Keresés

Önbizalom a vendégnek, hála a fodrásznak – erre képes a HairContrast

Személyes tapasztalatok a HairContrast-szolgáltatások csodájáról.

A HairContrast-szolgáltatások egyedülálló erővel bírnak

Mindig is elképesztőnek tartottuk a fodrász szakmát és azokat, akik szívügyükként és hivatásukként tekintenek rá. Időközben megtanultuk, hogy egy ápolt frizura milyen nagy hatást gyakorol az első benyomás alkalmával és egy új hajszín vagy forma mekkora mértékben képes növelni az önbizalmat. A fodrászszékbe ülve megtapasztaltuk, hogy egy szalonszolgáltatás képes kiszakítani a mindennapok rohanásából és segít újra lelassulni, befelé fordulni, feltöltődni.

Már ez is épp elég csodálatosan hangzik, ezért korábban mi sem gondoltuk volna, hogy még innen is van feljebb. Pár évvel ezelőtt azonban megismerkedtünk a HairContrast kezeléseivel, amik a fodrászat egy teljesen új területét mutatták meg nekünk. Bebizonyították, hogy egy intenzív hajritkulás és kopaszodás után is létezhet önbizalommal teli élet.

A HAIRCONTRASTTAL FODRÁSZKÉNT IS MEGVÁLTOZHAT AZ ÉLETED

A HairContrast azonban nem csak a haj- és fejbőrproblémákkal küszködők életét képes egyik pillanatról a másikra megváltoztatni. Azok a fodrászok, akik szaktudásukat a HairContrast-szolgáltatásokkal is kibővítik, egytől egyig átélik és átérzik, ahogyan vendégeik újra visszanyerik önbizalmukat. Munkájukért cserébe annyi visszacsatolást és hálát kapnak, amivel rengeteg fodrászt meg lehetne menteni a stressz és monoton munkavégzés okozta kiégéstől.

Ha úgy érzed, hogy fodrászként éppen válaszúthoz érkeztél – és szeretnél a szakmádon belül megújulni -, akkor nézd végig a cikkben található videókat. Vendégek vallanak arról, hogy mit jelent számukra az, hogy a HairContrastnak hála újra van egy természetes hatású frizurájuk.

4 élethelyzet 1 nagy változás

#1 Amikor egy régóta húzódó probléma megoldódik

#2 Viszlát kopaszodás, helló természetes frizura

#3 Újra megélni a nőiességet

#4 Önbizalom a munka világában

Legyél Te is HairContrast partnerfodrász!

Most 4 különböző ember történetén keresztül láthattad, hogy mire képes a HairContrast. Ha szeretnél te is az a fodrász lenni, aki újra önbizalmat ad vendégeinek, bátran keresd a HairContrast oktatófodrászait! Készséggel állnak rendelkezésedre:

Forrás: HairContrast