Keresés

Frizuraváltás: merész dolog, de vállald be – ezek a sztárok már megtették

Ezek hírességek motivációul szolgálhatnak a frizuraváltás gondolatában.

Sokszor hajlamosak vagyunk játszani a frizuraváltás gondolatával. A nagy lépésre azonban kevesen szánják rá magukat. A kisebb változtatásoktól nem sokan tartanak, de itt az ideje belevágni valami újba, ha eddig még nem mertél. Mutatunk pár sztárt, akik bevállalták a változást, méghozzá jó eredménnyel. Görgess tovább!

Rövid haj – ma már bevállalhatod

Hála Istennek egyre inkább feledésbe merül az a sztereotípia, hogy a rövid haj nem nőies. A kisugárzás, a nőiesség és a vonzerő nem a hajad hosszától függ, a rövid pixie frizura pedig ma is hódít. Ezt néhány magyar sztár is kipróbálta, tedd meg te is!

Tatár Csilla – pixie
Ábel Anita- egy hosszabb pixie

Ha frizuraváltás, hódít a bubi

A bubi frizura igazi jolly-joker. A legtöbb arcformához jól illik valamelyik változata, ráadásul otthoni karbantartása és ápolása is egyszerű. Ha könnyen ápolható, mégis megnyerő és divatos frizurát szeretnél, a bubi a neked való választás. Ha pedig ezt egy kicsit feldobnád, egy tépett frizura kiváló választás lehet.

Kiss Ramóna – hosszú bubi hajjal
Kozma Orsi – tépett bubi frizurával

Frizuraváltás a nemzetközi sztárok világában

A sztárok frizurája mindig nagy figyelmet kap, különösen, ha változtatnak is rajta. Ez Amerikára különösen igaz. A híres színészek és énekesnők életét szinte mindenki nyomon követi, így a frizurájuk változásáról is szinte azonnal tudunk. Néhány sztár nagyon merész változásokat is meglépett:

Katy Perry – pixie frizurája
Rihanna – bubi haja
Miley Cyrus sok frizurát kipróbált már

Férfiak is megtehetik

Sokan azt gondolnák, hogy a férfiaknak egyszerűbb a dolga. De ez koránt sincs így. A legújabb nagy sikerű frizuraváltást éppen Rácz Jenő, sztárséf mutatta meg. Az egyik kereskedelmi tévé reggeli műsorában jelent meg szőke melírcsíkokkal.

Rácz Jenő új frizurája

A sztárséfre egyébként nem jellemző a frizuraváltás. 2018. óta láthatjuk a Konyhafőnök zsűrijében, azóta mindig jól fésült, barna hajjal jelent meg a képernyőn. Most azonban bevállalta a férfiak között mostanában igencsak népszerű szőkítést.

Felhasznált forrás és képek: itt, itt, itt, itt

Ha szeretnél minden friss infót tudni a fodrászvilágból, olvass az oldalunkon és köves minket minden platformon! 🙂