Keresés

Professzionális fodrász termékek: bemutatkozik a LAKMÉ

Cikksorozatunkban bemutatjuk a professzionális fodrász márkákat. Következik a LAKMÉ.

A hazai fodrászvilágban nagyon sok professzionális fodrász márka található. Ez egyrészt nagyon jó, mert mindenki megtalálja a hozzáillőt, másrészt viszont nagyon könnyű elveszni a hatalmas kínálatban. Azért, hogy lássuk a teljes képet, elindítottuk a márkák napja cikksorozatunkat, amely segít eligazodni a Magyarországon is forgalmazott brandek filozófiájában és a professzionális fodrász termékek szortimentjében. Figyelem, bemutatkozik a LAKMÉ!

Márkatörténet: a LAKMÉ sajátossága

A LAKMÉ központi vállalata Barcelonában található. A cég filozófiájának középpontjában a szépség áll, amelyre a termékfejlesztés során is elsődleges szempontként tekint. A márkaképviselet reflektál a mai világ igényeire, ezért 2015 óta modernizálta a létesítményeit, és ipari rendszereit környezettudatos technológiával látta el a bolygó védelme és a fenntartható jövő érdekében. 2019-ben megújították a TEKNIA hajápoló termékcsaládot, amely vegán, ECO-barát összetételű, ásványi olaj-, PEG- és parabénmentes samponjainak jelentős része szulfátot sem tartalmaz. A LAKMÉ laboratóriumaiban egy egyedülálló receptúrát is kifejlesztettek, amely a termékek összetételének alapja, a HAJ AZONOS SZISZTÉMA. Ez nem jelent mást, mint egy olyan procedúrát, aminek köszönhetően a koncentrált anyagok a maximális hatóerejük mellett képesek odafigyelni a hajszálak természetére. A szisztéma három fő folyamatból áll össze:

  1. proteinvonzás: a receptúra a haj szerkezetében található proteinekkel megegyező, mintha a hajhoz tartozna
  2. molekuláris vonzás: a kis molekuláris részecskéknek hála a termék összetevői könnyebben behatolnak a hajrostokba
  3. elektrosztatikus vonzás: pozitív töltésű részecskék létrehozása a károsodott negatív töltésű részecskékhez

LAKMÉ sikertermék: LAKMÉ Chroma hajfesték

A LAKMÉ sikerterméke a PPD-, illetve ammóniamentes hajfestékcsalád, amely 54 színből és 12 árnyalatból áll. A termék népszerűsége az új, magas teljesítményű, növényi alapú molekulának, az OF5 összetevőnek köszönhető, ugyanis 100%-ban kompatibilis a haj rostjaival. Ezen túl a természetes molekula az oxidáció során képes késleltetni a pigmentlerakódást – a pigmenteket először a kortexbe juttatja, tehát belülről haladva kezdi el a festési folyamatot. Ez a mechanizmus nem csak tartósabb, de intenzívebb színhatást is eredményez.

Keverés arány: 1:1

Fontos információ: A Hair Tóth Fodrászcikk kizárólag fodrász szakemberek számára forgalmazza a Chroma hajfestékcsaládot, hogy ezzel is védje a professzionális felhasználókat.

A TERMÉK ELŐNYEI

  • késlelteti az oxidációt: a színező és a kondicionáló összetevők mélyebbre jutnak be a kortexig
  • még intenzívebb, hosszabban tartó színek
  • 56%-kal több őszfedő divatszín (High Coloring színek)
  • 13%-kal intenzívebb színek
  • 15%-kal ellenállóbbak a hajmosásnak

A kedvenc LAKMÉ csapatépítő emléke

“A kedvenc emlékeink a képzéseinkhet kapcsolódnak, azaz a kollégáink és a professzionális felhasználóink folyamatos fejlesztéséhez, amik a cégünk tevékenységei között kezdettől fogva jelentős szerepet kapnak. 2011-ben – amikor a LAKMÉ márkát bevezettük a magyarországi fodrászpiacra -, saját oktatófodrászokkal kezdtünk el dolgozni. Az első években szalontéringeket tartottunk az ország különböző területein, majd 2015-ben megnyitottuk oktatóstúdiónkat, ahol azóta is folyamatosan tanfolyamok zajlanak. 2017-ben cégünk 10. születésnapján egy közel négyszáz fős fodrászbemutatót tartottunk, ahol Magyarországon először lépett színpadra a ZGAT Academy két stylist-ja, Ivana Spicer és Mario Mesaric. Azóta minden évben ellátogattak hozzánk, így a hazai fodrászok workshopokon és mesterkurzusokon is találkozhattak a tehetséges szakemberek munkáival. Sajnos az idén szeptemberre tervezett rendezvényünk elmarad, ezért jelenleg online formában tesszük elérhetővé az oktatási anyagainkat. Bár a terveinket részben át kellett alakítanunk, a szakma támogatása továbbra is fontos része marad munkásságunknak.”

LAKMÉ elérhetőségei

HAIR TÓTH FODRÁSZCIKK

1074 Budapest, Jósika utca 6.

E-MAIL:

hairtoth@gmail.com

TELEFONSZÁM:

+36-20-402-0802

WEBSHOP:

webshop.hairtoth.hu

Ha érdekelnek a LAKMÉ termékei, akkor vásárlás előtt érdemes regisztrálni, ugyanis a fodrászok eltérő árak mentén tudnak hozzájutni a brand szortimentjéhez.

Forrás és képek: LAKMÉ

További cikkekért böngéssz az oldalon! :)