Keresés

JOICO beszámoló - Premium Club az UP Hotelben

A beszámolóban a JOICO rendezvényéről olvashattok.

Újra megrendezésre került a JOICO Premium Club rendezvénye, amelyet a cég 2022. november 7-én tartott a rendkívül hangulatos UP Hotelben. Tartalmas és pörgős két órát töltöttünk együtt a JOICO családdal, ahol a meghívott maga Paul Watts volt.

Magyar márkaképviselők a színpadon

Az esemény egy rövid, a JOICO-t bemutató videóval kezdődött, amely után Szikriszt József, a JOICO Hungary művészeti vezetője köszöntötte a vendégeket. Ő is kiemelte, hogy a covid-járvány kitörése óta nem jött létre ilyen nagyszabású rendezvény a cég életében.

Szikriszt Joci

“Magunkat is ünnepeljük ma, mert egy nagy család vagyunk.” – emelte ki a nagykövet. Ezzel azt hiszem, mindannyian egyetértettünk, és ezt széles mosolyokkal ki is fejeztük.

Joci után lépett a színpadra Szentey Levente, oktatófodrász, aki a JOICO barber részét képviselte az est folyamán. Elöljáróban elmesélte, hogy az eseményen nagy számban kerülnek bemutatásra hullámos és göndör hajak, ezért ő is ezzel készült. Modelljének crop-top frizurát készített, amit előkészített, majd a színpadon fejezett be. Igyekezett a göndörséget kiemelni, így csak a fejtetőn hagyta meg a hullámokat, körbe pedig felnyírta a hajat.

JOICO bemutató

JOICO termékbemutatók

Amíg Levente a modellel foglalkozott, addig Szikriszt József egy rövid termékbemutatóval kötötte le a hallgatóság figyelmét. Újdonságként mutatta be a Curl Confidence nevű terméket, amely néhány hónapja van a piacon. Ez egy göndör hajra való szárító krém vegán fehérjékkel. A már korábbról ismert Zero Heat unokatestvére, de egy kicsit másképp működik. Az új termék a természetes hullámokat erősíti, és hullámokat nem csinál. Főleg erős, vastag szálú hajakra való.

A következő modell kapcsán Joci a féltartós színezés előnyeit vette sorra. Úgy véli, nem kell mindig festékhez nyúlni, sok esetben a színező éppen elég. Ez a kutikula rétegeit színezi meg. Az előkészített, vizes hajra a Curl Confidence felvitele ajánlott, amit diffúzorral érdemes szárítani. A modell haja is ilyen módon lett előkészítve, a színpadon pedig Hair Shakekel került sor a formázásra.

A termék érdekessége, hogy a permet a hajon por állagúvá válik. A termék használatakor emeljük fel a hajat és a belsejébe is dolgozzuk bele. Ezután hajlakkot vigyünk fel, de csak a felső rétegek tövéhez. Így nem lesz kemény és törékeny a haj. A párás haj átformálódik, ezért fontos a Humidity Blocker páragátló készítmény.

JOICO LumiShine YouthLock

A következő téma a hajfiatalító LumiShine YouthLock készítmény volt. Arginint tartalmaz, amely megerősíti a hajat. A termék kollagéntartalma pedig puhábbá és formázhatóvá teszi a hajat. A bemutató apropója, hogy új árnyalatokkal bővült a termékcsalád: NNW (warm) és NNWC, vagyis warm copper. A YouthLock ugyanis nem csak ősz hajra ideális, hanem a természetes hajat is meg lehet vele festeni. Ez esetben azonban a kívánt árnyalatnál egyel világosabbat kell választani. A következő modell, Dóri haját ezzel a festékkel készítették el. Egyébként is rövid hajstílusába csak egy pici geometria került a vágás tekintetében. A festés végeredményeként fahéj színű melírcsíkokkal dobta fel a modell frizuráját Szikriszt József.

Előszőkítés:

Formula1: VeroLight + 5 Vol Developer

Formula2: LumiShine Youth Lock 7NNWC + 20 Vol. Developer

Élménybeszámolónk egy másfél perces videóba sűrítve

Masterpiece kollekció

Az idei Masterpiece kollekció a JOICO Vero K-Pak alapszínek keverésével dolgozik. Az ihletet Odilon Redon, francia festő- és grafikusművész alkotásai ihlették. Ő is élénk színeket kevert pasztellekkel. Vágás tekintetében a 70-es évek végét, a 80-as évek elejét idézi, pl. Linda sorozat vagy Miley Cyrus.

A soron következő modell frizuráját is ez a kollekció ihlette. Egy rétegelt hajvágásról van szó, a fejtetőről indulva minden irányba. A fazon sajátossága, hogy a frufru és az arc körüli részek rövidebbek.

Előszőkítés:

1. VeroLight + 20 Vol (csak a narancsos részeken)

2. VeroLight + 10Vol (a hajvégeken)

3.VeroLight+ 10 Vol (a hajtöveken)

K-Pak Hair Repair System

Root Shadow:

Formula 1: Vero K-Pak Chrome N8 + Activator 1:2

Alapszín:

Formula 2: Vero K-Pak Chrome 20g B9+ 30g V9+15g CLR+ Activator 1:2

Low Light:

Formula 3: Vero K-Pak Color 9B 20g+5g 7XR +10 Vol Veroxide

Formula 4: Vero K_Pak Chrome B7+ Activator 1:2

A MASTERPIECE STEP BY STEP elnevezésű oktatás is hamarosan megrendezésre kerül. Ezen az összejövetelen az oktatófodrászok a kollekció frizuráinak kivitelezését mutatják be lépésről-lépésre. Jelentkeznek elérhetőséged elküldésével itt tudsz!

Paul Watts a színpadon

Paul Watts, a JOICO Color Team tagja következett, aki egyébként Youtuber is. Minden hétfőn fodrásztartalmat közvetít a csatornáján, így követői ezt a rendezvényt is élőben követhették.

Paul öt modell segítségével mutatta be, hogy a balayage még mindig nagy divat. Eddig általában hosszú hajakon láttuk, ez azonban a rendezvényen megváltozott. A modell rövid haján készült balayage fordított technikával. Ezt tízperces balayage-nak is nevezik, hiszen az ecsethasználatnak és a minőségi termékeknek köszönhetően még ősz hajon is gyorsan kivitelezhető és újra megalkotható. A színpadon ez a festés a LumiShine Lumi 10 tízperces festékkel készült. A szalonban időt spórolhatunk ezzel a technikával, ami manapság egy igazán fontos tényező!

Alexandra haja a következő formulák segítségével készült el:

Előkezelés: K-Pak Hair Repaire System (1-2-3)

Formula1: Lumi10 20g 8NA + 30g 8N + 22Vol Accelerator

Toner: Blonde Life QT Violet + Sand+ CLEAR + 5 Vol Dev.

Utókezelés: Defy Damage Shampoo + PRO2

A további modelleken bemutatásra kerültek új festékárnyalatok, és a szalonban könnyedén alkalmazható styling technikák is. A rendezvény végén pedig minden modell frizuráját újra megcsodálhatta a közönség.

Néhány fotó a kész frizurákról:

A JOICO webshopja IDE KATTINTVA érhető el!

Képek: Dévai Zoltán