Keresés

Fórizs Nikoletta - Subrina újdonságok 2024

Fórizs Nikoletta Ljubljanában ismerhette meg a Subrina újdonságok legjobbjait!

Fórizs Nikoletta immár tíz éve dolgozik a szakmában, a Stella Zrt. berkeiben pedig, a Subrina Professional oktatófodrászaként öt éve. A Subrina világszerte 90 országban van jelen, folyamatos megújulás jellemzi a márkát mind minőségben, mind megjelenésben, mind a trendek követésében. Mára teljesen áttértek a VEGAN vonalra, amivel a csúcsminőséget az egészséges megoldásokkal valósítják meg. Niki a márkával egy volt kollégája által ismerkedett meg, és állítása szerint azonnal elégedett volt a szortimenttel:

„Az elejétől kezdve nagyon tetszettek a termékek, mert szinte minden megtalálható a szortimentben: tartós és féltartós hajfestékek, színfelfrissítő maszkok, hajápolók, styling termékek és problémás fejbőrre való termékek. Minden megtalálható kimagasló minőségben, amire csak egy fodrásznak szüksége lehet.” – emelte ki Fórizs Nikoletta.

Nemzetközi továbbképzés Ljubljanában

A Subrina Professional mindig is nagy hangsúlyt fektetett az oktatófodrászok továbbképzésére. Ennek jegyében Fórizs Nikoletta, a Stella Subrina oktatófodrásza január végén Ljubljanában vett részt egy oktatáson, ahol az aktuális termékújdonságokról kapott információkat. Az ilyen képzéseken több ország oktatófodrászai gyűlnek össze, hogy első kézből kapják meg, majd haza is hozhassák a legfontosabb tudnivalókat.

„A Subrina rendszeresen újítja a termékeit, mindig jobbal és jobbal próbál meg előrukkolni. Ezek a képzések az újdonságok megismeréséről szólnak.”

Egy ilyen volumenű nemzetközi továbbképzés lehetőséget ad a szakembereknek arra, hogy elmélyítsék kapcsolatukat a márkával, új embereket ismerjenek meg, vagy éppen megosszák egymással szakmai tapasztalataikat. A képzések emellett sokszínűek: egy héten át délelőttönként elméleti, délután pedig gyakorlati képzésen vehetnek részt a fodrászok, és kipróbálhatnak minden új terméket annak érdekében, hogy azonnali tapasztalatot szerezzenek. A szakmaiság mellett azonban emberi szempontból is jó lehetőség egy ilyen továbbképzés:

„Egyedül szoktam menni, de sosem érzem magam egyedül.” – hangsúlyozta Niki.

Subrina újdonságok 2024

Megkérdeztük Nikit a kint tapasztaltakról és arról, hogy mik a legfontosabb újdonságok a Subrina szortimentjében:

„A Refresh Mask színfelfrissítő maszk egy otthon is használható termékcsalád. Ennek érkezett most két új árnyalata, a Nude és a Warm brown. Ezen kívül megújul a Demi-Permanent ammóniamentes féltartós árnyaló hajfestékcsalád, amely árnyalatok egyébként akár 15 mosást is kibírnak. Ezek a hajfestékek most óriási kedvezményekkel érhetőek el a Stella kínálatában, a Nagy Húsvéti Akció keretében.

Személyes kedvencem az új szőkítőpor, a Matcha Plex. Plex technológiával készült, valamint zöld tea kivonatot és uborka olajat tartalmaz és 9 árnyalatnyit világosít. Nekem nagyon tetszik, amióta kint kipróbáltam, azzal dolgozom. Szerintem nagyon nagy sikert fog aratni, szeretni fogják a magyar fodrászok is.”

A Subrina Professional tavaszi színvilága

Subrina Professional Matcha Plex Szőkítő
Demi Permanent Color
Subrina Refresh Nude Színfelfrissítő Maszk

Fontos a megújulás

Az elmúlt években a Subrina többször is megújította szinte a teljes termékszortimentet a legkorszerűbb vegán és természetes összetevőkkel. A legtöbb megújult termék dermatológiailag is tesztelt, ezáltal a Subrina széles palettájával, megújult professzionális szortimentjével, korszerű összetételben és árban méltón veszi fel a versenyt a nemzetközi piacon lévő professzionális termékekkel.

Niki szerint a változásokkal könnyű lépést tartani, hiszen a divat és a termékek alapanyagai is folyamatosan változnak. Ha pedig jó irányba halad a változás, a szakemberek még motiváltabbak:

„Arra törekszünk, hogy a haj egészségét megőrizzük és a termékek is jó minőségűek legyenek. A Subrina pedig ebbe rengeteg energiát fektet.”

Fórizs Nikoletta bár több nemzetközi oktatásra idén nem készül, tudását azonban a hamarosan kezdődő oktatási szezonban igyekszik a tőle telhető legjobb módon megosztani az érdeklődőkkel.

Matcha plex 3%-os és 6 %-os developer; Utána árnyalás: Demi-Permanent 10/32 1,9%developer Vége: Refresh vanilla mask<br>
Matcha plex+ 3%os developer + kicsi 6%; Utána árnyalás: Demi-permanent 8/71+ 7/75 1,9% developer<br>

Képek: Stella Zrt. (A frizurákat Fórizs Nikoletta, a Stella Subrina Professional oktatófodrásza készítette!)

További cikkekért böngéssz az oldalon! :)