Keresés

JOICO DREAM BLOWOUT - ha unod a hajszárítást!

Bemutatjuk a JOICO DREAM BLOWOUT hővédő- és szárítókrémet!

A JOICO márkánál időről-időre és hihetetlen tempóban jelennek meg olyan 21. századi és modern termékek, amelyek a professzionalitáson túl, szinte azonnal a vendégek kedvenceivé válnak. Így született meg a JOICO DREAM BLOWOUT hővédő- és szárítókrém is, ami képes felére csökkenteni a hajszárítás időtartamát. Hát ez tényleg egy álom, mutatjuk mit érdemes tudnod róla!

JOICO DREAM BLOWOUT: hajszárítás álom kivitelben

Unod a hajszárítást, szeretnéd fele annyi idő alatt letudni? Tudjuk, hogy elsőre elképzelhetetlennek tűnik! A JOICO DREAM BLOWOUT 200 ml-es kiszerelésben kapható hővédő- és szárító krémet egy álom használni, és ez mégis a valóság! A termék alkalmazásával nemcsak a mindennapok válnak rutinosabbá, de a szalonmunka során is rengeteg időt felszabadítasz, miközben védelmet biztosítasz a hajszerkezet számára. A JOICO által fejlesztett SMART Release technológiának köszönhetően, a krém összetevői a hőkárosodás okozta veszélyekkel és a párával is szembeszállnak, így a szöszös frizura már csak a múlté!

Könnyű alkalmazhatóság, forradalmi összetevők, álomszerű megoldás

A JOICO DREAM BLOWOUT egy igazi 21. századi, időtakarékos termék! Akár 50%-kal képes redukálni a szárítási időt, miközben használatával jóval kevesebb kárt okozol a hajszálak szerkezetében! Ha ez nem volna elég, akkor a pofon egyszerű alkalmazására is felhívjuk a figyelmedet, ugyanis nincs más dolgod, mint törölközőszáraz hajra felvinni a krémes anyagot, majd megszárítani a hajat – tényleg csak ennyi!

EXTRA TIPP: a terméket száraz hajon is használhatod. Dörzsölj egy kis mennyiségű DREAM BLOWOUT-ot a száraz hajba, így nem csak ápolod a hajszál végeit, hanem le is zárod azokat!

JOICO DREAM BLOWOUT ÖSSZETEVŐK:

A DREAM BLOWOUT egy igazán kellemes élményt nyújt az érzékeid számára, hiszen összetevői között megtalálható a grapefruit, a mandarin, a piros bogyós gyümölcsök, a napraforgó, az almavirág, továbbá az alapanyagok között a jázmin, a puha erdei moha és a vanília is megjelenik. Ez azonban még nem minden, ugyanis a tökéletes hatékonyság érdekében, a fejlesztők a következő összetevőkkel tették még eredményesebbé a terméket:

A) MANKETTI DIÓOLAJ: segíti a nedvesség rögzítését, valamint szilárdságot, lágyságot és fényt ad a haj számára. Gazdag E- és A-vitaminforrás.

B) SÁFRÁNYMAGOLAJ: az E-vitamin, az antioxidánsok és az esszenciális zsírsavak gazdag forrása, amelyek segítenek a haj védelmében, táplálásában és hidratálásában.

C) ARGININ: a természetben előforduló aminosav döntő jelentőségű a haj erejének szempontjából. Azok a termékek, amelyek tartalmazzák az arginint, segítik megvédeni a hajat, miközben belülről kifelé újjá is építik azt.

Imádni fogod a JOICO DREAM BLOWOUT-ot, mert

  • 232 °C-ig maximális hővédelmet nyújt,
  • több, mint 75% -kal csökkenti a hajszálak töredezettségét,
  • akár 50% -kal gyorsítja a száradási idő,
  • tartós védelmet biztosít a pára ellen!

KIPRÓBÁLNÁD? 🙂

Figyeld a Fodrászinfó Pro csoportot, mert hamarosan erre alkalmad nyílhat!

Forrás és képek: JOICO