Keresés

Férfi hajvágás menete: így készíts menő business frizurát!

Mi a férfi hajvágás menete? Hogyan készíts business frizurát? Mutatjuk!

A férfi frizurák elkészítéséhez elengedhetetlenek a jó minőségű professzionális eszközök, no és persze egy átfogó szakmai ismeret. Nem régiben Marina Ulrich közreműködésével bemutattunk egy hosszú férfi hajvágást, aki most a business style világába kalauzol el téged lépésről lépésre. Felkészültél egy kis inspirálódásra? Akkor bátran görgess tovább!

Modern üzleti hajvágás Marina Ulrich együttműködésével

A férfiak még soha nem voltak divattudatosabbak, mint napjainkban. Akár a munkájuk során, akár szabadidejükben, számukra is elvárássá vált, hogy frizurájuk mindig alkalmazkodni tudjon az aktuális tevékenységi körükhöz. Ennek következtében az egykor meglehetősen konzervatív megjelenésnek számító üzleti hajviselet teljes mértékben újjászületett. A városi életstílusú férfi inspirálta MOSER márkaképviselete és Mariana Ulrich – a tapasztalt férfi stylist – a klasszikusnak számító frizurát most modern üzleti hajvágásként mutatja be. De hogyan is néz ki mindez elöljáróban?

Ahogyan azt majd később lépésről lépésre is látni fogod, a fejtetőn lévő haj hosszabb és tökéletes textúrájú, amit alkalomhoz illően lehet formázni. Hátrafésülve elegáns a munkakörnyezetben, szabadidőben pedig a megfelelő laza stylingolással egy lezser viselet. Az üzleti frizura eleganciáját a pontos kontúrok elkészítése által lehet megőrizni, ezért választotta Marina Ulrich a MOSER innovatív CHROM 2 STYLE Blending Edition hajvágógépét a business style elkészítéséhez. A nagy teljesítményű készülékkel nemcsak könnyű és szórakoztató a munka, de használata garantálja a rendkívül precíz eredményt és a tökéletesen összedolgozott átmeneteket. A férfi hajvágás menete során a részletek kiemelését a MOSER T-CUT kontúrvágógép széles, T-alakú pengéje biztosítja, mert segítségével nagyon tiszta kontúrvonalak érhetők el, amik lehetővé teszik a férfiak mindig igényes megjelenését.

Business Style: férfi hajvágás menete lépésről lépésre

STEP 01 – válaszd le a fedőhajat egy U alakú vonallal a fejtetőn!

Férfi hajvágás menete Marina Ulrich stylisttal

STEP 02 – határozd meg az átmenet maximális hosszát egy fésű és a CHROM 2 STYLE Blending Edition segítségével!

STEP 03/a 03/b – használd a 4,5 mm-es mágneses toldófésűt, és vágd le a haj alsó részét a kontúrtól a fejtető felé haladva!

STEP 04 – használd a T-CUT kontúrvágógépet a kontúrok kialakításához a fül körül és a nyaknál!

STEP 05 – vedd le a mágneses toldófésűt, és állítsd a Blending pengét 2 mm-es állásba!

STEP 06 – a CHROM 2 STYLE Blending Edition hajvágógép segítségével (2 mm-es állásban használva), vágd le a hajat 3-4 cm-rel az U alakú leválasztás alatt, körben haladva!

STEP 07/a 07/b – alakítsd ki az átmenetet a vezetővonal és az alatta levágott rész között, a vágószett nyitottságának változtatásával!

STEP 08 – határozd meg a fejtetőn lévő haj hosszát, és leválasztásonként haladva pontvágással vágd egy hosszúságúra a fejtetőn lévő hajat az első tinccsel!

STEP 09 – használd a MOSER T-CUT kontúrnyírót a frizura és a szakáll vonalának kiemeléséhez!

STEP 10 – végeredmény

Ezért válaszd a MOSER CHROM 2 STYLE Blending Edition-t:

1. A készüléket speciális pengekészlettel látták el, amely az innovatív, hullámos vágófogaknak és az extra rövid vágási hossznak (0,5-2,0 mm) köszönhetően tökéletes átmeneteket képes létrehozni zavaró élek és fokozatok nélkül.

2. Az eszközhöz tartozik egy innovatív BLENDING BLADE is, ami gyors és pontos vágási eredményt garantál. A pengekészlet rendkívül lapos 11 °-os szöge, és a vágási hosszúság beállításának lehetősége megkönnyíti a rendkívül közeli vágásokat.

3. További előny, hogy a penge könnyen levehető, így a gép tisztítását is hatékonyan el lehet végezni.

4. A BLENDING BLADE tökéletesen kiegészíti a készülék CHROM 2 STYLE hajvágógép ergonómiáját: a hajvágó kiegyensúlyozott súlyeloszlása ​​és a pengekészlet rendkívül lapos vágási szöge együttes erővel könnyed és csúcsminőségű munkát biztosít.

MOSER CHROM 2 STYLE Blending Edition hajvágógép & MOSER T-CUT kontúrvágógép

Forrás és képek: MOSER