Keresés

A hamvasság új dimenziója: JOICO Lumishine Ash Ash

A hamvasság elősegítője! Egy újabb árnyalat megjelenésével érkeztünk!

Készen állsz a JOICO vadonatúj fejlesztésére? Megérkeztek az új, Ash Ash (AA) Lumishine árnyalatok! Dupla hamvas pigmenttel, meleg árnyalatú alapszín nélkül biztosítják a kifogástalan végeredményt, ami a hamvasság egy új dimenzióját teremti meg! A termékinformációkért görgess tovább!

A hamvas hajtrend harmóniája

A hamvas és pasztell árnyalatok már évek óta a vendégek kedvencei, nem véletlenül! Finom visszafogottságuk a könnyű eleganciát idézik, miközben az alapszínekbe mégis játékosságot csempésznek. A divatvilág minden iparágában kiteljesedni látszik a minimalista szemlélet, ezért érdemes figyelembe venni, amikor vendéged megújulásra vágyik. Igen ám, viszont ha közösen számításba veszitek a hamvas árnyalatokat, ne feledkezzetek el a fokozott hajápolásról és a megfelelő termékhasználatról sem! A JOICO most elhozott számotokra valami igazán innovatívat és újat, amivel a lágy, de mégis attraktív tónusok egy egészen új oldalát ismerhetitek meg!

JOICO hamvasság az Ash Ash árnyalataival

Tartsd kordában a kivörösödött, rezes tónusú hajat a JOICO legújabb fejlesztésével, a LumiShine Ash Ash árnyalataival! A dupla hamvas hatás eléréséért a festékben található zöld pigment nyújt segítséget, mely felveszi a harcot a nem kívánatos, meleg tónusú narancs és vörös pigmentekkel. A végeredmény gyönyörű hamvas, erős és fényes haj a Lumishine festékek megbízhatóságával.

Hamvasság felsőfokon: íme egy gyönyörű Ash Ash árnyalat!

Mindenképp próbáld ki az új hamvas árnyalatokat, hogyha:

  • semlegesíteni szeretnéd a meleg színeket.
  • hideg, hamvas alapú színeket szeretnél létrehozni.
  • fokoznád a haj fényét.
  • egészséges és fényes végeredményt szeretnél biztosítani a vendégeidnek.
Lumishine portfólió új árnyalatai: 8AA, 7AA, 6AA, 5AA, 4AA // Lumishine színezőfolyadék új árnyalatai: 5AA, 6AA, 8AA, valamint 10V, 4SB

Ints búcsút a “bárcsak nekem is ilyen színű lehetne a hajam” pillanatoknak, és köszöntsd a hamvasság új dimenzióját!

Ezen felül a JOICO, a Lumishine színezőfolyadékok portfólióját további két új lenyűgöző árnyalattal gazdagította. Ezek a pigmentekben gazdag színek a „must have”, azaz a kötelező alapszínek eszköztárát színesítik, végtelen lehetőséget nyújtva a szőke és az ősz hajszálak árnyalására. Tökéletes lehetőséget nyújtanak ahhoz, hogy a szakemberek határok nélkül fejleszthessék a kreativitásukat.

Ismerd meg a Lumishine új árnyalatait!

  • 10V: ez az árnyalat megszünteti a visszamaradt fakó, sárgás színt, helyette pedig gyönyörű, ultrafényes szőke színt hagy maga után. Tonizálásra és fényesítésre is kiváló.
  • 4SB: a kötelező árnyalat, mely ezüstös pigmentációjával segít megszüntetni a barna hajban található rezes tónust. Tökéletes választás lehet férfiak számára is.

Forrás és képek: JOICO