Keresés

BRÉKING! Nagy változások a Revlon Professional Hungary-nél!

Nagy változások a brandnél: ez a Revlon Professional reneszánsza.

2018 végén a Revlon Professional Hungary életében hatalmas változások kezdődtek. A márka most a reneszánszát éli egy teljesen új köntösben, a Primavera Andorrana fodrász- és kozmetikai vállalattal közreműködve. Hogy melyek voltak a változást előidéző okok, és most mi történik a Revlon Magyarország történetében, arról Josep Ros, Xavier Alcaide és Zágor Lívia mesélt nekünk.

A Revlon Professional korábbi helyzete Magyarországon

A Revlon Professional cégnek európai szinten már sikerült bekerülni a prémium fodrászmárkák élvonalába, azonban hazánkban csak szűkebb réteget ért el. A hazai partnerek ugyan hűségükkel mindvégig bizonyítottak, de sajnos ez mégis kevésnek bizonyult a további terjeszkedéshez és fejlődéshez. “Talán úgy lehetne jellemezni a márka eddigi helyzetét, hogy a kisebb fodrászszalonokhoz túl nagynak, a nagyobb fodrászatokhoz túl kicsinek bizonyult.” – mondta Zágor Lívia, a hazai Revlon Professional sales és brand menedzsere.

Zágor Lívia, Primavera Andorrana, Revlon Professional Magyarország Sales and Brand Manager

A nagy változás kezdete a Revlon Professional életében

Amikor a Revlon Professional felmérte hazai piaci helyzetét, akkor szükségesnek látta a változást ahhoz, hogy Magyarországon is képes legyen kiépíteni egy stabil lábakon álló márkát. A nagy változás 2018 év végén következett, amikor a Revlon nemzetközi vezetése a hazai forgalmazó-váltás mellett döntött, hogy a korábban várt üzleti fejlődés végbe mehessen.

Ezzel a lépéssel jelenleg a márkát újra pozícionálják Magyarországon a Primavera Andorrana fodrász- és kozmetikai vállalattal együttműködve, annak reményében, hogy a Revlon hazai pozíciója képes lesz igazodni a stabil nemzetközi helyzethez. A jövőben tehát nem más a cél, minthogy itthon is kialakuljon egy “minőségi jelenlét egy erős befektetési modell segítségével” – árulta el Josep Ros, a Revlon Professional Közép-európai Regionális Vezetője.

Josep Ros, a Revlon Professional Közép-európai Regionális Vezetője

“A Primavera Andorrana sztori”

A Revlon Professional erős piaci helyzetének kiépítéséhez szükség volt tehát egy stabil befektetőre. A Primavera Andorrana cég már korábban is jelen volt a márka életében. 25 éve már, hogy Csehországban és Szlovákiában a vállalat közreműködésével a Revlon hatalmas sikereket ért el. Számok tekintetében ez 5000 ügyfélt, 114 munkatársat és egy 3500 m²-es logisztikai központot jelent, amely képes mindhárom ország teljeskörű ellátására. A kozmetikai- és fodrász vállalat az együttműködés ideje alatt mindvégig bizonyított, ugyanis 17 márka közül a cseh és szlovák területen a Revlon vált a Primavera vezetőmárkájává. Innentől nem kérdés tehát, hogy miért éppen rá esett a választás.

Új időszámítás a Revlon Professional hazai életében

A Revlon Professional most szintén elérkezett egy nagy mérföldkőhöz, amelyekhez immáron adottak az eszközök és körülmények. Xavier Alcaide – CEO Primavera Andorrana Group -, elárulta, hogy céljaik között elsősorban a szlovákiai és csehországi példa megvalósítása és újragondolása áll, amelyhez hozzátartozik egy komplex modell három alappillére:

  • prémium szolgáltatások az ügyfelek számára,
  • oktatások,
  • és befektetések.

A magyarországi Revlon Professional tehát új időszámításhoz érkezett, amelyet átjár a Primavera Andorrana cégfilozófiája. A csehországi vállalat egy erőteljes hátteret biztosít informatikai és logisztikai rendszerével, lehetővé teszi, hogy a megrendeléseket 24-48 óra alatt kiszállítsák. “Az eddig is nagyon erős és összetartó hazai értékesítési team most olyan támogató eszközöket tudhat magáénak, melyek segítségével a márka szélesebb körben történő megismertetése, a márkahűség erősítése már nem kérdés, hanem megingathatatlan körülmény. ” – mondta Zágor Lívia.

Xavier Alcaide, CEO Primavera Andorrana Group

A Revlon Professional Hungary nagy dolgokra készül 2019-ben, amiről részletesen beszámolunk majd oldalunkon… ahogy eljön az ideje.

Képek: Primavera Andorrana & Revlon Professional

További cikkekért böngéssz az oldalon! :)