Keresés

Így készíts messy bob frizurát hajvágógép segítségével!

Step by Step a messy bob elkészítéséhez!

A divatos és időtálló frizuraformák a szalonmunkák alatt nap mint nap megjelennek. A rövid női hajak között ilyen népszerűségnek örvend a Sassoon által megálmodott bob is, aminek számos elkészítési módját ismerjük már. Az egyik legtrendibb, legvagányabb, legkorszerűbb verziója a messy bob, ami a precíziós hajvágás és a “hanyag” styling tökéletes kombinációja. Ha Te is szívesen elmerülnél ennek a modern looknak az elkészítési folyamatában, akkor a legújabb MOSER step by step anyagunk csak Rád vár!

A trend, amire még a divat körforgása sincs hatással

Szerintünk egyetlen hajvágás sem lesz soha annyira népszerű, mint a bob. Egy olyan viseletről van szó ugyanis, ami az elkészítésétől és az alkotójától függően egyszerre lehet elegáns, vagány, kifinomult vagy egészen markáns is. Ez nem jelent mást, minthogy minden hölgy képes benne megtalálni saját nőiességét és egyediségét. A messy bob ugyan egy lazább look, de mégis karakteres, és nem mellesleg igencsak korszerű. Ha vendéged szeretne kipróbálni valami újat – de mindezt úgy, hogy ne kelljen végleg búcsút mondania a hosszabb tincseinek –, bátran ajánld ezt a stílust és formát! Természetesen mi is segítünk: 8 lépésben megmutatjuk, hogy fodrászként hogyan tudod könnyedén és hajvágógéppel elkészíteni ezt a fazont!

Messy bob frizura készítése @MOSER step by step

STEP 01: készíts klasszikus leválasztást!

STEP 02: a tarkó résznél rövidítsd le a hajhosszt a MOSER Genio Pro segítségével! Használj fésűt is!

STEP 03: A vezérpasszé előrefelé hosszabodjon!

STEP 04: a Genio Pro-hoz használd az All-in-One pengét, majd válaszd ki a pontvágás üzemmódot! Végül texturáld finoman a hajat a nyak területén.

Messy bob frizura készítése: step 01-04

STEP 05: alakíts ki egy gyengéd textúrát a tarkó részen található felső hajszálaknál is!

STEP 06: a hajvágást az oldalsó területeken és a fej elülső részén folytasd! Fontos, hogy a haj leghosszabb pontja a frufru területén legyen.

STEP 07: a ChroMini Pro segítségével készíts a nyak résznél egy pontos kontúrvonalat!

STEP 08: a stylinghoz alkalmazd a Titan Curl kúpvasat – általánosságban 180 fokon –, de ezt mérlegeld a haj minőségétől és teltségétől függően! Készíts laza és széles hullámokat, majd hajformázó termékekkel hozd létre a “befejezetlennek” tűnő messy lookot!

Messy bob frizura készítése: step 05-08

Messy bob végeredmény:

Kreditek:

  • Haj: Enes Dogan, Chris Mattick & Vaios Robos
  • Stylist: Cemre VanKay
  • Fotó: Moritz Schmieg / Marc Bremer

Forrás és képek: moserpro.com