Keresés

Zólyomi Viktor férfi frizura kollekció 2019

Inspirálódj Zólyomi Viktor férfi frizura kollekciójából!

A hazai barber kultúra dübörög, ennek köszönhetően egyre több férfi szentel időt a haj-, és szakállcsinosításra. Minket minden alkalommal lenyűgöznek a férfi frizura kollekciók, pláne, ha magyar alkotó készíti: fogadjátok szeretettel Zólyomi Viktor munkáit!

A férfi frizurák kilenc formája: Zólyomi Viktor kollekció 2019

Mindenki szereti, ha az igényesség és a karakteresség ugyanabban a pontban végződik. Ehhez rengeteget tud hozzáadni egy ápolt szakáll és egy vagány frizura. Zólyomi Viktor kollekciójában mindenki kénye kedvére válogathat, ugyanis 2019 legmenőbb barber formáival van tele. A különböző hajstílusok jellemzésében maga az alkotó volt segítségünkre. Neked vajon melyik lesz a kedvenced?

#1 Drop Fade

A stílus ismertetőjele, hogy az átmenet oldalról nézve nem vízszintes vonalat képez, hanem a tarkó felé ível. A felső rész lényegesen hosszabb, leggyakrabban kapcsolat nélküli vagással készül. Nagyon közkedvelt forma a sokrétű styling adta lehetősegek miatt.

#2 Crop

A crop frizurák oldalt és hátul rövidek. Ha borotválva készítjük el, akkor még tónusosabbá tesszük az átmenetet, amivel egy “agresszívabb” hatást érünk el. Felül laza és kócos. Hullámos vagy göndör haj esetén problémásnak tűnhet a formázása, viszont sokkal egyszerűbb, mint azt gondolnánk. A természetes hatás elérésének érdekében érdemes finish termékeket és diffúzort használni.

#3 Textured Spiky

A Textured Spiky kapcsán egy oldalt és hátul egy rövid, felül pedig hosszabb frizuráról beszélünk, amit lehet tincsezni vagy akár borzolva is hordani. A merészebbek kapcsolat nélkül is viselhetik. A formázásához pomádé, illetve wax használata javasolt.

#4 Slicked Back

A Slicked Back gyakorlatilag a hátrafesült hajat jelenti, ami mindig a klasszikus formavilágot idézi. Oldalt és hátul enyhe átmenettel kapcsolódik a felső részhez, ami előre hosszabbodik. Szokás még az undercut stílussal ötvözni, ami a kapcsolatnélküliségben mutatkozik meg. A haj stylingja nem a legegyszerűbb feladat, egyaránt igényli a rutinos fodrászt, illetve nem kevés fixáló/formázó segítségére is szükség van ahhoz, hogy tökéletes maradjon.

#5 Curl Texture

A forma oldalt és hátul rövidebb, felül pedig hosszabb, de ettől függetlenül az arányok változhatnak. Nem szabad elfelejteni ugyanis, hogy egy biztos göndör haj rengeteg lehetőséget kínál: volument kölcsönöz, ha szükséges takarja a homlok részt, könnyen formázható és természetes hatást kelt.

#6 Fade

A fadeből sosem elég. Talán azert is, mert számos változata létezik. Sokféleképpen elkészíthető, azonban nem mindegy, hogy milyen hajtípussal dolgozunk. A sűrű sötét színű haj és az egyenletes fejforma kedvez a fade-hatásnak. A képen látható haj esetében egy abszolút visszafogott frizuráról van szó, aminek a stylingja szinte teljesen szabad kezet ad – pomádé, wax, zselé vagy akár lakk, bármi jöhet.

#7 Undercut & Fade

Az undercut hajstílus már régóta divatban van, de még mindig nagy népszerűségnek örvend. Továbbgondolva és fade technikával ötvözve, egyértelműen a trendkövető kategóriába sorolható. A formában egy hosszan elnyújtott átmenetet láthatunk, amely kapcsolat nélküli felső résszel párosul. Ez a stílus sokféle formázási lehetőséget kínál.

#8 Urban Classic

Az elegáns frizura lényege mindig az egyszerűségben rejlik, ráadásul minden fodrásszalonban igény van rá. Nem hivalkodó és nem is extrém, így nem vonja el a figyelmet a viselőjéről. Az igényesen elkészített frizura mint kiegészítőként funkcionál, komolyságot és tekintélyt sugároz.

Az utolsó frizurán egy laza és kócos hatást láthatunk, amelyet a pajesz és tarkó részeken a rövid merész átmenet tesz különlegessé. Leginkább az ovális vagy keskeny fejformához passzol. Ebben az esetben a természetes hullámok előnyt jelentenek, hiszen a textúra egyszerűen kialakítható egy sós spray vagy matt hatású hajformazó segítségével.