Keresés

Schwarzkopf Professional ASK Academy megnyitó

Az ASK Academy Schwarzkopf Professional megnyitotta kapuit!

A tegnapi napon hivatalosan is megnyitotta kapuit az ASK Academy. A Schwarzkopf Professional csapata egy átfogó szakmai est keretében elméletben és gyakorlatban is bemutatta termékújdonságait, különös tekintettel a CHROMA ID hajszínező pakolásokra. A megnyitó további meglepetéseket is tartogatott számunkra – Fodrászinfó beszámoló következik.

ASK Academy megnyitó 2020

A meghatározó márkaképviseletek mindig különösen odafigyelnek arra, hogy reflektáljanak a modern világ igényeire. Az elsődleges célok között mindig az olyan innovatív ötletek megvalósítása áll, amelyek egyszerre reagálnak mind a fodrászok, mind vendégeik szükségleteire. A Schwarzkopf Professional hazai és nemzetközi szinten is a piacvezető brandek egyike, hiszen sosem téveszti szem elől a márkában rejlő még kiaknázatlan területeket.

Ebben a szellemiségben 2020. február 20-án hivatalosan is megnyitotta kapuit a megújult ASK Academy, ahol nagyszerű fellépő fodrászok bemutatói során ismerhettük meg a márka termékújdonságait. Az est kezdetén Havasi Krisztián, a Henkel Beauty Care Professional divízió menedzsere köszöntötte a közönséget, majd Szofrán Zsolt vette át a szót, aki egy átfogó elméleti előadás során szemléltette a CHROMA ID hajszínező pakolások egyszerű és nagyszerű hatékonyságát.

Havasi Krisztián köszöntötte a Schwarzkopf Professional partnereit
Szofrán Zsolt a CHROMA ID hatékonyságát szemléltette

Az ASK Academy és a Schwarzkopf Professional csapatának megújulása

Meleg színek, tágas és világos terek, no meg egy csipetnyi indusztriál stílus, és voilá egy teljesen új köntösben ismerhettük meg az ASK Akadémiát. Ezen túl azonban nem kizárólag a helyszín újult meg, de a Schwarzkopf Professional csapatának háza táján is változások történtek. Nemrégiben számoltunk be arról, hogy Veress-Győri Sándor a Schwarzkopf Professional kiemelt partnere lett – aki szintén az est fellépő fodrásza volt -, és most egy újabb fodrásztehetséget köszönthettünk az SKP színeiben, aki a megnyitó alkalmával lépett először az ASK Academy színpadára. Ő nem más, mint a sokak által elismert Koczka, aki a bemutatkozója alatt stílusában és minőségében két teljesen különböző frizurát készített. A színvonalas program során a Schwarzkopf Professional influencer fodrászainak munkájába is betekintést nyerhettünk.

További fellépő fodrászok

Backstage fodrász munkatársak

  • Bódis Richárd
  • Soós Violetta
  • Lukovics Dániel

Smink

Hafner Krisztina, Smink.hu

Koczka a Schwarzkopf Professional színeibe igazolt
Veress-Győri Sándor a Schwarzkopf Professional kiemelt partnere
Bódis Richárd utolsó finish-ei
Lukovits Dániel és Sebestyén József nagy munkában
Soós Violetta

Néhány további kép a megnyitóról

Képek: Fodrászinfó

További cikkekért böngéssz az oldalon! :)