Keresés

JOISTARS - Pécs

A JOICO és a KEUNE vidéki bemutatókat tart.

A JOICO és a KEUNE hazai kizárólagos disztribútora, a Vero Trade Hungary Budapesten saját rendezvényközponttal rendelkezik, ezért a legtöbb bemutató a fővárosba koncentrálódik, így a távolabbi településeken dolgozó fodrászok nehezen jutnak el egy-egy ilyen eseményre.

Mivel a vidéken élő fodrászok elérése is fontos a cég számára, ezért 2023. őszén vidéki turnét szervez a Vero Trade Hungary. Ezeken az eseményeken megismerkedhetnek a fodrász kollégák a JOICO és a KEUNE festőrendszereivel, betekintést nyerhetnek a technikákba és megismerkedhetnek az oktatófodrászokkal, termékekkel.

A JOISTARS - Pécs oktatói

  • Szikriszt József, a JOICO művészeti vezetője, fodrászmester,
  • Czombos József, a JOICO oktatófodrásza

Mit tanulhatsz?

A 16.00-18.00-ig tartó bemutatón a JOICO 3 technikáját lehet megismerni:

  • a négylépéses hajújraépítést,
  • a Blonde Life kókuszolajos, kíméletes szőkítést
  • a Lumi10 tízperces, 100% őszfedő festést.

Ezen túl pedig természetesen megismerkedhetnek a résztvevők az ápolók és formázók világával. A JOICO számára a legfontosabb az egészséges haj, ez pedig annak az egyedülálló szabadalomnak köszönhető, amit Smart ReleaseTM technológiának neveznek, és a lényege, hogy az apró liposzóma molekulákba pont az a 19 aminosav van csomagolva, ami az egészséges haj összetevője is!

A rendezvényre 2.000 Ft-os belépő van, minek fejében egy 10.000 Ft-os vásárlási utalványt kap a résztvevő és ezen felül értékes nyereményekre tehet szert a tombolán.

Jelentkezéshez kattints

Márka:

Joico

Ingyenes:

nem

Online:

nem

Alkalmak:

  • 2023. október 2.: Pécs, Corso Hotel (7626 Pécs, Koller utca 8.)