Keresés

Professzionális fodrász termékek: bemutatkozik a L'Oréal Professionnel

Cikksorozatunk következő tárgya nem más, mint a L’Oréal Professionnel.

A hazai fodrászvilágban nagyon sok professzionális fodrász márka található. Ez egyrészt nagyon jó, mert mindenki megtalálja a hozzáillőt, másrészt viszont nagyon könnyű elveszni a hatalmas kínálatban. Azért, hogy lássuk a teljes képet, elindítottuk a márkák napja cikksorozatunkat, amely segít eligazodni a Magyarországon is forgalmazott brandek filozófiájában és a professzionális fodrász termékek szortimentjében. Figyelem, bemutatkozik a L’Oréal Professionnel!

Márkatörténet: a L’Oréal Professionnel sajátossága

Egy kiváló fodrászati márka, amely a technológiai fejlesztésben és a szakmai inspirációban is mindig az élen jár: ez nem más, mint a L’Oréal Professionnel, avagy a fodrászat párizsi divatháza. Filozófiájában a magabiztos, elegáns, féktelen és a szabad párizsi nő értékeit képviseli, ezért a brand szolgáltatásai is a könnyed francia “je ne sais quoi” életérzéssel vannak megfűszerezve. A márka szortimentjében olyan innovatív termékek találhatóak meg, amelyek ötvözik az exkluzív hajszínváltoztató szolgáltatásokat, a tartós hajformázást és a hajápolást, így a szépség mindig személyre szabott. A L’Oréal Professionnel világában a kapcsolatok kiemelt szereppel bírnak, ezért a márka igyekszik elvezetni a fodrászokat a szakma minden dimenziójába. Eugéne Schueller, a L’Oréal Professionnel alapítójának hitvallása 110 év után is ugyanolyan aktuálisan cseng: “A fodrász szakma nemcsak egy hivatás, hanem igazi művészet. A fodrászokat egy gép soha nem fogja tudni pótolni. A fodrászat olyan művészet, amely a fodrász keze és mozdulatai által születik meg.”

A L’ORÉAL PROFESSIONNEL LEGFŐBB ÉRTÉKEI

A L’Oréal Professionnel legfőbb értékei között az innovációt, a professzionális fodrászművészetet és a francia DNS-t emlegethetjük, de talán mindközül a “franciaság” a legmeghatározóbb a márka életében. A “franciaság” maga a szépség, hiszen a francia hölgyek frizurája mindig ápolt és gyönyörűen formázott, de sohasem mesterkélt vagy ízléstelen. A “franciaság” valahol elsősorban mindig Párizsról és a divatról szól, másodsorban azokról az érzésekről és gondolatokról, amit maga a város kivált az emberből. Ezt az atmoszférát tükrözi vissza a L’Oréal Professionnel minden terméke és szolgáltatása.

L’Oréal Professionnel sikertermék: Majirel

A Majirel hajfestékek 1978-ban látták meg a napvilágot, amelynek színei mindig a nők változó igényeit szem előtt tartva módosultak. A festékcsalád ennek köszönhetően a világ egyik leggazdagabb árnyalat-portfóliójával büszkélkedhet, ami a lehetőségek végtelen tárházát biztosítja a fodrászoknak és vendégeiknek. 2020 korszakalkotó év a Majirel történetében, ugyanis az ikonikus összetételen kívül sok minden megváltozott: napjainkban az intenzívebb, hűvös tónusok, és a szikrázó új árnyalatok vették át a főszerepet, nem beszélve a megújult modern csomagolásokról!

MIÉRT ÉRDEMES KIPRÓBÁLNI A TERMÉKET?

  • könnyű alkalmazhatóság
  • tökéletes fedőképesség
  • megbízható és előrelátható színeredmények
  • finom, krémes textúra, ami nem folyik le a hajról
  • Ionene G, valamint Incell technológiával ellátott termékek, amelyek a hajfestés teljes ideje alatt óvják a hajrostokat és ezzel egy időben lesimítják és puhává varázsolják a hajszálak felszínét

Kedvenc L’Oréal Professionnel csapatépítő emléke

“2019 októberében 450 cseh, magyar és szlovák L’Oréal Professionnel partner találkozott Törökországban, hogy megünneplje az év legkiemelkedőbb eseményét, a SALON EXPERT 2019 kongresszust, avagy a márka születésének 110. évfordulóját. A rendezvényt az Antalya városától nem messze fekvő Mirage Park Resort üdülőkomplexumban tartottuk. Az ünnepségsorozat vezető témája a brand alapértéke, a LA FRENCH filozófia volt, ezért a figyelem középpontjában a napjainkat meghatározó lezser elegancia újbóli felfedezése állt.”

KORÁBBI FODRÁSZINFÓ BESZÁMOLÓÉRT KATTINTS IDE! 🙂

L’Oréal Professionnel elérhetősége

További információért keresd a L’Oréal Professionnel üzletfejlesztési képviselőit!

TIGYI MELINDA

Budapest

tel.: +36-30-966-4024

JENEI SÁNDOR

Budapest, Pest, Bács-Kiskun és Fejér megye

tel.: +36-30-212-5283

SZABÓ EDINA

Győr-Moson-Sopron, Vas, Zala és Veszprém megye

tel.: +36-30-966-4018

KELEMEN MARCELL

Budapest, Pest, Fejér, Komárom-Esztergom és Veszprém megye

tel.: +36-30-212-5274

SZIKSZAI SZABINA

Jász-Nagykun-Szolnok, Békés, Borsod-Abaúj-Zemplén, Nógrád, Heves, Hajdú-Bihar, Szabolcs-Szatmár-Bereg, Csongrád és Pest megye

tel.: +36-30-319-7047

SZABÓ SOMA

Tolna, Baranya, Somogy, Bács-Kiskun és Csongrád megye

tel.: +36-30-952-0434

Forrás és képek: L’Oréal Professionnel