Keresés

Nyerd vissza önbizalmad a HairContrast szolgáltatásaival!

Nyerd vissza önbizalmad a HairContrast szolgáltatásaival!

Manapság személyiségünk karakterét és a rólunk kialakított képet legnagyobb mértékben megjelenésünk befolyásolja. Éppen ezért különösen fontos, hogy egy első találkozás alkalmával legjobb formánkat mutassuk meg, legyen szó randevúról, a párunk szüleinek megismeréséről vagy éppen szakmai karrierünkről. Mindannyian küzdünk komplexusokkal, de sajnos vannak olyan esetek is, amikor külső hibáinkat rajtunk kívül eső problémák okozzák, mint a kopaszosodás vagy hajritkulás. Szeretnéd, ha nemcsak a hajad, de önbizalmad is újra a régi lenne? Ismerd meg a HairContrast szolgáltatásait és találd meg a számodra tökéletes megoldást!

HairContrast: 20 éve a tökéletes megjelenés szolgálatában

A szép embereket sikeresnek véljük, aki viszont valamilyen külső „hibát” hordoz a megjelenésén, az sokkal nehezebb és hátrányosabb helyzetbe kerül. Férfiak és nők küzdenek nap mint nap azért, hogy alkatban, stílusban megpróbálják követni a társadalom által elvárt megjelenési normákat. Na de mi történik akkor, amikor valakinek akaratától függetlenül kevés és ritka haja van? Vagy éppenséggel genetikai úton vagy egy betegség során vesztette el hajának sűrűségét?

A válasz csupán egy szó: HairContrast! Az 1999 óta működő dán cég egy hajpótlásokkal foglalkozó vállalat, amely a világ több mint 20 országában segít a ritkuló hajú és kopaszodó emberek problémájának megoldásában. A HairContrast Magyarországon még csak 2013 óta van jelen, de már így is több száz vendégnek oldotta meg hajproblémáit. Szolgáltatásaik a hajhiány és hajhullás minden területére specializálódtak, így ma már nincs lehetetlen és megoldhatatlan probléma a frizurák terén sem!

HairContrast szolgáltatások: hajritkulás és kopaszosodás elleni megoldások

Félsz, hogy mindenkinek szembetűnik, hogy póthajat viselsz? Nincs időd kivárni egy hajnövesztőszer hatását? Szerencsére az ilyen, és ehhez hasonló kérdésektől sem kell tartanod, hogyha a HairContrast szolgáltatásait böngészed!

#1 T-PARTING HÖLGYEK SZÁMÁRA

A T-Parting főleg hölgyek számára nyújt eredményes megoldást, akiknek valamilyen oknál fogva hajuk súlyosan megritkult. Ez a termék egy úgynevezett pepi, amelyet a HairContrast szakemberei többféle módon tudnak a hajhoz rögzíteni, és mindezt úgy, hogy az eredeti- és a póthaj összessége minél természetesebben hasson. Felhelyezése történhet klipszekkel és ragasztóval is, a lényeg, hogy minimális hajmennyiségre szükség van a póthaj megfelelő rögzítéséhez. A pepi használatakor három technika közül választhatunk:

  • otthoni, napi szintű klipszekkel történő hajpótlás
  • otthoni, hetente történő póthajfelragasztás (a cég biztosítja a ragasztót és az oldószert)
  • professzionális, szalonban történő póthajfelragasztás

#2 KOPASZOSODÁS ELLENI MEGOLDÁSOK

a) TopExtension

Főleg a férfiak számára és kifejezetten a fejtetőre kifejlesztett termék, de hölgyeken is alkalmazható, amikor már a T-Parting nem nyújt segítséget. A fejbőrrel való közvetlen érintkezés miatt, a TopExtension speciális anyagból készül. Ennek köszönhetően a termék szellőzik, az alatta keletkező verejtéket átengedi. A „szellős” jelleget a közepén található monofill betét biztosítja, ami egy finom háló, szintén hajjal beszőve. A TopExtension felhelyezése csak ragasztóval történhet.

b) NewMe

A foltos hajhullásban – vagy más néven – a körülírt hajhullásban szenvedők, súlyos pszichés terhet cipelnek magukkal. A NewMe az ilyen jellegű problémák esztétikus elfedésére lett kifejlesztve, ugyanis kisebb hajhiányos területek biztonságos és stabil hajpótlására alkalmas. Felhelyezése szintén ragasztóval történik. A NewMe alapja is speciális anyag, amelyet bármilyen méretre ki lehet szabni, formatartó és „lélegző” is egyben.

c) SecretSpot

A SecretSpot főként azok számára lett kifejlesztve, akik az Alopecia azon fajtájában szenvednek, ahol csak egyetlen foltban hullik ki a haj. A SecretSpot gyakorlatilag ugyanaz, mint a NewMe, tulajdonságaik szinte mindenben megegyeznek. Az egyetlen különbség, hogy a SecretSpot kisebb kiszerelés, így akkor tökéletes választás egy probléma megoldására, hogyha nem szükséges a fej teljes területét hajjal pótolni.

Nyerd vissza önbizalmad a HairContrast szolgáltatásaival!

Szöveg és képek: HairContrast

Képek: HairContrast