Keresés

Professzionális fodrász termékek: bemutatkozik a Revlon Professional

Cikksorozatunk soron következő márkája a Revlon Professional.

A hazai fodrászvilágban nagyon sok professzionális fodrász márka található. Ez egyrészt nagyon jó, mert mindenki megtalálja a hozzáillőt, másrészt viszont nagyon könnyű elveszni a hatalmas kínálatban. Azért, hogy lássuk a teljes képet, elindítottuk a márkák napja cikksorozatunkat, amely segít eligazodni a Magyarországon is forgalmazott brandek filozófiájában és a professzionális fodrász termékek szortimentjében. Figyelem, bemutatkozik a Revlon Professional!

Márkatörténet: a Revlon Professional sajátossága

Manapság a szépség kinyilatkoztatása azt jelenti, hogy megtanulunk a bennünk rejlő erőkkel ragyogni, elfogadjuk a saját stílusunkat és önazonosak maradunk. A Revlon Professional már az 1930-as évek óta forradalmasította a glamour ideált és a szépséget, amelyben központi szerepet játszottak a merész színek és a sokoldalúság. Ennek köszönhetően a brand nők nemzedékeit inspirálta, a 90-es évektől kezdődően pedig az egyéniség kinyilatkoztatása mellett kampányolt, ahogyan azt most is teszi. Éppen ezért a brand erős, igazi nőket tud maga mellett, akik egyedien és magabiztosan képesek kifejezni önmagukat a frizurájukkal – hétköznapi, de mégis egyedi hősök. A márka innovatív termékeinek hatékonyságával izgalmas, séma nélküli, merész és innovatív lookok érhetők el. A Revlon Professional kiváló választás azoknak a fodrászoknak, akik szeretik felfedezni az emberek individualitásban rejlő kincseket.

Revlon Professional sikertermék: MAGNET termékcsalád

A Revlon Professional jelenlegi legnagyobb sikereit a MAGNET termékcsaládnak köszönheti, amely a tavalyi évben a legnépszerűbb terméknek számított a szakemberek és vendégeik körében. A termékcsalád éppen egy évvel ezelőtt került bevezetésre, de azonnal felkeltette a szakemberek érdeklődését.

A Revlon Professional MAGNET az első olyan innovatív termékcsalád, amely felveszi a harcot a káros környezeti hatásokkal, így biztosítva a legszebb színeredményt és az egészségesebb hajrostokat. Az új Polluplex Rendszer révén a sorozat úgy került kifejlesztésre, hogy képes legyen maximálisan megvédeni a hajszerkezetet. A termékcsalád nevét éppen abbol kifolyólag kapta, hogy a mágneses mezőhöz hasonlóan működik – eltávolítja a szennyezőanyagokat, kiemeli a valódi színeredményt, és mindeközben védi a hajszálakat.

A kedvenc Revlon Professional csapatépítő emléke

“A magyarországi Revlon Professional életében kifejezetten nagy hangsúly van a képzéseken, ugyanis működésünk egyik fő pillére, amely mindig a közös szakmai fejlődés érdekében történik. Oktatási koncepciónk minden évben magába foglal két szezonális kollekciós képzést, követve az adott évad divatirányzatát és stílusát. Mindemellett évente számos alkalommal, több helyszínen lehetőség nyílik a termékcsaládok megismerésére, a termékek szakszerű használatának elsajátítására. Éppen ezért a Revlon Professional Team oktatóiként úgy gondoljuk, nem lehet egy konkrét eseményt kiemelni, ugyanakkor magabiztosan állíthatjuk, hogy képzéseink rendkívüli csapattal, mindig jó légkörben, profi szakmai háttér biztosítása mellett valósulnak meg. A tavalyi évben sor került egy nagyszabású, látványos rendezvényre, mely nagyon nagy sikert aratott a partnereink és vendégeink körében, így hasonlóan színvonalas eseményt a továbbiakban is tervezünk.”

Revlon Professional elérhetőségei

TERÜLETI KÉPVISELŐK:

Fischer Norbert: +36-70-886-5818 – Baranya megye, Tolna megye

Jordán Helga: +36-70-886-5816 – Győr-Moson-Sopron megye, Vas megye, Zala megye, Veszprém megye

Kulimár Gábor: +36-70-886-5814 – Pest megye, Fejér megye, Somogy megye

Papp Mihály: +36-70-886-5817 – Hajdú-Bihar megye, Jász-Nagykun-Szolnok megye, Békés megye, Csongrád megye

Tóth Ferenc:

A) +36-70-886-5815 – Pest megye, Komárom-Esztergom megye, Bács-Kiskun megye

B) +36-20-388-1287 – Borsod-Abaúj-Zemplén megye,Heves megye

MŰVÉSZETI VEZETŐ:

Blazsovszky László: +36-70-333-2069

OKTATÓK:

Balogh Lajos: +36-30-183-0097

Puhr Emese: +36-70-333-2120

Schönecker Róbert: +36-30-979-1160

Szabó Béla: +36-30-515-0308

Tóth Gabriella: +36-20-311-9625

Forrás és képek: Revlon Professional Hungary

További cikkekért böngéssz az oldalon! :)