Keresés

idHAIR HAIR PAINT FREE termékpaletta: zöld irány a fodrászszalonokban

A káros összetevőktől mentes termékcsalád megérkezett: itt a HAIR PAINT FREE.

Az idHAIR márkaképviselet 1986-ban látta meg a napvilágot, és azóta is azon dolgozik, hogy professzionális és korszerű megoldásokkal szolgálja ki a fodrászpiacot. Célja, hogy a lehető leginnovatívabb hajfestékeket, hajápoló– és hajformázóanyagokat biztosítsa a fodrászok számára. A brand szívügyének tekinti, hogy szortimentjében egyre kevesebb olyan termék legyen, ami káros összetevőkkel rendelkezik. Így született meg a HAIR PAINT FREE termékcsalád is, amely el is nyerte a Green-salon elismerést.

Green-salon elismerést kaptak az idHAIR termékei

Az idHAIR termékei elnyerték a Green-salon elismerést, melynek célkitűzése, hogy csökkentse a termékekben lévő káros összetevőket, amik negatív hatással lehetnek a fodrászokra illetve vendégeikre. Ezáltal az idHAIR-szortiment, az Európai Unió általános irány- és jogszabályainál is szigorúbb szabályoknak felel meg.

A hajfestékek leggyakoribb allergiát okozó összetevői jelenleg a(z):

 • anylaminok (PPD, PTD),
 • ammónia,
 • p-aminophenol,
 • m-aminophenol,
 • rezorcin.

Ezek az anyagok igen komoly allergiás reakciót válthatnak ki abban az esetben, ha a vendég érzékenyebb fejbőrrel rendelkezik. Éppen ezért fontos, hogy megfelelő festéket használj annak érdekében, hogy elkerülj egy akár veszélyes allergiás reakciót! Az idHAIR ezért is fejlesztette ki a HAIR PAINT FREE hajfestékpalettát, ami a piacon egyedülálló módon nemcsak ammónia- és PPD-, de rezrocinmentes termékcsalád is. Gyengéd összetétele mellett, kifejezetten hatékony hajszínfestést tesz lehetővé.

A HAIR PAINT FREE hajfestékek is Green-salon elismeréssel rendelkeznek

HAIR PAINT FREE hajfestékek értékes összetevőket tartalmaznak

#1 Anti-Age Complex: a tartós, vibráló, élénk színek érdekében

Az Anti-Age Complex a mikroemúlzió által lelassítja a hajfestékben zajló az oxidációs folyamatot, így drámaian növeli a hajszín intenzitását, miközben felgyorsítja a színpigmentek hajszálba való beépülését. A színező mikromolekuláknak köszönhetően a hajszín tartósabb lesz, jobban ellenáll a gyakori hajmosásnak, ezzel is biztosítva az állandó, egyenletes, tartós és intenzív árnyalatokat.

#2 Care System: regenerálja és óvja a hajszerkezetet

A fő összetevők hozzájárulnak a haj antisztatikusságának a növeléséhez és a selymes állagához. A létfontosságú olajok csillogást, ellenálló képességet, táplálást és hidratáltságot biztosítanak a hajnak. A termékek összetevői között megtalálható

 • az argánolaj, a jojobaolaj és a shea vaj: táplálják a hajat, miközben az esszenciális gyümölcsolajok revitalizáló gondoskodást és ragyogást biztosítanak.
 • a heliogenol: azaz a napraforgómag-kivonat, mely megvédi a hajat a szabadgyököktől.
 • a sárgabarack-magolaj: gondoskodik a haj puhaságáról.
 • a citrom-, narancs- és grapefruit-magolaj: revitalizáló gondoskodást nyújt a haj számára.
 • a búzaprotein: védi és és újraépíti a hajszerkezetet.

Ha kedvet kaptál a termékekhez, kattints a képre, és most 10% kedvezménnyel megvásárolhatod a HAIR PAINT FREE hajfestékeket:

Ezért fogod megszeretni pillanatok alatt az idHAIR HAIR PAINT FREE palettáját:

 • Az ammóniamentes krémhajfestéket nyugodtan használhatod érzékeny fejbőrű vendégeid körében is, mert nem okoz irritációt.
 • A hajfesték 100%-os őszhajfedést nyújt, a festett hajszínek pedig sokkal tartósabbak.
 • Az ammóniamentes hajfestékek pigmentjei alacsonyabb kémhatáson is képesek bejutni a hajszerkezetbe, nem kell nyitva hagyniuk a hajszerkezetet úgy, mint az ammóniás hajfestékek pigmentjeinek. Ennek köszönhetően a hajszálakban található értékes keratinproteinek és a természetes nedvesség így nem tud eltávozni.
 • A benne található olajok csillogást, ellenálló képességet, táplálást és hidratáltságot biztosítanak a hajnak.
 • Lágy és krémes állag biztosítja a könnyű kenhetőséget.
 • Nagyon jó az illata, így kellemessé teszi a hajfestést.
 • Mentes összetétele miatt a várandósság alatt is alkalmazható.

A HAIR PAINT FREE hajfestékek gyengéd összetételük mellett 100%-os őszhajfedtést nyújtanak:

Gyakorlati bizonyítékok a hajfestékek hatékonyságáról

Szabó Fruzsina:

“Vendégeim számára egyre fontosabbá vált a környezettudatosság, ezért egyre nagyobb figyelmet szentelnek az egészségesükre. Számomra is nagyon fontos, hogy fodrászként a lehetőségekhez mérten elkerüljem a káros anyagokat. Ezért mindenképpen olyan termékeket kerestem, amik mind a vendégeim igényeit, mind az én elvárásaimat kielégítik. Így találtam rá az idHAIR–re, azon belül is a HAIR PAINT FREE-re, ami ammónia-, PPD-, SLS- és rezorcinolmentes hajfestékre. Mindezt kiegészítettem az idHAIR GLOSS tartós hajszínezőkkel, amelyek azon felül hogy teljesen vegánok, elképesztően kreatívan használhatók és rendkívül tartósak. A HAIR PAINT FREE remekül megállta a helyét az őszhajfedésben és az élénkebb vörös színek terén is. Egyetlen vendégnél sem okozott irritációt, még az érzékenyebb fejbőrűeknél sem, ezért hamar letettem mellette a voksom. Így már több, mint másfél éve kizárólag az idHAIR-rel dolgozom.”

RECEPTÚRÁK:

1. kép: HAIR PAINT FREE: 20 g 7,74 + 20 g 6,66 +5 g 6,68 + 6%

2. kép: 9-es szőkítési alap: idHAIR GLOSS: 10 g 9V+ 5g 9S+ 2g Lilac

3. kép: Baby highlights: HAIR PAINT FREE: 10 g 10.81 + 10 g 10.21+ 5 g 9.21

Szabó Fruzsina munkái

Dankó Dorottya:

“Nem olyan rég használom az idHAIR HAIR PAINT FREE termékét, de már első alkalommal nagyon megtetszett. Számomra fontos egy festéknél, hogy ammóniamentes legyen a kialakult érzékenységem miatt. Sok festéket kipróbáltam már, de az idHAIR-ben találtam meg azt, amit valóban kerestem: tökéletes fedés, nincs kellemetlen szag, nagy színválasztékot nyújt. Ha mégsem találom meg benne a megfelelő árnyalatot, akkor ezt tökéletesen kiegészíti az idHAIR Colour Bomb színező, amivel kombinálva szinte nincs lehetetlen. Bátran ajánlom mindenkinek!”

Dankó Dorottya munkája

Fehér Anna:

“Azért szeretem a HAIR PAINT FREE meleg árnyalatú festékeit, mert élettel teli, ragyogó lesz tőle a haj. Az ősz szálakat maximálisan fedik, a színek kellően pigmentáltak, de mégsem tolakodóak. Jó érzés, hogy az illatuk kellemes, és nem ammóniagőztől könnyező szemekkel kell felvinnem a festéket a vendégem hajára.”

RECEPTÚRA (barnából vörös átmenet)

 • Tő: 15 g 4/0 + 15 g 5/0 + 3 g RED ink + 3 g 0/88 mixton + 45 g 3% oxi
 • Hossz: (egy gyenge szőkítés után) 25 g 7/44 + 3 g 0/88 mixton + 40 g 3% oxi
Fehér Anna munkája

RECEPTÚRA (rezes tőből szőkésvörös)

 • Tő: 20 g 7/74 + 10 g 8/74 + 45 g 3% oxi
 • Hossz: szabadlevegős balayage szőkítés után Anna ráhúzta a végekre a tövére felvitt színt
Fehér Anna munkája

“A HAIR PAINT FREE tökéletes megoldást nyújt arra, hogy felfrissítsük a besárgult, szőkített hajat, hiszen a hamvas árnyalatai egyszerűen csodálatosak! Ritka, hogy egy termékkel ennyire hamvas színeket lehet elérni, a szürkétől egészen a lágy, bézs színekig bármi kikeverhető. A vendégeim imádták a végeredményt!”

RECEPTÚRA (szürke hajszín)

 • Tő: 20 g 5/0 + 30 g 3% oxi
 • Átmenet: 20 g 8/11 + 30 g 3% oxi
 • Hossz: 10 g 9/11 + 10 g 11/0 + 5 g 0/81 mixton + 40 g 3% oxi
Fehér Anna munkája

RECEPTÚRA (bézs szőke)

Hossz: 15 g 10/21 + 15 g 7/21 + 15 g 9/11 + 65 g 3% oxi

Fehér Anna munkája

“Volt lehetőségem kipróbálni a HAIR PAINT FREE tartós hajfesték lila színét, és nem csalódtam benne! Igazi mély szín, amely alapot adhat bármilyen színes hajhoz. Egy kis szőke színnel keverve pasztell-szerű, világosabb árnyalatot kaphatunk, és ha valaki tartós, de extrém színt szeretne, annak nagyon ajánlom ezt az árnyalatot. Csillogóvá varázsolja a hajat, nem szárít, nem irritálja a vendég fejbőrét, és még a törékeny hajat is bátran merem festeni vele.”

RECEPTÚRA (lila haj)

 • Tő: 20 g 6/88 + 30 g 3% oxi
 • Hossz: 15 g 6/88 + 15 g 10/81 + 5 g 0/88 mixton + 45 g 3% oxi
Fehér Anna munkája

Gyurik Szilvia:

“A mai világban egyre jobban gyarapszik a tudatos vásárlók, és sajnos az allergiás vendégek száma is, így számomra fontos a mentes termékek használata. Továbbá a festékek szépen fednek, szagtalanok, tartósak, ezért fényes, gyönyörű színvilágokat tesznek lehetővé.”

RECEPTÚRA

 • Tő: 66/33 + 6/0 6%-os aktivátor
 • Hossz: 3%-os aktivátor 1+2 szőkítés (melír) Niophlex Bleach + 3-%-os aktivátor 1:2
Gyurik Szilvia munkája

RECEPTÚRA

Tő: 9/0 + 9%-os aktivátor

Gyurik Szilvia munkája

RECEPTÚRA

Tő: 6/64 + 6%- os aktivátor

Gyurik Szilvia munkája

RECEPTÚRA

 • Szőkítés: Niophlex Bleach + 6%-os aktivátor 1:2
 • Szín: 4/0, szőkített rész: 5/66+ 3%-os aktivátor
Gyurik Szilvia munkája

Kedvet kaptál az idHAIR HAIR PAINT FREE hajfestékek kipróbálásához? Most 10% kedvezménnyel kaparinthatod meg az innovatív termékeket, csak KATTINTS IDE! 😉

Forrás és képek: idHAIR