Keresés

Hush & Hush: a haj és az önbizalom növelésére kifejlesztett márka

Látókörünk új gyöngyszeme a Hush & Hush brand.

A Fodrászinfó kitűzött céljai között szerepel, hogy minél szélesebb körben ossza meg veled a különböző márkaképviseletek vízióit és misszióját. Most egy olyan új brand került a látókörünkbe, aminek innovatív szortimentje több szempontból is kiváló eredményeket produkál. A termékek hatékonysága elsősorban a hajhullás megelőzésében és meggátolásában mutatkozik meg, amiről nemrégiben egy reprezentatív kutatás is készült. Az eredmény reménykeltő és lenyűgöző, ezért is éreztük úgy, hogy mindenkinek meg kell ismernie a Hush & Hush filozófiáját és munkásságát. Tarts velünk!

Önbizalomnövelés szépségápolási és fodrászati termékekkel

Egy előremutató brand jól tudja, hogy milyen eszközökkel elégítse ki a fogyasztók igényeit. Napjainkban a természetes, egészséges és tudatos megoldások központi szerepet játszanak abban, hogy egy márka mellett letegyük a voksunkat. A Hush & Hush olyan wellness-élményt nyújtó szortimenttel robbant be a piacra, ami amellett, hogy hordozza ezeket az értékeket, a szépséggel kapcsolatos problémákra is megoldást nyújt. Küldetésének tekinti, hogy termékeivel megállítsa az idősödéssel járó gondok kialakulását, így segítségükkel bárki megőrizheti vagy visszaépítheti az önbizalmát.

A márka két alapítója már külön-külön is nagy utat tett meg azért, hogy hozzásegítse az embereket az énképük fejlesztéséhez:

  • Marc A. Ronert, M.D., Ph.D., Európában diplomázott plasztikai sebész, az Image Skincare alapítója. Dr. Marc több mint 17 éve kutatja az öregedés folyamatát, és keresi az idősödés jeleit késleltető termékformulákat.
  • Janna Ronert kozmetikus, a globa´lis professziona´lis bőra´pola´si terme´kcsala´d, az Image Skincare alapi´to´ja.

Két ilyen szakemberrel a háttérben nem is olyan meglepő, hogy a Hush & Hush termékek fejlesztése teljes mértékben tudományos alapokon nyugszik. Használatuk így egyszerre hat az elmére, a testre és a lélekre.

A Hush & Hush egy innovatív szépségápolási márka

Hush & Hush DeeplyRooted System: a hajápolás új kategóriája

A márka legnagyobb dobása, hogy létrehozta a DeeplyRooted System négylépéses rendszerét, ami a bőrápolás alapjait használja fel arra, hogy serkentse a hajnövekedést, és megduplázza a haj volumenét. Épp ezért minden olyan vendég számára nagyszerű lehetőséget kínál, aki hajhullással, hajritkulással, egészségtelen/száraz fejbőrrel, vagy az idősödő haj problémájával küszködik.

A HUSH & HUSH TERMÉKFORMULÁK NÖVÉNYI ÖSSZETEVŐI

A sikeres eredmények elsősorban a termékformuláknak köszönhetők. Olyan növényi hatóanyagokat tartalmaznak, amiknek az intenzív, helyreállító hatását már tudományosan is igazolták. A Hush & Hush szortiment tagjaiban olyan összetevők találhatók, mint a(z):

#1 ANAGAIN: stimulálja a hajnövekedést, miközben meghosszabbítja a hajszálak életciklusát, ezáltal csökkenti a hajhullást. Növényi forrása a borsócsíra, ami esszenciális tápanyagokkal és antioxidánsokkal látja el a fejbőrt és a hajat. Segít abban, hogy a hajnövekedési ciklusban lerövidüljön a telogén fázis – azaz akkor –, amikor a hajhagymák pihennek, a hajszálak pedig kihullanak.

#2 CAPIXYL: aktiválja a hajhagymák regenerációját a háromszor gyorsabb hajnövekedés érdekében. Növényi forrása a lóherevirág, ami simítja, puhítja a hajat. Mindemellett támogatja a hajszálak fejbőrhöz történő kötődését, amivel képes lecsökkenteni a haj hullását.

#3 CAPISOOTHE: visszaállítja a fejbőr egyensúlyát, ezáltal csökkenti a fejbőr kiszáradását, viszketését és hámlását. Növényi forrása a Chlorella alga, ami aktív B21 tartalmának köszönhetően oxigént és tápanyagokat szállít a fejbőrbe.

#4 KERAGUARD: védi a hajat a szennyeződések okozta oxidatív fehérjekárokkal szemben. Növényi forrása a napraforgó és a pillangófa – mindkettő közismert a gyógyító hatásáról.

#5 HAIRGENYL: igazoltan csökkenti és késlelteti az androgén alopéciát (=fokozatos kopaszodást). Növényi forrása az azálea, ami támogatja a hajhagyma normális aktivitását.

#6 ROOTBIOTEC HW: gátolja az 5-alfa-reduktáz tevékenységét, ezáltal csökkenti a hajhullást, és stimulálja a dermális pepillasejteket. Növényi forrása az illóolajokban és erős antioxidánsokban gazdag bazsalikom, ami közismert gyógyító hatással rendelkezik.

NÉGYLÉPÉSES RENDSZER:

Ahogyan azt már korábban írtuk, a DeeplyRooted System egy négylépéses hajterápiaként értelmezhető, ugyanis négy termék alkalmazására van szükség ahhoz, hogy a végeredmény minden esetben látványos legyen. A Hush & Hush termékcsalád egy hámlasztó és hajtisztító samponból, egy tápláló kondicionálóból, egy celluláris helyreállító kezelésből (szérumból), és nem utolsó sorban egy étrend-kiegészítőből (nutraceutikália) áll.

Az összes termék között utóbbi az egyik legizgalmasabb számunkra, hiszen végtelen hajápolószert ismerünk, de hajnövekedést serkentő és védelmező készítményt annál kevesebbet. Lássuk is, hogy mit érdemes tudni róla!

A DeeplyRooted nutraceutikália hatása

A DeeplyRooted-termékcsaládhoz tartozó étrend-kiegészítő hatékonyságáról tanulmány is született. A kutatás fókuszcsoportjába olyan nők tartoztak, akik FPHL-esek, azaz kifejezetten női hajhullással küszködnek. (A mozaikszó a Female Pattern Hair Loss rövidítése.)

RÉSZTVEVŐK:

A vizsgálatban 40-en vettek részt, de ez a szám végül 33-ra redukálódott a különböző kizáró tényezők miatt. A teljesség igénye nélkül ilyennek számított a korábban diagnosztizálatlan pajzsmirigybetegség és a krónikus rozácea. Fontos tudni, hogy az FPHL-tüneteket mutató önkéntekesek direkten plasztikai sebészeti/orvosesztétikai és bőrgyógyászati rendelő betegei közül lettek kiválasztva. A résztvevők etnikai összetétele a következő volt: 26 kaukázusi (79%), 3 spanyol (9%), négy ázsiai (11%) és 1 afroamerikai (3%), melyet a hajtípusuk miatt fontos megemlíteni.

A VIZSGÁLAT FOLYAMATA:

Az alanyok három hónapra elegendő DeeplyRooted étrend-kiegészítőt kaptak, azzal az utasítással, hogy napi négy kapszulát be kell venniük. Az idő előrehaladtával rendszeresen és standardizáltan, ugyanazokból a szögekből le kellett fotózniuk, hogy a készítmény hogyan hat a hajnövekedésre. A vizsgálat végén egy kérdőív keretein belül, az önkénteseknek saját szavaikkal is meg kellett fogalmazniuk, hogy mit tapasztaltak a 12 hét alatt.

EREDMÉNYEK:

A kérdőív eredményei szerint 33 nőből:

  • 30 (91%) számolt be arról, hogy a hajnövekedése általánosan javult;
  • 26 (78%) megnövekedett hajvolumenről,
  • 27 (81%) jobb hajminőségről,
  • 25 (76%) pedig új hajszálak növekedéséről is mesélt.

Közülük 24 (73%) tapasztalta a teljes hajmennyiség növekedését, 23 fő (70%) pedig azt vette észre, hogy nőtt a fejbőr hajjal történő lefedettsége. Végül, de nem utolsó sorban 22 (67%) tapasztalta, hogy a DeeplyRooted-nutraceutikália hatására megvastagodtak a hajszálaik.

A VIZSGÁLAT KÖZBEN KÉSZÍTETT FOTÓK:

LÁTVÁNYOS, NEM IGAZ?

Ha felkeltettük az érdeklődésed a Hush & Hush márkával és termékeivel kapcsolatban, akkor kövess minket továbbra is, mert rengeteg izgalmas témával érkezünk még! Addig is itt tudsz bővebben tájékozódni erről az izgalmas újdonságról:

https://www.hushandhush.hu/

Képek: Hush & Hush