Keresés

JOICO Zero Heat - bemutatkozik a hajszárítás nélküli textúrakrém

Minden információt megtudhatsz JOICO ZERO HEAT textúrakrém lényegéről.

Figyelem, ezúttal egy hiperszuper JOICO termékújdonsággal jelentkezünk! Hallottál már valaha olyan textúrakrémről, amely hajszárítás nélkül menő kinézetet biztosít? Egy olyan styling termékről, amely nem igényel hőt a tökéletes forma kialakításához? Szerintünk ez számotokra is ugyanolyan innovatív találkozás lesz, mint amikor mi találkoztunk a JOICO Zero Heat-tel! Minden lényeges információt megtalálsz a cikkben, görgess tovább!

JOICO Zero Heat – a levegő az új hajszárító

Ismerd meg az új JOICO Zero Heat stíluskrémet, amely egy menő lookhoz nem igényli sem a megfelelő hőt, sem a formázást. Mondhatnánk úgy is, hogy a JOICO új üdvöskéje, a levegőn szárított, de mégis rendezett frizura titka. A termékcsalád két személyre szabott formulával jelent meg: a vékony- és közepesszálú, illetve a vastagszálú hajra kialakítva. A formula tekintetében nincs radikális eltérés, mindkét termék tartalmazza azokat az összetevőket, amelyek javítják, illetve megadják a haj természetes textúrájának szépségét. Nem vicceltünk, ezentúl a levegő az új hajszárító, és a törölközőszáraz hajjal való alvás az új styling!

ZERO HEAT KÉT TÍPUSA:

1) zéró hő a vékony- és normálszálú hajra: a termék nem nehezíti el a hajszálakat. Természetes megjelenést biztosít, nincs szárító nélküli csapzott frizura, miközben a szöszösség kialakulása csökken, a haj pedig fokozott fényben pompázik.

2) zéró hő vastagszálú hajra: vedd kezedbe a természet adta laza hullámokat! A termék törés és merevség nélküli, levegőn szárított könnyed frizurát eredményez, amely rakoncátlansága ellenére mégsem válik szöszössé!

JOICO Zero Heat belső titok

  • Csipkebogyó olaj: antioxidánsokban, vitaminokban és omega-savakban gazdag, könnyű felszívódósú olaj, amelynek használatával a frizura mégsem kelt zsíros hatást. Elősegíti a hidratálást, puhaságot és ragyogást biztosít a hajnak.
  • Rugalmas polimerek: a multifunkcionális polimerek elősegítik a rugalmas tartást a természetes textúra meghatározásához, és tartós stílusmegőrzést biztosítanak ragadós érzés nélkül.

Imádni fogod a JOICO Zero Heat termékeket, mert…

#1 …egy stílusos look elkészítése közben rengeteg időt megspórolsz a természetes száradási idő csökkentésével.

#2 …minimalizálod a szöszös hajvégeket, miközben javítod a haj természetes struktúráját.

#3 … egész napos (24 órás) páratartalom-szabályozást biztosít.

#4 … a messy look képviselői éppen ezt keresték: nem lesz ragacsos a hajad tőle, miközben biztosítja a “mintha a levegőn száradt volna” megjelenést.

Forrás és képek: JOICO