Keresés

Revlon Show 2019 - fényképes beszámoló

A Revlon Show elvarázsolt minket, reméljük a képek titeket is!

2019. április 1-jén debütált újra Magyarországon a Revlon Professional, akik megújulva a Primavera Andorrana támogatásával hatalmas piaci belépővel érkeztek. A rendezvénynek a Cinema Hall adott otthont, ahol pillanatok alatt megtelt a nézőtér. Hajvágásban, új kollekcióban, profi szakemberekben, új tapasztalatokban nem volt hiány! Ilyen volt a Revlon Show 2019 Fodrászinfó szemmel: fogadjátok sok szeretettel fényképes beszámolónkat!

Revlon Show 2019 @Cinema Hall

2019. április 1-jén 15:30-kor nyitotta meg kapuit a Cinema Hall, hogy befogadja a kíváncsi és izgatott fodrász sereget a Revlon Professional nagyszabású rendezvényére. A hétfő délután ellenére pillanatok alatt hatalmas sor, és hömpölygő tömeg alakult ki, már a kezdetektől fogva ígéretesnek mutatkozott az elkövetkezendő pár óra. Miután beléptünk egy állófogadást követően bejutottunk a rendezvény helyszínére, ahol 16:00-kor kezdetét vette a programsorozat. Hétfő este, fekete terem, piros fények, és nem utolsó sorban teltház!

Új időszámítás: Revlon Professional és Primavera Andorrana

A hétfő esti show-t a két házigazda, Garamvölgyi Tamara – a Revlon Professional Oktatási Vezetője -, és Lakatos Márk stylist nyitották meg. Ezt követően a színpadon köszönthettük Zágor Líviát, a Revlon Professional Hungary Brand Menedzserét, illetve a Revlon Professional-t támogató Primavera Andorrana cég vezetőjét, Félix Alcaide-t, akik köszönetet mondtak a show létrejöttéért, illetve a két cég közti kollakborációért. Ahogyan már említettük, a Revlon Professional életében ezzel egy új időszámítás kezdődik, amelynek különös hangulatot teremtett a Revlon Show 2019! (További részletekért ide kattintva olvasd el korábbi cikkünket!)

A Revlon Show 2019 házigazdái: Garamvölgyi Tamara és Lakatos Márk
Zágor Lívia, a Revlon Professional Brand Menedzsere a színpadon
Félix Alcaide a Primavera Andorrana Group alapítója és Lakatos Márk stylist a színpadon

Your personal hair EKSPERIENCE

A bemutatkozásokat és köszöntőket követően, Lakatos Márk felkonferálta a szlovén származású Sinan Šabić-ot, a Revlon Professional Brand Nemzetközi Mester Oktatóját, aki egy rövid betekintést nyújtott egy vadonatúj termékcsaládba, az EKSPERINCE-be. Az új termékek különlegessége, hogy ezek az első, szakemberek számára kifejleszett thalassoterápiás hajkezelések, amelyeknek hatékonyságában a legnagyobb szerepet a tengeri összetevők játsszák. Minden egyes eleme a Noirmoutier-sziget tengeri forrásaiból származik, algák és maga a tiszta tengeri víz is. A termékek magukba foglalnak egy filozófiát is, amelyben szó esik exkluzivitásról, egészségről, minden haj-, illetve bőrproblémára szolgáló megoldásról, és ami a legfontosabb, személyre szabhatóságról: your personal hair EKSPERIENCE!

Sinam Sabic mesél az EKSPERIENCE termékcsaládról

Revlon Show 2019 – Hajvágás mesterfokon Šárka Nová-val, Blazsovszky Lászlóval, Sinan Šabić-tyal és Jaroslav Bončík-kal

A termékbemutatót követően a színpadon köszönthettük újra Sinan Šabić-ot, aki mellett feltűnt a szlovák származású Jaroslav Bončík, a Revlon Professional Nemzetközi Oktatója – aki már 9 éve a Revlon elhivatott szakembere -, és Blazsovszky László a Revlon Professional hazai Művészeti Vezetője és az Haute Couture Akadémia Oktatási Vezetője. A Revlon Professional életébe ugyan csak egy éve csöppent bele, de a Fodrász Akadémiának már 8 éve oszlopos tagja, amelyet testvéreivel alapítottak. (Szeretnél többet megtudni? Kattints ide!)

A három mesterfodrász három hajvágást készített el a REDVOLUTION szellemében. A revolution és red szó összemosásából született meg a Revlon vörös színskálájának/kollekciójának neve, amelyekben láthattunk burgundi, rezes és a vörös szinte minden árnyalatát. A hajszínhez és arcformához mérten az oktatók gyönyörű hajvágásokat készítettek, mialatt a két házigazda a vörös szakmai hátteréről mesél a fodrászat és divat vonatkozásában.

Revlon Professional hajtrend 2019

A show további részében szintén három másik hajvágást láthattunk, immáron Šárka Nová-val kiegészülve, aki a Revlon Professional csehországi régiójának Vezető Oktatója. Ez idő alatt nyerhettünk betekintést a Revlon legújabb Unapologetic kollekciójába. Elérkezett a tavasz, elérkezett a megújulás időszaka! Szemet kápráztató színekbe és vágásokba nyerhettünk betekintést, a király kéktől kezdve, a szivárvány több árnyalatáig! A kollekció különlegessége a férfi haj lilás-ezüstös tónusai voltak – na de most elsősorban nem a színvilág -, hanem technikája miatt. A festés balayage clips-ekkel történt, amely gyakorlatilag a tupírozási folyamatot váltja ki. Úgy működik, mint egy szűkítő, ami megtartja a rövid férfi tincseket, hogy az érintetlen haj ne boruljon bele a már festett területekbe.

Revlon Show 2019 finálé

A Revlon Show 2019 a szakemberek, modellek újbóli színpadra lépésével ért véget. A videó-, és táncbetétekkel színesített, impozáns rendezvény lezárásánál ováció és tapsvihar fogadta a Revlon Professional csapatát, amely egy nagyon pozitív kezdetet és kedvező jövőképet jelent a cég számára. Sokak számára az újrakezdés talán egy nehéz feladat, azonban a Revlon Professional ebben derekasan helytállt. Ezúton is gratulálunk, és sok sikert kívánunk a továbbiakban!

Képek: Gódor Virág

További cikkekért böngéssz az oldalon! :)