Keresés

JOICO Premium Club: szakmai találkozó

A márkafüggetlen stúdió adott otthont a JOICO Premium Club-nak. Beszámoló következik!

Nagy örömünkre szolgál, hogy az ősszel megnyitott a H7 márkafüggetlen stúdió, ami rögtön egy több napos JOICO Premium Club találkozónak adott otthont. A JOICO ekkor rendezte a lockdown utáni első nagyobb képzését, ahol a márka oktatói mutatták be a Masterpiece kollekciót és termékújdonságokat.

JOICO Premium Club

A JOICO márka kiemelten figyel partnereire, ami nem csak a mindennapos szalonmunkában nyújt segítséget, hanem egy támogató szakmai közösséget is ad, ami a mai világban kulcsfontosságú. Már a bezárások alatt is kiderült, hogy Szikriszt József, a márka fő oktatófodrásza szalonmunkája mellett mindig ott van a JOICO-s partnereknek támaszként, akármikor, akárkinek legyen kérdése, készséggel segít.

Nagy újra találkozások a JOICO Premium Club szünetében

H7 megnyitó és a találkozás öröme

Oldalunkon már korábban beszámoltunk nektek egy újító projektről, a H7 márkafüggetlen stúdióról. A megnyitó az ismert események miatt végül majdnem egy évet tolódott, ám megérte a várakozást, mert éppen olyan lett, mint amilyennek tervezték. A stúdió komplett fodrászberendezése miatt tökéletes a szakmai oktatások lebonyolítására, ezért a jövőben a Kereskedelmi és Iparkamara, illetve a Magyar Fodrász-Kozmetikus-Körmös Egyesület is ide tervezi a jövőbeni oktatásokat.

A JOICO Premium Club tartalmas szakmai estekkel készült, melyen a márka kiemelt fodrászai egy-egy frizura elkészítésén keresztül mutatták be szakmai tudásukat, fortélyokat és a JOICO termékújdonságait. Szikriszt József és Burger Viktória a Masterpiece kollekciót készítették el, míg Selymes Dietmar és Czombos József a megunhatatlan balayage tökéletesítésének részleteibe és a face frame eljárás titkaiba avatták be a nézőket.

Szikriszt József a Masterpiece egyik frizuráját készíti
Burger Viktória készítette a Masterpiece egyik ütős hajszínét
Selymes Dietmar Face Frame technikát mutat be a nézőknek

JOICO Premium Club: debütált a Masterpiece kollekció

A JOICO márka évről-évre elkészíti kollekcióját, amiben a hajfestések és trendszínek mellett a hajvágásokban is kész formákkal szolgál, amiket könnyedén alkalmazhatnak a szakemberek a mindennapokban. A bemutatott Masterpiece kollekció alap inspirációja Paul Klee két festménye volt, a Static-Dynamic Graduation 1923-ból és a Still Life 1927-ből. Izgalmas választás, hiszen Paul Klee svájci születésű festő egyedi stílusára az expresszionizmus, a kubizmus, a szürrealizmus és az orientalizmus volt nagy hatással. És akik „lefordították a hajra”, az nem más, mint a kollekció két stylistja, a JOICO vendégművészei: Dan Spiller (JOICO Color Ambassador for Europe, Egyesült Királyság és Írország, valamint a Marc Antoni Artistic Team tagja) és Altin Ismaili (a Marc Antoni Artistic Team tagja). A vendégművészek kihívást kaptak, hogy kísérletezzenek a művészi technikákkal és a színek kifejező erejével. Az inspirációt a színelméletből, valamint a technikák és minták szabad használatából merítették. Paul Klee színeit a hajban a Vero K-Pak Colorral alkották meg.

A hazai Masterpiece kollekció

JOICO Premium Club videó

Masterpiece kollekció kredit

Haj: Dan Spiller, Altin Ismaili

Fotó: Jamie Blanshard

Smink: Sabrina Nicholson

JOICO esemény kredit

Fotó: Dévai Zoltán