Keresés

Hajszín trend 2019 - előrejelzések Fodrászinfó módra

Hajszín trend 2019: mushroom brown-tól az ashy silverig!

Még csak éppen fél lábbal léptünk be az újév kapuján, de mi már izgatottan figyeljük a fodrásztársadalom és az idei frizuradivat minden rezdülését. Általános érvényű igazságot nehéz lenne még felállítani bármilyen trend témakörben, azonban számos oldalon lehet már ízlelgetni a legújabbnak ígérkező divathullámokat. Egy kis év elejei inspirációnak összeválogattuk a számunkra szimpatikus hajszíneket: 2019-es hajszín trend előrejelzések Fodrászinfó módra!

Hajszín trend 2019: mit ígér számunkra az idei év?

Végiggörgetve a nemzetközi platformok bejegyzéseit, igencsak változatos hajszínpalettával találkozhatunk. Ezek között megjelenik az összes klasszikus alap hajszín, és annak megannyi változata. Első benyomásra nem árulunk el nagy titkot, hogyha azt írjuk, a tavalyi év trendjei nem tűnnek el, hiszen az emberi haj természetessége ugyanúgy a divatvilág középpontjában marad, amelyben továbbra is hódítanak

A szín tehát nem vész el, csak átalakul, mi pedig kíváncsian várjuk, hogy ez milyen módon történik meg. Addig is, itt van a saját Fodrászinfós előrejelzésünk, ami talán biztosabb, mint az időjárás. Inspirálódjatok a következő időpontotokra, na meg az újévi fogadalmakra, hogy legalább a frizurához köthetőek megvalósulhassanak! 🙂

5+2 Fodrászinfó toplista

A Fodrászinfó hajszín kedvencei között egyelőre heten vannak, mint a gonoszok. Mutatjuk!

#1 ASHY SILVER – HAMUSZÜRKE

A szürkés/őszes árnyalatok hatalmasat dobbantottak 2018-ban. E szín olyan trendirányzattá vált, amelyről sosem gondoltuk volna, hogy éppen a fiatalokat fogja megbolondítani. Egy jó szakember kísérete azonban elengedhetetlen, hiszen akármennyire is brutál menő, nagyon specifikus, hogy ki számára megfelelő, vagy éppenséggel ki tudja hordani, na és az elkészítése sem két perces feladat. (Bár igazából ebben a szakmában semmi sem, ezt jobb nem elfelejteni!) Szerencsére ez az időszak még nagy valószínűséggel nem csengett le, és 2019-ben is folytatódik az őrület! A mi kedvencünk a hamuszürke!

#2 MUSHROOM BROWN – “GOMBA BARNA”

Ó az a drága balayage! Valószínűleg már sosem tűnik el a Föld színéről, hiszen a lusta vendégek kedvenc divatirányzata. Pontosabban nem is a lustáké, hanem azoké, akik csak szimplán unják a folyamatos hajfestést, az egyhangú színvilágot, stb. Ebben is van egy abszolút kedvencünk, amelyben élesebb kontrasztban, de mégis a természetesség varázsával különülnek el a különböző árnyalatok. Ez pedig nem más, mint a gomba színeihez hasonlító árnyalatok/átmenetek, azaz a Mushroom Brown! Figyelj, mutatjuk!

#3 BLENDED ROOTS – A HAJTŐ ÉS HAJSZÍN KONTRASZTJA

A kontrasztos hajtő a tavalyi év egyik legnagyobb dobása, amely szintén a balayage miatt még hangsúlyosabbá és dominánsabbá válhatott. A korábban emlegetett lustaság ellenére ez egy abszolút kedvenc, amely biztosan megmarad nekünk 2019-re is. Hogy miért? Mert olyan markáns és tekinteteket vonzó hatása van – főleg, hogyha eőrteljesen elkülönülnek a színek -, hogy mindenkinek kiakad a vagánysági faktora. Csak figyeld!

#4 CREAMY BLONDE – KRÉMSZŐKE

A klasszik szőke, a divatikonok kedvenc hajszíne, az örök fiatalság elixírje, persze, hogy nem maradhat ki a felsorolásunkból. Nincs az az évszázad, korszak, vagy éppen generáció, ahol a szőke feledésbe merült volna. Hát hogyan is tehetné? “Hogy milyen volt szőkesége?” Számunkra lágy, selymes és krémes, pont mint a süti! Ideje elveszni a szőke fürtökben! Igen, itt is balayage megoldással.

#5 COPPER – REZES

A vöröses barnás árnyalatok saját tapasztalataink szerint mindig nagyon megosztóak. Valaki vagy rajongásig szereti különlegessége miatt, valaki számára pedig éppen ellenkezőleg hat, a háta közepére sem kívánja. Itt van talán egy olyan megoldás, amely mindkét pólusnak elfogadható lesz, amíg az egyik imádja, addig a másik barátkozik vele. Szerintünk a rezes árnyalatok leheletnyi vadságot és pikantériát eredményeznek. Lássuk, hogy nektek mi a véleményetek?

#5+1 STRAWBERRY HONEY – MÉZ ÉS EPER

A mézszőke és a rózsaszín árnyalatok együttese elsősorban a Rose Gold világot idézik, a mi kedvencünk pedig ennek a verziónak egy szolidabb kiadása. Mondhatnánk úgy is, hogy a Rose Gold leheletnyi verziója, amely különös nőiességet és romantikát sugároz. A természetesség, mint megjelenési forma itt sem utolsó, ezt figyeljétek!

#5+2 JET-BLACK – SZÉNFEKETE

A bejegyzés elején említettük, hogy heten, mint a gonoszok. Nem véletlenül hagytuk a végére a szénfekete hajszínt, bár számunkra ez sokkal inkább az erő és az önbizalom színe, mintsem a szimbolika világából ismert gonoszságé. De hát valljuk be, a feketének ereje van. Nem is akármilyen! Kiemeli a vonásokat, a tónusokat – különösen a világos bőrűeknél -, és biztosít egy igazi badass megjelenést. Számunkra ez ugyanolyan nőies, mint a szőke, bár tény, ezt elsősorban a fiatalabb korosztálynak ajánljuk!

Forrás: Health

Képek: Health és Pinterest

További cikkekért böngéssz az oldalon! :)