Keresés

JOICO Blonde Life: ha egy gyönyörű szőke árnyalatra vágysz

Bemutatjuk a Blonde Life szortimentet, hogy a tökéletes szőke eredményt kapd.

A szalonokban történő színváltoztatás 70%-át valamilyen szőkítési, illetve világosítási eljárás teszi ki. Nem véletlenül, hiszen amióta világ a világ, a szőke haj népszerűsége töretlen. Nagyon sokan vágynak a szőke fürtökre, de a tökéletes árnyalathoz bizony szükség van a professzionális termékekre és szolgáltatásokra. Itt az idő, hogy megismerd a JOICO Blonde Life szortimentjét!

A hajfestés történelme: az ókori Egyiptomtól napjainkig

Amióta a hajfestés fogalmát ismerjük, a szőkítés és a világosítás mindig is közkedvelt technika volt a fodrászatokban. Története egészen az ókori Egyiptomig nyúlik vissza, mert az előkelő származásúak már akkor is kamillafőzetekkel próbálták világosítani a tincseiket. A világosítási eljárások végül az 1930-as években robbantak be, amikor a hollywoodi filmcsillag, Jean Harlow úgy döntött, hogy kiszőkíti a tincseit. Ezzel a lépéssel az Egyesült Államok szexszimbólumává vált, de végül nagy árat fizetett érte, ugyanis az akkori anyagok káros összetevőinek hatására az összes haja kihullott.

Szerencsére napjainkban már komplett termékcsaládok állnak a rendelkezésünkre ahhoz, hogy kedvünkre világosíthassuk a hajunkat anélkül, hogy a szerkezetére nézve jelentős károkat okoznánk. Fontos azonban megjegyezni, hogy a szép szőke hajszín csak akkor lesz igazán egészséges és tartós, hogyha az otthoni környezetünkben is közel hasonló időt fordítunk az ápolására, mint a szalonban.

JOICO Blonde Life szortiment

Minden, amit érdemes tudnod a JOICO Blonde Life termékcsaládról

A JOICO csapata napról napra azon dolgozik, hogy segítsen a tökéletes szőke hajszínek megalkotásában, és végül fenntartásában. Blonde Life szortimentjének két fő iránya a szalonokban alkalmazott szőkítő és tonizáló rendszer, illetve az otthoni hajápolást biztosító termékcsomag, amiben megtalálhatók a különböző samponok, kondicionálók, olajok és mélyápolók is. Hatékonyságuk annak köszönhető, hogy egytől egyig tartalmazzák a haj egyik legfontosabb aminosajvát, az arginint, ami a hajba beépülve segít a hajszerkezet megerősítésében. Ezen túl a tamanu és a monoi olajokban gazdag termékek fényt és UV-védelmet is biztosítanak. A Blonde Life elsődleges célja, hogy összetevőinek köszönhetően a szőke haj minden hajmosás után visszanyerje ragyogó fényességét.

JOICO TIPP: hajmosáskor (a Blonde Life sampont követően) használd a termékcsalád maszkját, ami mélytisztító hatásának köszönhetően “felpolírozza” a hajadat! Lezárásként pedig tegyél fel egy kis Blonde Life kondicionálót, és már kész is az utolsó festéskor látott, csillogó hajkorona

Otthoni hajápolás professzionálisan

A jeges szőkék számára is létezik megoldás

A Blonde Life termékek egy másik vonala kifejezetten a jeges szőkéknek készült, ami a Violet nevet kapta. Samponjában lila pigmentek találhatóak, amelyek semlegesítik a nem kívánt sárgás elszíneződéséket. A szortiment kondicionálója szintén tartalmazza a lila pigmenteket, viszont már sokkal kisebb mennyiségben. A tökéletes végeredményt a Violet Foam hajhab biztosítja, aminek elsődleges feladata a haj ápolása, kiegyenesítése és hamvasítása. A három termék használatával biztos lehetsz benne, hogy a hajad az otthoni környezetben is megkapja a két szalonlátogatás közötti megfelelő ápoltságot.

Forrás és képek: JOICO Hungary