Keresés

HairContrast: a márka, ami megváltoztatja a vendéged életét

A HairContrast márka innovatív szolgáltatás palettájával jöttünk.

Fodrászként mindenki a legjobbat szeretné biztosítani a vendégei számára. Nem véletlen, hogy a legtöbben az oktatási naptárakat bújják, hogy mivel tehetnék még innovatívabbá a szalonszolgáltatásaikat. Amit a HairContrast kínál, az nemcsak hiánypótló, de a fodrászat egy olyan területe egyben, ami a fodrászok és a vendégek életét is teljesebbé teszi. Hogyan lehetséges ez? Mutatjuk is!

A leggyakrabban felmerülő kérdések

A két legfontosabb kérdés, ami szinte azonnal átfut egy szakember agyán, amikor a HairContrast hajpótlásaival találkozik, a következő:

1. Megéri nekem ezzel foglalkoznom?

2. Egyáltalán van rá igény?

Úgy gondoljuk, hogy erre már számos alkalommal választ adtunk, de talán még mindig érdemes tisztázni azokat a szempontokat, amik segítenek az eligazodásban. Reméljük, hogy az összegyűjtött gondolatokkal újra kitisztul a kép, és a továbbiakban nagy lelkesedéssel belevágsz egy új kalandba! Egy biztos, amit a HairContrast kínál, az nemcsak a jövő, hanem már a jelen is, amiről nem érdemes lemaradni!

1) Tények a HairContrast szolgáltatásairól

#1 ELADHATÓSÁG ÉS FOLYAMATOSSÁG

A korrekt bevételek legfontosabb feltétele egyrészt a jó eladhatóság, másrészt a folyamatosság. A jó eladhatóság a HairContrast hajpótlások felhelyezésével és cseréjével, valamint a termék árából és a munkafolyamatok díjából érhető el. A folyamatosság pedig a hajpótlások rendszeres karbantartásának köszönhetően, az állandóan visszatérő vendégekből tevődik össze.

#2 EGYEDISÉG

Ha szeretnéd, hogy a szolgáltatásod egyediséget képezzen a piacon – amit a régiódban csak tőled kaphat meg a vendég -, akkor szintén érdemes felvenned szolgáltatási körödbe a HairContrast hajpótlásokat.

#3 PRÉMIUM KATEGÓRIA

Ha nem szeretnéd, hogy egy gazdasági válság vagy egy járványhelyzet befolyásolja a vendégköröd – ezzel veszélyeztetve a tevékenységed folyamatosságát -, akkor prémium kategóriás szolgáltatást kell választanod! A HairContrast szolgáltatások olyan eredményt biztosítanak, amire az év 365 napjában szüksége lesz a vendégeidnek.

2) A HairContrast-ra való igény

#1 EGY ÉVTIZETE TARTÓ MINŐSÉG

Lehet-e egy szolgáltatás silány minőségű, okozhat-e csalódást, hogyha 10 év alatt világcéggé nőtte ki magát? Ha a világ több, mint 20 országában népszerű egy szolgáltatás, akkor annak már kellő bizonyítéknak kell lennie arra, hogy hajpótlásai mennyire lehetnek közkedveltek a felhasználók körében.

#2 AZ ÖNBIZALOMNÖVELÉS FODRÁSZATI ASPEKTUSA

A HairContrast szakemberei hazánkban is több száz vendégnek oldották már meg a hajproblémáját. Ez azt bizonyítja, hogy nagyon komoly az igény arra – nők és férfiak körében egyaránt -, hogy az elveszni tűnő fiatalságot, önbizalmat minél hamarabb visszakapják az emberek.

#3 A LEGHITELESEBB REFLEXIÓK

A vendég oldaláról érkező vélemények mindig sokat adnak. Talán nincs is meggyőzőbb érv annál, amikor valakinek az életét újra teljessé teheted. Most itt az idő, hogy meghallgasd azokat az őszinte gondolatokat, melyek remélhetőleg elindítanak a karriered egy új és izgalmas útján!

Forrás, videó és képek: HairContrast