Keresés

Tízperces hajfesték? Létezik! Ismerd meg a JOICO Lumi10 portfólióját!

JOICO Lumi10 termékbemutató következik. Rövidítsd meg a hajfestést!

Neked mire elég 10 perc? Mit szólnál ahhoz, hogyha azt mondanánk, hogy egy hajszínváltoztatás során csupán ennyi hatóidővel kellene számolnod? Nem, ez most már nemcsak egy vágyálom, ugyanis megjelent a JOICO Lumi10 tízperces hajfesték, ami gyökeresen megváltoztatja a fodrászok és a szalonok életét!

JOICO Lumi10: hajszínváltoztatás és hajszerkezet-építés mindössze 10 perc alatt

A JOICO most egy egyedülálló és innovatív technológiai csodával rukkolt elő, mégpedig a Lumi10 tízperces hajfestékkel, aminek titka, hogy koncentráltabb pigmentmolekulák alkotják. Nem csalás, nem ámítás, a brand legújabb üdvöskéje hihetetlen hatékonysággal frissíti fel a vendégek frizuráját rekord idő alatt! Fontos tudni, hogy kizárólag a saját előhívójával működik: Lumi10 Accelerator 22 Vol (6,6 %). A legjobb az egészben, hogy az Argiplex hajszálépítő technológiájának köszönhetően, a Lumi10 nemcsak gyönyörű tónust biztosít a frizurának, de egyszerre védi és építi újjá a hajszerkezetet – mindezt csupán 10 perc alatt!

TOVÁBBI JOICO LUMI10 TERMÉKELŐNYÖK:

A 10 perces hatóidőn túl a JOICO Lumi10 még számos előnyt rejt magában. Gondoltál például arra, hogy ezzel milyen mértékben tudod felpörgetni a szalon működését? Segítségével:

 • napi plusz 1-3 vendéget is el tudsz vállalni,
 • csúszásmentes munkafolyamatot tudsz biztosítani,
 • COVID-baráttá tudod varázsolni az üzletet,

és ha ez még nem volna elég, a 8 természetes, a 3 hamvas és a 4 meleg hatású bézs árnyalatának köszönhetően, a szolgáltatásaid is még széleskörűbbé tudod varázsolni.

JOICO Lumi10: a tízperces hajfesték létezik!

KINEK AJÁNLJUK?

A JOICO szerint 10 személyiségre bontható, hogy kinek érdemes ajánlani a tízperces hajfestékeket:

 • a krónikus későnek
 • az első őszhajszállal küzdőnek
 • annak, aki rövid idő alatt akar mindent egyszerre: tőfestést, melírt, highlightot
 • az óvatos, járványt kerülőnek
 • az utcáról beesőnek
 • a “csak még ezt” típusnak
 • aki a foglalt szolgáltatáshoz szeretne még ezt-azt
 • férfiaknak
 • az utolsó pillanatosnak
 • kisgyermekes anyukának.
Hatékonyság 10 perc alatt

A tízperces hajfesték 5 alkalmazási lehetősége

#1 ŐSZHAJFEDÉS

Valósítsd meg a hosszan tartó, tökéletes fedést stresszmentesen a korábbi hatóidők töredéke alatt! A Lumi10 hajfestékkel képes vagy a leggyorsabb tartós lenövés eltüntetésére 100%-os fedéssel, a mikrotőfestésre, illetve az NA sorozattal a modern, gyors őszhajfedésre férfiak esetén is.

#2 EXPRESSZ UTÁNFESTÉS

Frissítsd fel a vendéged hajszínét az új Lumi10 segítségével! Fokozd vibráló, gazdag hajszínét, és engedd kiszállni a fodrászszékből olyan gyorsan, ahogy beült! Lehetőséged van a 10 perces utánfestésre – ha sötétebb árnyalatra festesz, mint a természetes szín volt –, illetve a mikrotőfestésre a választék mentén.

#3 INSTANT HAJTŐÁRNYÉKOLÁS

Árnyékold a hajtöveket, hogy ezzel is kiemeld az elkészített melírokat! Érd el a hajszínek kontrasztját és dimenzióját egy szemvillanás alatt a Lumi10-zel! A gyors fedésnek hála a színek korrigálása valóban gyerekjáték.

Szikriszt József, a JOICO művészeti vezetőjének munkái

#4 VILÁGOS ÉS FÉNYES HATÁS

Semmilyen színű, kisárgult vagy kikopott? Világosítsd és fényesítsd vendéged haját maximum két árnyalattal 10 perc alatt! Pro tipp: használj világosabb árnyalatot a kívántnál, mert ha nem, a végeredmény sötétebb lesz a vártnál!

#5 FACE FRAME TECHNIKA

A tízperces technológiának hála egy komplett multiszolgáltatásra is képes vagy, amiben a tőfestés + modern face frame technika játssza a szerepet.

Szuper lehetőség, nem igaz? ✌️

Forrás és képek: JOICO Hungary