Keresés

A professzionalitás három aspektusa: íme a HairContrast világa!

Fókuszban a HairContrast világa!

A technológia ugyan csak előrébb vitt minket a progresszív fejlődés ösvényén, azonban a megszámlálhatatlan információ között még a legtudatosabb felhasználók is hamar elvesznek. Pontosan így van ez a fodrászati termékekkel és szolgáltatásokkal is. Napjainkban egy olyan szerteágazó és szuper professzionális piac vesz minket körül, így egyáltalán nem könnyű feladat megtalálni a kedvenceket. A Fodrászinfóval kitűzött célunk, hogy az egyes márkaképviseleteket időről-időre képesek legyünk más és más módon is bemutatni, ezzel is elősegítve a könnyebb döntést. Ez itt a HairContrast világa!

HairContrast világa három aspektusból

Ami, az ember komfortzónáján kívül esik és az “ismeretlennel” társul, azonnal bizalmatlanságot vált ki. Csak a legbátrabbak mernek vakon belevágni az újba, azonban fodrászként nagy felelősséggel jár, hogyha egy adott termék vagy szolgáltatás mellett letesszük a voksunkat. Éppen ezért fontos a körültekintő, több aspektusból történő tájékozódás. Szükség van az olyan véleményekre, amit már maga a terméket használó szakember mond el nekünk, ugyanakkor egy vendég szemszög is pont ugyanannyira hozzájárul a megfelelő döntéshez. Ebből kifolyólag a HairContrast most három videót, és azon belül három olyan aspektust osztott meg velünk, amelyeknek segítségével könnyebben átláthatóvá válik a brand professzionalitása. Ne ijedj meg, a tartalom minden esetben lényegretörő és hasznos információkkal van tele, úgyhogy mi mutatjuk, te pedig csak kattints, és merülj el a HairContrast világában, fodrászoktató-partnerfodrász-vendég aspektusból egyaránt!

#1 Oktatófodrász aspektus

Az első videóban a cég magyarországi fő oktatófodrásza foglalja össze röviden, hogy miért éri meg HairContrast-fodrásznak lenni.

#2 Partnerfodrász aspektus

A második videóban a technikákat már használó fodrászok vallanak eddigi tapasztalataikról, többek közt egy Tparting oktatáson átélt élményről is.

#3 Vendég aspektus

A harmadik videó már a felhasználó szemszöge. A felkért vendégek néhány mondatban vallanak arról, hogy hogyan érezték magukat az új hajpótlásukkal a mindennapokban.

Forrás és képek: HairContrast

További cikkekért böngéssz az oldalon! :)