Keresés

JOICO Defy Damage PRO: az egészséges haj nem csupán illúzió

A JOICO Defy Damage PRO átfogó szalonszolgáltatás a láthatáron. Mutatjuk!

A vendégek haja még a legnagyobb odafigyelés mellett is ki van téve a 21. századi káros hatásoknak, ezért a legjobb, hogyha fodrászként minden szempontból képes vagy védelmet nyújtani. A JOICO Defy Damage PRO ajánlásával semmiképp nem fogsz csalódást okozni, ugyanis ezzel a hajápoló szalonszolgáltatással egy átfogó problémamegoldást nyújthatsz vendégkörödnek. Miben rejlik a titok? Olvasd el legújabb cikkünket a témában!

SMART Release technológiával az egészséges és ápolt hajért

Ha a céljaid között a vendégeid mindig egészséges és szép hajkoronája áll, akkor az egyik legjobb eszköz, amit a kezedben – illetve a szalonod falai között – tarthatsz, az a JOICO Defy Damage Pro1 és Pro2 szolgáltatása! A maximális szépségű hajnak ugyanis egy innovatív és okos technológiára van ahhoz szüksége, hogy mindig fenntartsa a ragyogását, és szerencsére a SMART Release biztosítja az ehhez szükséges hátteret. A technológia egy olyan liposzóma alapú szállítási rendszerrel van ellátva, amely képes a haj belsejébe való maximális behatolásra. A folyamat során a hatóanyagokat -keratinprotein, arginin, csipkebogyómag olaj -, azonnal beépíti a haj szerkezetébe. Amíg a keratinprotein és az arginin behatol a hajszálakba, és rendbehozza a sérült részeket, addig a csipkebogyómag olaj megvédi a hajat az UV-sugárzástól, mi több, maximális táplálást is biztosít. És az eredmény? Egy 80%-kal kevésbé töredezett haj!

További információkért kattints a videóra, amelyben Szikriszt József, a JOICO művészeti vezetője nyújt részletes betekintést a korszakalkotó technológiába:

A Defy Damage PRO kezelés

A) Defy Damage PRO 1, a hajszerkezet erősítő spray használata

A kezelés első lépése a hajszerkezet erősítő spray használata. Legfőbb tulajdonságai között szerepel, hogy egyedülálló technológiával ellátott termék, ami ultra gyorsan szárad, és a sérülésekkel szemben már a vegyszeres munka megkezdése előtt is védelmet nyújt: optimalizálja az applikációt, maximalizálja a világosítást, majd egyenletesebb végeredményt biztosít.

HASZNÁLAT: 8-15 cm-ről fújd be a tincseket, majd az anyagot fésüld bele a hajba! Ennyi csak, nincs semmi ördöngősség, sem plusz idő vagy formulavariálás!

B) Defy Damage PRO 2, a hajszerkezet erősítő pakolás alkalmazása

A pakolás extra intenzív és kifejezetten koncentrált anyag, amely mélyen hidratálja és teszi ellenállóvá a hajat a sérülésekkel szemben. Használata után, már az első alkalommal látható az eredmény, ami nem más, mint egy egészséges és gyönyörű hatású frizura. A termék egyaránt megvédi a hajat a mechanikai, a termikus és a környezet okozta káros hatásoktól; minimum 5 perces hatóidővel dolgozik!

Látnod és érezned kell, hogy elhidd a Defy Damage PRO csodáját!

A Defy Damage PRO széria a piacon található többi hajszerkezet erősítő termékkel szemben, egy pofon egyszerű spray-technológiával és egy fantasztikus erejű befejező ápolótermékkel éri el a haj teljes védelmét.

5+2 dolog, amiért muszáj kipróbálnod a termékeket

  • #1 Az első lépéstől az utolsóig megvédi a hajat a vegyszeres kezeléssel szemben.
  • #2 Tisztább szőkítési alapot lehet elérni a használatával.
  • #3 Javítja a haj pH-értékét.
  • #4 Egységesebb pigmentlerakódást biztosít a tartós szín fenntartásához.
  • #5 Maximalizálja és feljavítja a hajfestési folyamatot.
  • #5+1 Alkalmazásához nincs szükség plusz időre vagy keverési formulára.
  • #5+2 MINDEN MÁRKA MINDEN FESTÉKCSALÁDJÁVAL kompatibilis!

Fodrászvélemények

Czombos József, JOICO oktatófodrász, a JOICO Beauty Szalon fodrásza

“Már az első használat után elképesztő eredmény tapasztalható. A könnyű felhordásnak köszönhetően, rengeteg időt megspórolhatnak a fodrászok. Nem csak én, de a vendégeim is imádják.”

Czombos József

Váradi Katalon fodrászmester, JOICO oktatófodrász, a JOICO Beauty Szalon fodrásza

“Ezek a termékek nem kiváltották a hajszerkezet újraépítését, hanem kiegészítették azt. Amit a hajszerkezet regenerálása során elérünk – azaz újra felépítjük a haj minőségét -, azt ez a kezelés tovább megőrzi és fokozza. Maximális védelmet nyújt a hajnak a vegykezelések alkalmával, ezért én minden festésnél ezt a szolgáltatást használom. A vendégeim pedig imádják az otthoni hajápolóit!”

Váradi Katalin

Forrás és képek: JOICO Hungary

További cikkekért böngéssz az oldalon! :)