Keresés

A legaranyosabb gyerek hajak: 5 + 1 válogatása

Gyerek hajak, hogy minden korosztály vágya teljesüljön!

A gyerek hajak mindig is fontos elemei lesznek a fodrászszalonok szolgáltatásainak, hiszen a szülők már tipegőkortól viszik hajvágásra a kicsiket. Ha a gyerekek nem is, szüleik már az első pillanattól kezdve tudják, mit szeretnének, épp ezért fontos különféle frizurákat ismerni, hogy a legmeglepőbb kéréseket is teljesíteni tudjuk. Most következzék 5 + 1 olyan megoldás, ami aranyos, mégis divatos külsőt kölcsönözhet a fiataloknak!

#1 Vállhosszúságú gyerek hajak

A még kicsi gyerekek kerekded arcához a vállig érő gyerek hajak extra aranyosságot eredményeznek, ráadásul nagyon szépen mutatnak. A vállhossz még nem zavarja a kicsit a mindennapi mozgásban, mégis eleganciát ad neki. A frizura arra is lehetőséget ad, hogy különböző stílust kipróbálhasson a gyerek, ezzel segítve annak megtalálását. A szülők akár copfozhatják, be is göndöríthetik, vagy befonhatják különleges alkalmakkor.

A hullámok feldobják az egész frizurát!

#2 Bob frufruval vagy anélkül

A bob frizurák – így a gyerek hajak is – mindig az elegancia megtestesítői voltak. Klasszikus megjelenést kölcsönöznek, kislányoknak és felnőtt nőknek is egyaránt jól állnak. Bár eltérnek a megszokott, kedvelt hajhosszúságoktól, a bob könnyen kezelhető frizura, ez pedig gyerekek esetében nem hátrány. A frufru képes feldobni az egész külsőt, de akár el is hagyható.

Ezek a gyerek hajak minden korosztálynak jól állnak!

#3 Hosszú, hullámos gyerek hajak fonatokkal

Azokat a gyerekeket, akiket dús, hosszú tincsekkel áldott meg a sors, az ilyen frizurák tökéletesek lehetnek. A fonatok rendszerezhetik a kósza tincseket, miközben a haj többi része akár lófarokban, akár kiengedve simogathatja a gyerek vállát, a hullámok pedig életet adnak a teljes megjelenésnek.

Több módszer is van a gyerek frizurák elkészítésére

#4 Dupla copfok és kontyok

Legyen akár hosszú, akár félhosszú a haj, a kontyok és copfok nagyon jól állnak a lányoknak, ráadásul nagyon könnyen elkészíthető frizurákról beszélünk. Csak válaszd szét középen a hajat, és kösd lófarokba két oldalt. Ezután fel is csavarhatod akár kontyokba, befonhatod vagy díszítheted masnikkal, virágokkal, csatokkal is.

Gyors megoldás a szép frizurákhoz!

#5 Egyszerű, középhosszú stílusok

Mint minden esetben, itt is vannak olyan személyiségek, akik az egyszerűséget szeretik. Ebben az esetben mi a középhosszú gyerek hajak közt válogatnánk. Természetes megjelenést kölcsönöznek, és anélkül is jól állnak, hogy bármit tennénk velük. Különösen könnyű viselnie az egyenes vagy enyhén hullámos hajúaknak. Ráadásul nagy előnye, hogy még így is megannyi lehetőségünk van, hiszen a vágási technikák egyediséget adnak a frizurának.

Több lehetőséget is nyújt a vágási technika

+1 Kisfiú hajak

Bár sokszor nem szánunk rájuk elég figyelmet, a fiúknak tervezett gyerek hajak is nagy választékban megtalálhatóak a piacon. Bálint Bernadett magyar fodrász például ebben a kollekciójában kifejezetten a kisfiúkra specializálódott, így az alábbi képeken különböző korosztály frizuráit láthatjuk tőle. Oldalt nyírt vagy tépett megjelenés, kicsit és nagyok egyaránt megtalálják a stílusuknak megfelelő frizurát!

Képek: Pinterest, Bálint Bernadett