Keresés

JOICO HYDRASPLASH: törődj a hajad hidratálásával minden nap!

A JOICO HydraSplash dehidratált haj ellen a legmegfelelőbb megoldás!

Megérkezett a JOICO legújabb fejlesztése, amely most elsősorban a normál- és vékonyszálú, illetve a dehidratált haj barátja lesz. A JOICO HydraSplash négytagú termékcsaládjának köszönhetően most újra élettel telivé varázsolhatod a vendégeid és saját hajad szerkezetét. Mit kell elöljáróban tudnod? Összegyűjtöttük a legfontosabb információkat odalent – görgess!

JOICO újdonság 2020

– JOICO HYDRASPLASH, A HAJAD ÚJ BARÁTJA –

Szeretnéd, hogy a mindennapok során se kelljen folyamatosan a hajad vízhiányosságával, törékenységével küzdened? Megérkezett a legújabb JOICO-s fejlesztés, a négy termékből álló HydraSplash! Az újdonság használata után elfelejtheted a hajszerkezet vékony, sérült és száraz szálait! A kókuszdió vizével fúzionált készítményeket ugyanis speciálisan úgy fejlesztették, hogy 24 órán át tartó hidratációt nyújtsanak a nedvesség, a ragyogás és a lágyság alapos feltöltése érdekében – mindezt anélkül -, hogy a hajad elnehezítené.

IMÁDNI FOGOD, MERT A HYDRASPLASH

  • belülről táplálja a hajszálakat, amitől a frizura könnyedé és légiessé válik;
  • már az első használat után is látványos átalakulás részévé válsz;
  • nem nehezíti el a haj szerkezetét;
  • 24 órás hidratáltságot biztosít, hogyha a hidratáló sampont vagy a kiegészítő kondicionálóval és szérummal vagy a maszkkal együtt használod.

HydraSplash, a négytagú termékcsalád

#1 HYDRASPLASH HIDRATÁLÓ SAMPON

termék: az extra habzású sampon alaposan megtisztítja a hajszálakat és a fejbőrt, eltávolítja a szennyeződéseket.

pH-érték: 5,0-6,0 MWS 150-2500

használat: 1) vidd fel a terméket a nedves hajra, 2) alaposan habosítsd fel, 3) öblítsd ki

#2 HYDRASPLASH HIDRATÁLÓ KONDICIONÁLÓ

termék: egyedülálló, könnyed kondicionáló, amely megfelelő mennyiségű hidratációt biztosít a száraz, töredezett haj számára.

pH-érték: 4,5-5,5 MWS 150-2500

használat: 1) vidd fel a megtisztított, de még nedves hajra, 2) hagyd hatni 1-2 percig, 3) majd alaposan öblítsd ki

#3 HYDRASPLASH HIDRATÁLÓ GÉLMASZK

termék: a gél állaggal bíró maszk, a vízhiányos és kiszáradt hajat könnyedén, mégis maximálisan hidratálja. Mélyen táplál, anélkül, hogy a hajat elnehezítené.

pH-érték: 3,5-4,5 MWS 150-2500

használat: 1) vidd fel a megtisztított, de még nedves hajra, 2) ezután így fésült át a hajat, 3) hagyd hatni 5 percig, 4) alaposan öblítsd ki

#4 HYDRASPLASH HIDRATÁLÓ SZÉRUM

termék: a szérum felel az azonnali, látható és érezhető eredményért.

pH-érték: 3,2-4,2 MWS 150-2500

használat: 1) vigyél fel egy kis mennyiséget a tiszta, nedves hajra, a közepétől a végéig, 2) majd így formázd a hajadat

HydraSplash hatékonyságának titka

  • Smart Release technológia: egy olyan egyedülálló innovatív technológia, amely egy liposzómás rendszerként mélyrehatóan szállítja a hatóanyagokat és az egészséges haj összetevőit (keratin, arginin, csipebogyó olaj).
  • kókuszvíz: a HydraSplash termékek fő összetevője a kókuszvíz, amely egy természetes A-, C- E- vitaminban gazdag hidratáló, valamint egy nagy elektrolitforrás, amely segíti a száraz haj helyreállítását
  • tengeri moszat: további összetevője még a termékeknek a vitaminokkal és ásványi anyagokkal teli tengeri moszat is, amely célzottan segíti a nedvesség és a létfontosságú tápanyagok biztosítását az egészségesebb és élettel telibb hajhoz.

Szöveg és képek: JOICO Hungary