Keresés

Őszi JOICO-újdonságok lakossági termékvonalon: imádni fogod őket!

A megújulás jegyében JOICO-újdonságok várnak. Ne maradj le!

2021 ősze a JOICO-nál a színes megújulás jegyében telik. A márka két újjászületett termékcsaláddal jelent meg a lakossági- és a szalonpiacon, így az innovációt mind a fodrászok, mind a vendégek imádni fogják. A brand kiemelt partnerei a szeptemberi Premium Club szakmai találkozón már megismerhették, kipróbálhatták a ColorFul fakulásgátló, színmegtartó termékcsaládot és a Style & Finish – szintén színessé varázsolt – új termékeit, de most annak is elérkezett az ideje, hogy a nagyközönséget is lenyűgözzük a JOICO-újdonságok professzionalitásával!

Színpompás őszi JOICO-újdonságok: ismerd meg közelebbről a Colorful és Style & Finish termékcsaládot

#1 JOICO-ÚJDONSÁG 01: COLORFUL SZÍNERŐSÍTŐ–, FAKULÁSGÁTLÓ-TERMÉKCSALÁD

A gránátalma-kivonat, a kaméliaolaj és a már jól ismert Smart Release technológia erejével, a JOICO megalkotta a ColorFul fakulásgátló termékcsaládot, aminek célközönsége elsősorban a festett vörös és barna hajú vendég. A szortiment egy attraktív pink csomagolást kapott, ami azonnal vonzza a tekinteteket. A ColorFul család tagjai: színerősítő SLS/SLES-mentes sampon, kondicionáló, és a luxus fakulásgátló és ragyogást adó szérum.

HASZNÁLATÁVAL:

  • a hajszín tartóssága akár 8 hét is lehet;
  • a haj védelmet kap a hő káros hatásaival, illetve az UV-sugárzással; és az egyéb környezeti szennyeződésekkel szemben;
  • a haj töredezettsége akár 70%-kal is csökkenhet.

#2 JOICO-ÚJDONSÁG 02: STYLE & FINISH HAJFORMÁZÓ-TERMÉKCSALÁD

A JOICO Style & Finish szortimentje nem csak színesebb és illatosabb lett, de még kíméletesebbé is vált! A moringamag-olaj antioxidánsainak, az A- és E-vitaminokban, valamint cinkben és kovasavban gazdag összetevőinek köszönhetően a haj sokkal fényesebbé és puhábbá varázsolható, mint valaha. Emellett a természetes polimerek gondoskodnak a frizura rugalmasságáról, hővédelméről és volumennöveléséről, miközben az új bódító illatok (piros gyümölcs, kókusz, gyömbér, narancsvirág) hozzájárulnak a vendégek tökéletes komfortérzetéhez.

A SZORTIMENT TAGJAI SEGÍTIK:

  • az UV-sugárzás és a városi hatások elleni védelmet,
  • a hővédelmet,
  • a párataszítást,
  • az antisztatikus hatás elérését,
  • a volumennövelést,
  • a varázslatos megjelenést.

Szikriszt József mestertippek és termékkombinációk

A JOICO művészeti vezetője – Szikriszt József –, több kombinációt is ajánl a megújult termékekből. Lássuk, hogy melyek ezek!

KOMBINÁCIÓ #1: a JOIWhip hajhab + ColorFul fakulásgátló szérum használata remek kombináció, hogyha fontos a hajformázás, de mindeközben szeretnéd megóvni a hajban rejlő nedvességet, illetve szeretnéd elkerülni a hajvégek szöszösödését.

KOMBINÁCIÓ #2: kombináld a JOIWhip hajhabot a Body Shake volumnennövelő száraz textúrázó spray használatával, hogyha egy vékonyszálú hajnak extra volument szeretnél biztosítani! (A szárítást körkefével végezd!)

KOMBINÁCIÓ #3: ha a JoiGel Medium száraz hajra használható hajzselét a Hydra Splash hidratáló hajban hagyható szérummal ötvözöd, a végeredmény minden esetben egy hosszantartó és egészséges frizura lesz!

JOICO JoiGel

Forrás, videó, képek: JOICO