelyeknek szakszerű fertőtlenítése egyébként is, de napjainkban még inkább elengedhetetlen. Tudtad, hogy a hagyományos eljárásokkal szemben, a ZOONO ködölési technológiájával most időt és energiát spórolva, egy hosszabb távon is képes vagy megőrizni önmagad, illetve kollégáid és vendégeid egészségét?

Fodrászszalon fertőtlenítés szakszerű eljárással

Kíváncsiak voltunk, hogy a ZOONO szortiment magyarországi bevezetése után, milyen tapasztalattal rendelkeznek a profi eljárást alkalmazó szakemberek. Egy rövid és átfogó videó keretében, most Batki Péter -szalontulajdonos, VB ezüstérmes, többszörös magyar fodrászbajnok, a Batki Academy megálmodója és alapítója – nyilatkozott a ZOONO-féle fodrászszalon-fertőtlenítés hatékonyságáról. Gondolatait Pammer Norbert, a ZOONO ügyvezető igazgatója egészítette ki. Ezt figyeld:

ZOONO technológiával a fodrászszalonok professzionális fertőtlenítéséért

Ahogyan az a videóban is elhangzott az egyedi ZOONO antimikrobiális technológia titka, hogy bármilyen felülethez kötődik, és egyaránt elpusztítja a kórokozókat, a baktériumokat, a vírusokat, az algákat, a gombákat és penészgombákat. Ez úgy lehetséges, hogy a ZOONO fertőtlenítő egy szilán alapú vízbázisú polimer formulából áll, amely egy oldhatatlan monomolekuláris réteget képez, így a kovalens kötéssel a megtisztított felszínhez tapad. Ennek a rétegnek az egyedülálló tulajdonsága, hogy nanoméretű tüskék képződnek rajta, melyek átszakítják a vírusok, baktériumok és gombák védőburkát.

FODRÁSZSZALON FERTŐTLENÍTÉSE KÉT LÉPÉSBEN:

ELSŐ LÉPÉS: a fodrászszalon általános takarítása általános tisztítószerekkel. A kezelendő felületeket alaposan meg kell tisztítani, pormentessé kell tenni.

MÁSODIK LÉPÉS: ZOONO termék felvitele.

KONKLÚZIÓ: a víz elpárolgása után a ZOONO a felülettel kovalens kötést hoz létre, melynek során pozitív töltésű „tüske” alakú molekulák keletkeznek. A pozitív töltésű tüskék vonzzák a negatív töltésű kórokozókat, amelyek külső burkát átszakítva elpusztítják őket. Mivel nem történik vegyi kezelés, ezért a hatás hosszútávon fennmarad, hagyományos tisztítási eljárások mellett is.

ZOONO termékelőny a fodrászszalonban:

  • Bőrbarát, dermatológiailag tesztelt, PH semleges, így a piacon lévő kézfertőtlenítőkkel szemben nem szárítja ki a bőrt.
  • Színtelen, szagtalan, alkoholmentes, ezért a gyermekek számára is hatékony megoldás a baktériumok elleni védekezésben.
  • Környezet-, ember- és állatbarát.
  • Nem igényel rendszeres használatot, hiszen a kórokozókkal szembeni védelem hosszútávon fennmarad (bőr felületen 24 órán keresztül, egyéb felületeken akár 30 napon keresztül képes védettséget biztosítani).
  • Nem korrodáló (=nem bántja/marja a fodrászszalon bútorainak felületét).
  • A mindennapi higiéné és a kezelt felületek tisztán tartása nem oldja le a felvitt védőréteget.

ZOONO referencia

#1 A ZOONO termékeivel és hatékonyságukkal kapcsolatos állításokat független, nemzetközi szervezetek által akkreditált laboratóriumban elvégzett tesztek támasztják alá. Kérés esetén ezeket bármelyik partner megtekintheti.

#2 A ZOONO globálisan már több mint 100 sikeres tesztet tudhat maga mögött a teljesség igénye nélkül a következő területeken: Új-Zéland, Ausztrália, Dél-Afrika, Japán, Egyesült Királyság, Németország, Törökország, Kína, USA, Portugália.

FODRÁSZSZALON FERTŐTLENÍTÉS: NYERD MEG!

A Fodrászinfó Pro zárt Facebook csoport tagjai számára van egy remek ajánlatunk, ami a csoportban olvasható! Kattints ide az eléréshez!

Képek és videó: ZOONO