Keresés

Professzionális fodrász termékek: bemutatkozik a HairContrast

Cikksorozatunk a professzionális fodrász termékeket mutatja be. Következik a HairContrast.

A hazai fodrászvilágban nagyon sok professzionális fodrász márka található. Ez egyrészt nagyon jó, mert mindenki megtalálja a hozzáillőt, másrészt viszont nagyon könnyű elveszni a hatalmas kínálatban. Azért, hogy lássuk a teljes képet, elindítottuk a márkák napja cikksorozatunkat, amely segít eligazodni a Magyarországon is forgalmazott brandek filozófiájában és a professzionális fodrász termékek szortimentjében. Figyelem, bemutatkozik a HairContrast!

Márkatörténet: a HairContrast sajátossága

A Nordic HairContrast-ot 1999-ben egy dán testvérpár, Michael és Peter Andersen alapította. Egyedi technikáinak köszönhetően a cég 20 év alatt a világ több mint 20 országában lett domináns tényező a hajpótlási szolgáltatások terén. Termékeiket állandóan fejlesztik és komoly minőségellenőrzésnek vetik alá a Dán Technológiai Intézet által. Ennek eredménye, hogy az évek során a HairContrast az európai piacvezetők közé emelkedett és azóta a világ egyre több pontján elismerik. A siker titka, hogy minden típusú hajhiányra képes személyre szabott komplex megoldást nyújtani:

  • hajritkulás: Tparting pepi póthaj
  • foltos kopaszodás: Secret Spot pótrész
  • fejtető kopaszodás: New Me hajprotézis
  • alopéciás betegségekből adódó kopaszodás: Airskin paróka

HairContrast sikertermék: Tparting pepi póthaj

A Tparting egy könnyű és kényelmes pepi póthaj, amely tökéletesen alkalmas a hajritkulások elfedésére. A termék bemutatása 5 pontban:

1. FELHELYEZÉS

A Tparting professzionális felhelyezése esetén a póthaj 4-6 hétig folyamatosan hordható, időközben hajat lehet mosni. A póthaj újra ragasztózását minen esetben kizárólag fodrász szakember végezheti.

2. KÉNYELEM

Rugalmas illesztésének köszönhetően, viselése rendkívül kényelmes. A vendég egy pillanatig sem fogja úgy érezni, hogy húzza, szorítja vagy zavarja. A felhelyezése bioragasztóval történik, ami az allergiás fejbőr esetén is alkalmazható.

3. PRÉMIUM

A pepi póthaj prémium kategóriás termék, ugyanis 100%-ig emberi hajból készül. Az összedolgozás után olyan észrevétlenül simul bele az eredeti hajszálak közé, hogy senkinek sem fog feltűnni, hogy a vendég póthajat visel.

4. HASZNÁLAT

A Tparting klasszikus változata mosástól-mosásig, professzionális változata pedig 4-6 hétig hordható. A klasszikus verzió használata során a hajmosások előtt le kell venni a hajpótlást, majd az újra ragasztózás után lehet visszahelyezni.

5. FOLYAMATOS BEVÉTELI FORRÁS

Mivel a tökéletes hatás fenntartásának érdekében a vendégnek 4-6 hetente vissza kell járnia a póthaj és a saját haj karbantartására, így a Tparting egy folyamatos bevételi forrást jelent a szakember számára.

Referenciavideó a Tparting felhelyezéséről

A kedvenc HairContrast csapatépítő emléke

“2019 októberében hazánkba látogatott a dán HairContrast cégalapító tulajdonosa – Peter Andersen -, hogy megnyissa a budapesti Master Salon-t. A program során a meghívott oktatófodrászok előtt mesélt a vállalat filozófiájáról, szolgáltatásairól és bemutatta a HairContrast akkori debütáló termékeit is, mint például a foltos kopaszodás elfedésére létrehozott Secret Spot pepi pótrészt. Az előadás utolsó részében egy igazi nagy durranást ismerhettünk meg, a legújabb kutatási eredmények felhasználásával kifejlesztett hajnövesztőszert, ami a Secret Tonic nevet viseli. Egy szuper szakmai nap részesei lehettünk.”

HairContrast elérhetőségei

EMAIL: info@haircontrast.hu

SZAKMAI SEGÍTSÉGNYÚJTÁS:

Tresó Erika oktatófodrász: +36-20-556-1972

MARKETING, RENDELÉS:

Zolnai András ügyvezető: +36-20-500-2230

OKTATÁSRA JELENTKEZÉS:

Budapest: Murányi Katalin oktatófodrász: +36-20-926-1512

Debrecen: Ungvári Krisztina: +36-20-987-7615

Forrás és képek: HairContrast

További cikkekért böngéssz az oldalon! :)