Keresés

HairContrast sikertörténetek és vendéginterjúk - 1. rész

Norbi a kopaszodással kapcsolatban osztotta meg lelki terheit.

A HairContrast szolgáltatásai csodára képesek. Legújabb interjúsorozatunkban olyan sikertörténeteket osztunk meg veled, ami a legfontosabb kérdéseket körbejárva mutatja be a vendégek személyes gondolatait és érzéseit. Az első beszélgetés Norbival zajlott, aki kopaszodása miatt rengeteg lelki terhet cipelt magával.

Kérlek, meséld el röviden, hogy milyen problémákkal néztél szembe mielőtt rátaláltál a HairContrast-ra!

Folyamatos hajhiánnyal küszködtem; körülbelül 28 éves koromtól el kezdett ritkulni a hajam. Aztán egyre kevesebb lett, ami egyre jobban frusztrált. Nem nagyon szerettem tükörbe nézni és fodrászhoz járni, mivel már nem tudtam úgy hordani a hajam, mint annak idején. Ezek a tünetek rettenetesen zavartak engem.

Milyen érzésekkel kellett megküzdened a hajproblémáid miatt?

Állandó önbizalomhiánnyal küzdöttem. Olyannyira, hogy folyamatosan sapkát hordtam, annyira zavart a kopaszodásom. Bárhová mentem, mindig gondolnom kellett arra, hogy legyen nálam sapka és senki ne lássa a ritkuló hajamat. Ez nagyon megterhelő és frusztráló volt hosszú távon.

Hogyan találtál rá a HairContrast szolgáltatásaira?

A HairContrastra egy fodrász ismerősöm által találtam rá. Ő azonnal látta, hogy én küszködök ezzel a problémával és a HairContrast-ot ajánlotta. Azt mondta, hogy ők biztosan tudnak majd segíteni a kopaszodásom kapcsán.

Köztudott, hogy ezek a hajkezelések anyagi tekintetben borsosabbak egy átlagos fodrászszolgáltatáshoz képest. Hogyan készültél fel anyagilag a beavatkozásra?

Hála az égnek anyagilag nem kellett külön készülnöm, mert már évek óta azon gondolkoztam, hogy hajbeültetést készíttetek. El is mentem egy konzultációra, de ott azt mondták, hogy nem tudják olyan sűrűre visszaállítani a hajam, mint amilyenre szeretném. Ezért nem is vettem igénybe azt a szolgáltatást, viszont a pénzem már félre volt téve, így azt használtam fel a HairContrast esetén.

Nem bántad meg végül, hogy nem a hajbeültetést, hanem a hajpótlást választottad?

Egyáltalán nem, azóta teljesen helyreállt az önbizalmam. Ennek az egyik legszemléletesebb példája, hogy már sokkal ritkábban vagyok rákényszerülve arra, hogy fel kelljen vennem az évekig hordott baseball sapkámat.

Milyen módon zajlott az első HairContrast beavatkozás? (Például: Mit éreztél előtte? Tartottál-e tőle?)

Igazából fogalmam sem volt arról, hogy mi fog történni. Nem tudtam elképzelni, hogy lehet a saját hajammal összehozni egy hajpótlást vagy hajprotézist. De a végeredmény abszolút meggyőzőre sikerült és óriási megkönnyebbülést, illetve megnyugvást adott. Utána teljesen megváltozott a véleményem, elmúlt a szkepticizmusom.

Meddig tartott ez a művelet?

Nagyjából 2-3 órán át tartott a hajprotézis beültetése. Azért kellett hozzá ennyi idő, mert sablont készítettek, amit utána méretre alakítottak, majd frizurát vágtak. Érdekes módon azonban pillanatok alatt elrepült ez a 3 óra, talán az izgatottságom miatt nem tűnt annyira hosszúnak.

Melyik HairContrast terméket választottad és miért ezt ajánlották neked?

A New Me hajprotézist választottam, mert ez a HairContrast férfi kopaszodásra kifejlesztett terméke.

Hogyan változtatta meg az életed, hogy a hajproblémáid megszűntek?

Inkább a lelkivilágomra volt komolyabb hatással. A mindennapi életben ugyanúgy tudok benne bármit csinálni, mint azelőtt, tehát nem igényelt semmilyen radikális életmód-változtatást.

Persze, oda kell figyelni a hajprotézis ápolására, ami otthon mindennapos törődést igényel. Emellett kéthetente a szalonba is visszajárok tisztíttatni, ragasztót cserélni és a saját hajamat felfrissíteni. Furcsa érezni, hogy újra van hajam, még ha póthaj is. Egy kívülállónak ugyanis úgy tűnik, mintha a saját frizurám lenne és semmiféle problémával nem küzdenék.

Hogyan hívnád fel mások figyelmét a HairContrastra? Milyen esetekben buzdítanád őket, hogy kipróbálják a brand kezeléseit?

Amikor észreveszem, hogy valaki hasonló problémával küzd, mindenképpen jelzem neki, hogy a HairContrast-hajbeültetés egy jó szolgáltatás – tökéletesen alkalmas arra, hogy visszaállítsa a hajprobléma kialakulása előtti állapotot. Legfőképp azoknak ajánlom, akik nem tudják elfogadni, hogy ez a bosszantó dolog az életük része és keresik a megoldást.

Mi az a 3 dolog, ami elsőre eszedbe jut, hogyha az “átváltozásod” napjára gondolsz?

Az első dolog, ami beugrik, hogy rettenetesen izgultam. El sem tudtam képzelni, hogy mi vár rám és milyen átváltozáson fogok keresztülmenni.

A második, ami eszembe jut az nem más, mint az a hatalmas megkönnyebbülés, amikor már láttam, hogy mi fog belőle kisülni. Akkor fogtam fel, hogy ez a szituáció egyáltalán nem kényelmetlen és nem úgy kell felállnom a fodrászszékből, hogy megbántam, amiért ezt a szolgáltatást választottam.

A harmadik pedig a biztonságérzet. A nap hátralévő részében úgy éreztem, mintha visszarepültem volna 20 évet az időben: hajjal és a kopaszodással járó stressztől mentesen. Felszabadító érzés volt.

Készítette: HairContrast

Képek: HairContrast