Keresés

Megújult a JOICO BlondeLife!

Megújult a JOICO BlondeLife! Mutatjuk a modelleket!

2023-ban minden eddiginél kíméletesebb szőkítőrendszert dobott piacra a JOICO. A már jól ismert BlondeLife termékcsalád újult meg. A krémelőhívókba kókuszolaj került, hogy már a szőkítési folyamat közben ápolja a frizurát. Új folyékony árnyalók jelentek meg, megújulva tért vissza a szabadkezes balayage technikára kifejlesztett Creme Lightener, és újdonságként azonnali nagy sikert aratott a Balayage por, mely a precízebb felhordás és hajontartás érdekében kaolint kapott szállópormentes összetevői közé.

A Joico Hungary saját tulajdonú rendezvénytermében került megrendezésre a termékcsalád bemutatója egy szűk kör számára, a JOICO Premium Club tagjainak.

Szikriszt József, a Joico hazai művészeti vezetője egy sötét hajon nagyon jól érvényesülő tincses szőkítést végzett, és egy férfi hajat szőkített le, igazán izgalmas eredménnyel:

A megújult BlondeLife családban kiemelendő a BlondeLife Balyage Powder, amely egy kifejezetten balayage technikákhoz kifejlesztett szőkítőpor. Egy használattal akár hét árnyalatnyi világosításra is képes, a puha kaolin agyagos formula pedig lehetővé teszi a könnyű használatot.

A BlondeLife Demi Gloss árnyalatok a legsokoldalúbb termékek a családban, amelyek nagyszerű színeikkel lehetővé teszik a haj tonizálását és testreszabását a tökéletes eredmény érdekében. A munka könnyítéséhez és a kívánt eredmény eléréséhez pedig érdemes a kókuszolajos előhívókat használnunk, amelyek az összes BlondeLife szőkítőporral és tonerrel tökéletesen működnek, a hajat pedig hidratálttá teszik.

Nem csak a termékek újultak meg, de számos termék új, fenntartható csomagolást és kiszerelést kapott, amelyek csak növelik a BlondeLife termékcsalád színvonalát. Emellett pedig hatékonyak és kíméletesek a hajhoz.

Receptúrák a modellek frizurájához

Íme a Szikriszt Joci által készített hajak receptúrái:

Évi:

  • Alapszín: LumiShine Dimensional Deposite Créme 3NA+ 5 Vol Developer
  • Balayage: BlondeLife Balayage Lightener + 20 Vol Coconut Oil Developer
  • Toner: BlondeLife Quick Toner Sand + clear + 5 Vol Coconut Oil Developer
Évi számára egy balayage frizura készült

Márk:

  • BlondeLife Lightening powder+ 20 Vol coconut oil Developer
  • Hajújraépítés 4 lépésben
  • BlondeLife demi gloss 10SB 30 g 10V 1
Márk egy hamvas árnyalattal távozott.

Utókezelés, otthoni hajápolás

Évi a barna haj otthoni ápolására a fakulásgátló ColorFul termékcsaládból kapott ajándékba egy sampont és kondicionálót.

A szőkített hajú Márk a hamvas szín megőrzésére a BlondeLife Violet lila pigmentes termékcsaládját fogja otthon használni.

AirTouch technika a bemutatón

Maria Sanotski, a JOICO Beauty Szalon oszlopos tagja, és a JOICO Hungary oktatófodrásza pedig specialitását, az Air Touch technikát mutatta be a tőle megszokott művészi profizmussal, egy meseszép modellen, Nataliján.

Maria Sanotski AirTouch technikát mutatott be

Ez a technika rendkívül időigényes, viszont tökéletesen természetes és csillogó eredményt ad.

Receptúra:

Maria a hajat BlondeLife 9+ szőkítőporral és shift-technikával szőkítette,10 vol és 20 vol kókuszolajjal dúsított előhívó fele-fele keverékével. Majd az új BlondeLife Demi Gloss szuperfényes hatású tonereit használta a következő arányban: 15 g 10V + 15 g 10N + 5 g 9V + 5 g Clear + 5 vol kókuszolajos Blonde Life előhívó. A hatóidő 15 perc volt.

Natalija otthoni hajápolásra a BlondeLife szőke hajra való, keratinos ápolócsalád tagjait kapta.

A vadonatúj Blonde Life Demi Gloss, folyékony árnyalók 7 színben érhetők el: Clear, 9SB, 10SB, 8N, 10N, 10V, 9V

A Vero Trade Hungary saját tulajdonú rendezvénytermében, a H7-ben egy vicces meglepetéssel is várták a vendégeket: mindenki kipróbálhatta milyen is szőkének lenni. Szikriszt Joci elhozta szőke parókáit, amit bárki kipróbálhatott és választhatott mellé egy, a szőke életérzéshez kapcsolódó idézetet.

Még néhány kép a bemutatóról:

Szöveg: JOICO Hungary

Képek: Dévai Zoltán

További cikkekért böngéssz az oldalon! :)