Keresés

Környezetbarát fertőtlenítés a fodrászszalonban: a HIGÉN+99 titka

Újabb inováció: környezetbarát fertőtlenítésre fel!

A fodrászszalonokban fenntartott higiénia mindig is nagyon fontos volt, az elmúlt két év pedig csak még inkább felhívta a figyelmet a folyamatos óvintézkedések betartására. Ha ezen a területen is szeretnél tudatosságra törekedni, akkor most egy olyan innovatív technológiát mutatunk be számodra, amivel lehetőséged van a környezetbarát fertőtlenítésre! Íme a HIGÉN +99 termékeinek titka!

A jövő természetes technológiája a fertőtlenítés területén

A HIGÉN +99 fejlesztői egy olyan innovatív környezetbarát fertőtlenítő anyagot hoztak létre, ami egy egyedülálló technológiával készült, és ami egyaránt alkalmazható a légtér és a különböző felületek fertőtlenítésére. Hogyan lehetséges mindez? Ismerjük meg együtt a termékek hátterét!

A KÖRNYEZETBARÁT FERTŐTLENÍTÉS INNOVÁCIÓJÁNAK HÁTTERÉBEN

A HIGÉN+99 egy forradalmi magyar újítás, ami Körmendi István, magyar feltaláló (aki 2018-ban Innovációs nagydíjat kapott – a szerk.) nevéhez fűződik. Az innováció a hipklórossav stabilizációja, ami egyébként természetes módon az emberi szervezetben is megtalálható.

A hipoklórossavat (HCOL) a saját immunrendszerünk állítja elő a testünkben található sóból és vízből. A keletkezett sebhelyeken, a fertőzések megakadályozására első védelmi vonalként használja. Tehát ez az egyszerű és természetes mechanizmus annak az innovációnak alapja, ami környezetbarát megoldást jelent a külső környezetünk higiéniájának biztosítására is. Mivel így a hipklórossav nem ismeretlen a szervezetünk számára, így használatakor sem a környezetünk, sem a természet nem károsodik, ennek ellenére mégis képes szinte 100%-ban elpusztítani a nemkívánatos vírusokat, baktériumokat és egyéb mikroorganizmusokat.

A HIPOKLÓROSSAVAT MÁR AZ ELSŐ VILÁGHÁBORÚBAN IS HASZNÁLTÁK

Bár kevesen tudják, de a hipklórossav már az első világháborúban is sikeresen használták a sebek, sérülések elfertőződésének elkerülésére. A hipklórossav az elektromosságnak köszönhetjük, mivel kizárólag elektrolízis útján lehet előállítni. Igen instabil molekula, így a hatékonysága az előállítást követően gyorsan csökken. Ahhoz, hogy megtartható legyen a hatásspektruma minimum 350ppm-es koncentrációt kell tartani. Ezen érték alatt már sajnos csökkent hatékonyságról beszélünk. Ebből következik, hogy az eddig elérhető megoldások kizárólag a közvetlen előállítás utáni felhasználást tették lehetővé. Ez nem csupán helyigényes, de igen költséges megoldás is volt.

A HIGÉN+99 egy olyan stabilizált fertőtlenítő innováció, amely lehetővé teszi a hipklórossav megfelelő értékű és koncentrációjú alkalmazását. A szükséges hatáserősségen túl 180 napos szavatossági idővel palackozható, így gyakorlatilag bárhol, bármilyen felhasználási területen hatékonyan és biztonságosan alkalmazható.

A BIOHAIR-szalonok évek óta (és a mai napig) használják ezt a környezetbarát fertőtlenítési megoldást:

HIGÉN+99, avagy a környezetbarát fertőtlenítés a fodrászszalonban

10 TERMÉKELŐNY:

1. Képes elpusztítani a jelenleg ismert vírusokat és baktériumokat. Többek között: COVID-19, HIV, Ebola, HBV, HCV, Murine Noro Adeno, H1N1, H5N1, Zika, Legionella, Pseudomonas aeruginosa, Salmonella enterica, Staphylococcus auerus, Rota, Polioma, Escheria coli, stb.

2. Segít megszabadulni a gombáktól, a penészgombaspóráktól és az algától is.

3. Extrém rövid behatási idővel rendelkezik.

4. Eltávolítja a vízkövet és egyéb szennyeződéseket, így költséghatékonyan tudod biztosítani a tisztaságot és a higiénikus környezetet is.

5. Felhasználási területe univerzális, így akár a tárgyak felületi fertőtlenítésére, a növények, állatok lemosására is alkalmas.

6. Akár 100%-ban tiszta vírus– és baktériummentes környezet is előállítható vele.

7. 100%-ban lebomló, pH-semleges, környezetet biztosít.

8. Fertőtlenítő ereje 200x nagyobb, mint az eddig ismert, aktív klórt tartalmazó, lúgos kémhatású fertőtlenítőszereké.

9. Nincs hatása a globális felmelegedésre és az ózonréteg elvékonyodására.

10. A HIGÉN +99-cel szemben nem tud kialakulni rezisztencia.

FELHASZNÁLÁSI MÓDOK:

A HIGÉN +99 számos módon felhasználható:

 • közvetlenül a bőrfelületre juttatva,
 • szórófejes flakonból felületekre, tárgyakra permetezve,
 • tisztító–, hűtő– és/vagy klímaberendezésekkel alkalmazva,
 • ultrahangos párásító berendezéseken keresztül a légtérbe juttatva,
 • hideg ködös generátor használatával légtér fertőtlenítésre és penészmentesítésre,
 • 10%-os oldattal, kézi-gépi felmosás által.
Környezetbarát fertőtlenítés a fodrászszalonban

A legjobb ajánlatok fodrászszalonok számára

#1 ULTRAHANGOS HIDEG PÁRÁSÍTÓ BERENDEZÉSEN KERESZTÜL TÖRTÉNŐ FELHASZNÁLÁS

Az ultrahangos hidegpárásító segítségével egyszerűen és biztonságosan juttathatod a légtérbe a HIGÉN+99 környezetbarát fertőtlenítőt. A párásítóban lévő fertőtlenítő folyadékot egy ultrahangon rezgő lapocska porlasztja finom köddé. Ez a fertőtlenítővel dúsított köd azonnal elkeveredik a helyiség levegőjében, és 100%-ban elpusztítja a légtérben lévő vírusokat, baktériumokat.

#2 HIDEG KÖDÖS GENERÁTORRAL TÖRTÉNŐ LÉGTÉRFRISSÍTÉS

A hideg ködös generátor a HIGÉN+99-et használva eddig nem látott gyorsasággal és hatékonysággal képes elpusztítani a lakótérben/fodrászszalonban található összes mikroorganizmust, beleértve a legfertőzőbb vírusokat, baktériumokat is. A hideg ködös generátornak nagy előnye, hogy a légtérbe porlasztással kijuttatott finom köd minden olyan helyre képes eljuttatni a környezetbarát fertőtlenítőszert, ahová más egyéb módon nem lenne lehetséges. A hagyományos gépi fertőtlenítő eljárásokkal szemben itt sem a növényeket, sem az állatokat nem kell eltávolítani a fertőtlenítés idejére. További előny, hogy a fertőtlenítő kezelés után a helyiség szellőztetés nélkül, azonnal újra használható.

A HIGÉN+99 tisztító–, hűtő– és/vagy klímaberendezésekkel együtt is alkalmazható

A HIGÉN+99 termékcsalád tagjai

#1 HIGÉN+99 PROFESSZIONÁLIS KÉZFERTŐTLENÍTŐ

Közvetlenül a száraz tenyérbe juttatva, töményen, hígítás nélkül alkalmazható. Használata egyszerű: elég, ha kb. 5 ml fertőtlenítőt a tenyeredbe nyomsz, majd alaposan átdörzsölöd vele a kezeid, alul és felül is. Ezt követően hagyd megszáradni.

 • behatolási idő: 1 perc
 • kiszerelés: 120 mililiter / 0,75 liter / 5 liter
 • illat: illatmentes

#2 HIGÉN+99 FERTŐTLENÍTŐ 99

Ez a termék egy fertőtlenítő és szagtalanító koncentrátum, aminek felhasználási területe igen sokrétű, így ipari és lakossági célra is egyaránt alkalmazható. Felület– és légtértisztításra egyaránt alkalmas.

Amennyiben felületek, tárgyak, eszközök fertőtlenítésére szeretnéd használni, úgy magát a fertőtlenítő folyamatot megelőzően javasolt egy alapos felületi tisztítás, például portalanítás. Alkalmazása során egyenletesen kell felvinned az anyagot, ne maradjanak kezeletlen részek! Ha már felvitted, semmiképp ne mosd le, hagyd megszáradni!

A Fertőtlenítő 99 a hűtő– és klímaberendezések fertőtlenítésére, tisztítására és szagtalanítására egyaránt kiváló, 100%-ban lebomló folyadék, ami nagy hatásfokkal fertőtleníti a berendezések belső egységeit. 100%-ban elpusztítja az eszközök belsejében letelepedő gombákat, vírusokat, baktériumokat. Figyelem: más tisztítószerrel keverni tilos!

 • alkalmazási terület: légtér-fertőtlenítés, felületfertőtlenítés (krómozott, zománcozott, műanyag felületek, műbőr, gumi, fém, fa, üveg, stb.)
 • hatóanyag-tartalom: nátrium–kloridból elektrolízissel előállított aktív klór
 • aktív klórtartalom: 35mg/100ml, 0,035%
 • behatási idő: baktericid, fungicid, algicid:5 perc, virucid: 1 perc
 • kiszerelés: 5 liter
 • illat: illatmentes, de rövid ideig enyhe uszoda illatot érezhetsz

#3 IPARI FERTŐTLENÍTŐ– ÉS TISZTÍTÓSZER

Mivel a HIGÉN+99 széles spektrummal rendelkezik, és egyedülálló hatékonysággal fertőtlenít, szinte az emberi környezetben felmerülő összes tisztítási és fertőtlenítési igényre nagy biztonsággal alkalmazható. Ez a stabil állapotú hipoklórossavat tartalmazó fertőtlenítőszer dinamikus csíraölő képességgel rendelkezik, minden jelenleg ismert vírus, baktérium ellen. A gombákat, a penészt és az algát is képes eltüntetni.

 • behatási idő: 1 perc
 • kiszerelési egység: 0,75 liter / 5 liter
 • illat: illatmentes, de rövid ideig enyhe uszoda illatot érezhetsz
A HIGÉN+99 termékpaletta

ÉRDEKELNEK A TERMÉKEK?

KATTINTS IDE!

A könnyebb felhasználásért a cég ultrahangos párásítót és hidegköd generátort kedvező feltételekkel tud biztosítani a fertőtlenítéshez. Érdemes őket felkeresni egyedi ajánlatért online vagy telefonon a +36-30-171-2202 -es telefonszámon.

A továbbiakban több anyaggal készülünk, hiszen a fertőtlenítés – kifejezetten az utóbbi időben, – még fontosabbá vált. Kövesd oldalunkat a további tartalmakért!

Forrás és szöveg: OZONE Cleaning

Borítókép: itt

További képek: itt és itt