Keresés

Joico Defy Damage - A hajszerkezet erősítés forradalma

Erős hajra vágysz? Akkor a Joico Defy Damage termékcsaládot neked találták ki!

A Joico Defy Damage termékeivel megérkezett a hajszerkezet erősítés forradalma, amelynek otthoni formuláival minden nap ápolhatjuk hajunk egészségét! Az innovatív SmartRelease technológiával fejlesztett termékek egy mindig védett és ápolt frizurát varázsolnak a tudatos vendégek számára. De miben rejlik a különlegessége, mitől más, mint a többi? Olvass tovább a részleketekért!

Joico Defy Damage – A hajszerkezet erősítés forradalma

A 21. században fontos, hogy minél tudatosabbak legyünk az élet minden területén. Ez alól nem kivétel hajunknak egészsége és ápolása sem, amelyre most a Joico kifejlesztett egy forradalmian új termékcsaládot, a Defy Damage-t. A termékek elsősorban a haj védelméért és a károsodott hajszerkezet megszüntetéséért felelnek. Meguntad, hogy festés után hajad korán elveszíti fényét, élénk színeit, könnyen sérültté válik? Akkor most mutatunk egy egészen új Joico formulát, amellyel az egészséges haj mindennapos!

Innovatív technológia: SmartRelease

A Defy Damage hatékonyságát, a JOICO új alaptechnológiájának,a SmartRelease-nek köszönheti, amelynek működése a liposzómás rendszerrel szállítja a hatóanyagokat. Ezek egy folytonosságban, de mégis fokozatosan szabadulnak fel és adagolják a legfőbb hatóanyagokat. Behatolva a hajszál szerkezetébe megerősítik a kutikula rétegét, amellyel már 80 %-kal kevesebb a töredezettség. A legfőbb hatóanyagok:

  • KERATIN
  • ARGININ
  • CSIPKEBOGYÓ OLAJ

Természetes hatóanyagok, egészséges hajszerkezet

A SmartRelease technológia mellett azonban két összetevő felel még a ragyogó összhatásért. Erejüknek köszönhetően fokozzák a liposzómás hatást és felturbózzák az eredményt.

#1 VÉDELMEZŐ LIPIDEK

Az egészséges haj alapvető összetevője – az első védelmi vonal, amely segít megelőzni hő-, vegyi, fizikai- és UV-károsodást. Az első alkalommal láthatóan eredményes.

#2 MORINGA MAG OLAJ

Antioxidánsok gazdag forrása, A- és E-vitamin, cink és a szilícium-dioxid tartalma alapvető fontosságú az egészséges, erős, kellő védelemmel rendelkező hajhoz.

Defy Damage Pro és Defy Damage otthoni hajápolás

A Defy Damage termékcsalád kifejlesztett kizárólagos szalonmunkához tartozó, de otthoni hajápoláshoz alkalmas termékeket is.

DEFY DAMAGE PRO

Szalonmunkához készült a Defy Damage PRO széria, amelynek alkalmazása spray technológiájának köszönhetően pofon egyszerű. Két termék segíti a az üzletben való és professzionális hajápolást:

1) hajszerkezet erősítő spray

  • nincs bonyolult kevergetés és formulavariálás: elég a hajat befújni tincsenként, majd az anyagot belefésülni
  • nincs plusz idő
  • magas koncentrációjú hatékonyság

2) hajszerkezet erősítő pakolás

  • hatékonyan erősíti a hajszerkezetet és regenerálja a hajban található kötésláncokat
  • megvédi a hajat a mechanikai, termikus és környezetei károsító hatásoktól
  • 5 perces hatóidő
  • magas koncentrációjú hatékonyság

DEFY DAMAGE OTTHONI HAJÁPOLÁS

Az otthoni hajápoló termékek megvédik a hajat a környezeti, mindennapos károsodástól. Erős, védett, maximális szépségű hajat eredményeznek az innovatív SmartRelease technológiával. A 4 termék teljeskörű ápolást és 360 fokos védelmet ad a hajnak.

1) Hajszerkezet erősítő, színmegtartó sampon

Luxus érzésű, krémes sampon szerkezeterősítő, védelmet adó összetevőkkel. Gyengéden és alaposan tisztítja a hajat a lerakódott szennyeződésektől anélkül, hogy a kutikula és a festett szín sérülne bármilyen mértékben.

2) Hajszerkezet erősítő, színmegtartó kondícionáló

Tökéletesen hidratálja és ellenállóvá teszi a hajat anélkül, hogy közben elnehezítené.

3) Hajszerkezet erősítő, színmegtartó maszk

Hatékony otthoni ápolás, mely mélyre hatóan feltölti a hajszál szerkezetét, erős védelmi rendszerét maximálisan bevetve.

4) Hajszerkezet erősítő, töredezésgátló maszk

Valódi szuperhős a haj számára, mely a napi hőformázás, UV és a környezetszennyezés modern hatásai ellen teljeskörű védelmet nyújt! Ez a védőpajzs szérum megakadályozza a károsodást és óvja a festett hajszínt, gyönyörű, élénk, egészséges megjelenésű hajat garantál minden nap.

Törülközőszáraz hajra alkalmazva, a hajszál belsejétől kifelé erősíti azt.

Defy Damage hatékonyság számokban

-80 % TÖREDEZETTSÉG

+90 %-OS SZÍNTARTÓSSÁG

5X ERŐSEBB HAJSZERKEZET

Szöveg és képek forrása: Joico Hungary

További cikkekért böngéssz az oldalon! :)