Keresés

Hedge Hair Akadémia: fodrászati oktatásfejlesztés vidéken

Olvass elsőkézből nálunk a Hedge Hair Akadémia terveiről!

Egyre többen állnak elő a márkafüggetlen fodrászati oktatások ötletével, aminek mi kifejezetten örülünk. A hiánypótló képzések legújabb helyszíne a debreceni Hedge Hair Akadémia, ami a fodrászok igényeire reagálva a közeljövőben számtalan fejlődési lehetőséget biztosít majd. Mit kell tudnod elöljáróban? Görgess tovább a részletekért!

Vidéki oktatásfejlesztés a Hedge Hair Professional csapatával

Nem meglepő módon a nívós hazai fodrászképzések mind Budapest térségére koncentrálódnak, ami különös nehézséggel jár a vidéki szakemberek számára. A fodrászok kéréseit meghallgatva a Hedge Hair Professional Team Kompos Tamás vezetésével újra megnyitja a H-Art Akadémia kapuit a tanulnivágyó szakemberek számára. A debreceni oktatás már több mint 10 évre nyúlik vissza, ahol számtalan oktatófodrász megfordult már márkafüggetlenül. A csapat nyáron kidolgozott egy professzionális oktatássorozat-tematikát, amelynek segítségével a kelet-magyarországi régiókban élő szakemberek is könnyedén továbbképezhetik magukat. Az országban már jól ismert Gentleman Academy mellett a jövőben minden fodrásznak lehetősége nyílik arra, hogy Debrecenben is professzionális

  • color & styling oktatásokon – különös tekintettel a szabadkezes melírtechnikákra, balayage, copacabana-, illetve a könnyen elkészíthető textúrákra és hullámokra,
  • alkalmi frizura és konty képzéseken,
  • és női hajvágó tréningeken

vegyen részt.

KÖVETKEZŐ IDŐPONT:

Color & Styling képzés a Hedge Hair színspecialistáival

Kelemen Nikollal és Pallai Martinával!

2019. január 20.

A képen a Hedge Hair Professional barber oktatófodrászai láthatóak. Balról jobbra haladva: Balogh Tamás, Kaszás Krisztián és Beke Balázs.

Hedge Hair Gentleman Academy Teaser 2019

A Hedge Hair Professional már túl is van az első debreceni szemináriumán, ahol a férfi frizurák kerültek előtérbe. Balogh Tamás, Beke Balázs és Kaszás Krisztián a képzés keretein belül bemutatta a legmenőbb precíziós barber hajvágás alapjait, ahol a “fading” különböző stílusrétegeinek elkészítési módjaira is jutott idő. Az oktatást Rácz Bence és Tóth Gábor gépekkel történő hajvágásai színesítették. A srácok a nemzetközi divatvilágból kiindulva mindent megmutattak, amire szükség van a mai borbély tudáshoz. A fiúk számára a férfi hajvágás ugyanolyan művészet, mint bármi más, ezért legfőbb céljaik között szerepel, hogy a szakembereknek bebizonyítsák, hogy a barber kultúra sokkal több a hajvágógépek világánál: technikai fegyelem, szakmai alázat és gyakorlás.

Érdekelnek a Hedge Hair Akadémia képzései? Vedd fel velük a kapcsolatot:

HTTPS://HEDGEHAIR.COM/

Forrás és képek: Hedge Hair Professional