Keresés

Hullik a hajad? - Hush & Hush Deeply Rooted teszt

A Deeply Rooted a teszt során bebizonyította hatékonyságát.

A Hush & Hush Deeply Rooted egy hajhullást és hajritkulást javító étrendkiegészítő kapszula, amely segíti a vastagabb, erősebb és hosszabb haj elérését, valamint fenntartja a haj és a fejbőr általános egészségét. A Deeply Rooted a klinikai vizsgálatokon is jól teljesített, nemrég pedig Vincze Andrea is tesztelte a terméket. Tapasztalatairól és élményeiről kérdeztük a mesterfodrászt: Deeply Rooted teszt következik sok-sok képekkel!

Milyen probléma miatt kezdte el használni a terméket?

A probléma összetett volt. Covidos voltam, ami miatt erőteljesen hullani kezdett a hajam. A haj végei pedig teljesen elvékonyodtak. Emellett, koromnál fogva már a menopauza is érintette a hajamat, fodrászként pedig nem tartottam előnyösnek, hogy nem olyan szép már a hajam, mint korábban volt. Természetesen korábban kipróbáltam már több sampont és hajszeszt, de ezek csupán enyhe javulást adtak.

Milyen eredménnyel járt a Deeply Rooted használata?

A termék használatával elkezdtek új hajszálak nőni. Igaz, korábban vissza is lett vágva a hajam rövidebbre, de a Hush & Hush használata után már nem kezdtek el vékonyodni a hajvégek. Három hónapig naponta 2×2 tablettát szedtem, ami jelentősen jobb idő, mint a patikában kapható szerek többsége. Ezeket általában hat hónapig kell szedni és sokszor semmilyen eredmény nem mutatkozik. Nálam viszont már 2-3 hét után megállt a hajhullás és kezdtek nőni az új hajszálak. Ráadásul korábban a fejbőröm is zsírosodott, de ez is jelentősen javult a termék használatával.

Íme egy kollázs a folyamatról:

Előtte
Közben
Utána

Időrendben készült képek: a termék használata előtt, közben és a harmadik a hónap végén.

Ár-érték arányban mit gondol a Hush & Hush termékéről?

Megtérül. A vendégeim körében próbáltam népszerűsíteni, de az ára hallatán sokan visszahőköltek. Azonban nekik is csak azt tudom mondani, hogy ha megtérül egy termék használta, akkor arra megéri a pénzt kiadni. A Hush & Hush terméke pedig teljes mértékben megéri az árát, hiszen az én esetemben egy többrétű problémán is képes volt segíteni. Ráadásul időközben újra elkaptam a koronavírust, de a hajam nem kezdett el újra hullani.

Szakemberként másoknak is csak ajánlani tudom a terméket. Tapasztalatból pedig tudom azt, hogy sokkal jobb, mint bármelyik hasonló termék, amiről eddig olvastam vagy hallottam. A probléma megszűnésével leálltam a termék használatával, de ha bármikor hasonló probléma állna elő, akkor biztosan fontolóra veszem, hogy újra ezt használjam.

Sokkal jobb, mint bármelyik hasonló termék - állítja Vincze Andrea

Összességében nagyon pozitív tapasztalatom van ezzel a termékkel. A hajhulláson és a zsírosodáson is ez segített, pedig nagyon sok drága terméket is kipróbáltam már. Örülök, hogy tesztelhettem a terméket!

További információ a termékről ide kattintva érhető el!

Vincze Andrea weboldaláért pedig kattints ide!

Felhasznált forrás és képek: Vincze Andrea