Keresés

Fórizs Nikolett nyári hajszínt készített - íme a fotók

Fórizs Nikolett, a Subrina termékeit használta a természetes hatású balayage festéshez.

Fórizs Nikolett Stella és Subrina termékekkel varázsolt nyári frizurát

Fórizs Nikoletta neve sokaknak ismerős lehet. A Stella oktatófodrásza most egy igazán lágy, ugyanakkor látványos frizurát hozott létre Stella és Subrina termékek segítségével. A vendég egy világos hajszínt szeretett volna, ami természetes napszívta hatást kelt. A tőnél pedig meg szerette volna tartani a saját hajszínét. A végeredmény ez a csodás nyári frizura lett:

A vendég haja a világosítás előtt
A vendég haja a világosítást követően
Laza hullámok Fórizs Nikolett fodrásztól 

A nyári frizura receptje

Nekünk annyira tetszett a hajszín, hogy megkérdeztük Nikit, hogyan csinálta. Íme a recept, inspirációként a nyárra egyenesen Nikitől:

„A vendégemnek előtte is balayage festése volt, ami kb. 1 évvel ezelőtt volt festve, ez a képen is látszik, hogy le van nőve. A saját hajszíne 7-es színmélység, amit a tőnél megtartottunk. Subrina Plex Lightener szőkítőporával dolgoztam, amit 6%-os oxival 1:2 arányban kevertem ki. Készítettem egy A és B választékot, és a festést hátul kezdtem, alul a tarkónál. Ehhez a balayage festéshez nem használtam fóliát, hátulról előre felé haladtam vékony tincseken.

A hatóidő kb. 40 perc volt. Ezután lemostam a szőkítőt, egyszer megmostam samponnal (Subrina Care Hydro Shampoo), majd a Subrina Demi-Permanent festékével árnyaltam 10/1+10/6+ 1,9%-es oxival 1:2 arányban, aminek 25 perc a hatóideje. Ezután megmostam újra és a Subrina Care Hydro balzsamot tettem rá pár percre.

A frizurát hajvasaló segítségével hullámosítottam be, utána átfésültem. Subrina Style hair spray és Subrina Style hair shine termékeket használtam a formázáshoz.”

Fórizs Niki és a Subrina

Niki imádja a márkát, mindent el tud készíteni a Subrina termékeivel. A választék széles, az eredmény pedig fényes és ápolt haj. A balayage festést Niki azoknak a vendégeknek ajánlja, akik egy természetes színátmenetet szeretnének, vagy csak valamivel feldobnák a hajukat. Ez akár a tő festése nélkül is lehetséges, hiszen például a képeken látható technika esetében, ha több cm-es lenövés alakul ki, akkor sem szembetűnő a változás. Ennek eredményeképpen nincs szükség a havi újrafestésre.

Pro Tipp a haj fotózásához Nikitől: A haj fotózásához érdemes olyan anyagokat használni, amitől szép sima és fényes lesz a haj, és megfelelő fényt választani, ami láthatóvá tesz a haj valódi színét.

További cikkekért böngéssz az oldalon! :)