Keresés

Karácsonyi hajtrend 2020: egyszerű frizuramegoldások az ünnepekre

Idén sem hagyunk titeket karácsonyi hajtrend nélkül. Íme!

Az ünnepek már itt vannak a nyakunkban, de talán, ha valamit tanított nekünk 2020, az az, hogy ideje kicsit lelassulni és gyermeki örömmel várni a meghitt napokat. A készülődésnek viszont szeretnénk, hogyha megadnátok a módját, a stressz helyett leginkább a megjelenésetekkel, hiszen az elegancia egyben a tiszteletet is sugározza. Ha valaminek “megadod a módját”, akkor törődsz azzal, hogy a környezeted hogyan fogad magába, és ennek elengedhetetlen részlete a frizura. Ennek szellemiségében összeállítottunk egy mini karácsonyi hajtrend cikket, hogy inspirálódjatok az otthoni környezetben is!

Karácsonyi hajtrend előtt karácsonyi hálanapló

Szívből reméljük, hogy az ünnepeket mindenki a családjával töltheti! Bárhogyan is alakul, bárkivel is töltjük a karácsonyunkat, akkor se feledkezzünk meg önmagunkról, a megjelenésünkről, a tiszteletadásról, amivel ezt az évet búcsúztatjuk. Sokan gondolhatjátok most, hogy vajon 2020-ban mi az a sok jó dolog, amire érdemes hálával tekinteni, pedig akármilyen nehéz is felidézni, számos pozitívumot hozott a komfortzónából való kiszakadás. Mire gondolunk pontosan?

AZ IDEI ÉV MEGTANÍTOTT MINKET

 • a fokozott odafigyelésre (önmagunkra és a környezetünkre egyaránt);
 • emlékeztetni arra, hogy azok a dolgok, amiket készpénznek veszünk, valójában olyan értékek, amelyek mellett nem mehetünk el “megszokott közönnyel”,
 • értékelni azokat a helyzeteket is, amiket máskor “kötelező köröknek” érzünk;
 • kooperálni, összehangolódni másokkal, és nem kizárólag a szeretteinkkel;
 • az elfogadásra, és arra az alázatra, hogy mindent mi sem vagyunk képesek irányítani.

Hosszasan folytathatnánk még a sort, de kezdetnek elég. Értékeljünk, összegezzünk, öltözzünk fel csinosan, és búcsúztassuk az évet szeretettel – és persze egy remek karácsonyi frizurával -, amihez most adunk is néhány ötletet! :) Hosszú hajú lányok előnyben!

Karácsonyi hajtrend 2020

A karácsonyi haj elkészítésében a legnehezebb, hogy három napra és három különböző formára is megoldást kell keresni, mondván “ne nézzünk már ki ugyanúgy az összes fotón”. Léteznek azonban olyan lehetőségek, amelyekből minimális változtatással is ki lehet hozni valami újat. Az ötletelésben segítségünkre voltak a ghd szakemberei, úgyhogy ha megtetszik, amit a videókban látsz, akkor még a karácsonyfa alá is akad néhány tippünk! ;)

Karácsonyi hajtrend 01: menő lookok Szentestére!

A ghd bevezetésével három brit fodrász nagyobbat álmodott, mint hitte volna, ugyanis a kerámialapos hajvasalókkal egyenesen új fejezetet nyitottak a hajformázás világában. Az eszközöket világszerte imádják a fodrászok, a hírességek és az “otthon kísérletezők” is! Kattints a videókra, és ha megtetszik, amit látsz, van még időd tesztelni az ünnepi frizurádat!

VÉGEREDMÉNY:

 • elegáns
 • laza
 • egyszerű

*A frizurát a @tango_frisor készítette.

VÉGEREDMÉNY:

 • praktikus
 • messy
 • trendi

*A frizurát a ghd_northamerica készítette.

Karácsonyi hajtrend 02: elegáns hajcsat az ünnep első napjára

A videókban megtekinthetted a laza hullámok elkészítési technikáját, most pedig a részletek elsajátítására is koncentrálhatsz! Ha szeretnéd fokozni a gyönyörű hullámok általi hatást, akkor dobd fel az outfitedet letisztult és elegáns csatokkal! Nézd meg az előző képeket, és hasonlítsd össze, hogy mennyit változtat ez az egy apró részlet!

Karácsonyi hajtrend 03: kifinomult kiegészítő az ünnep második napjára

Karácsony másnapján sem kell messzire elrugaszkodnod az eddig látottaktól, egyszerűen csak variáld azokat az elemeket, amik az eszköztáradba beleférnek! Dobd félre a csatokat, és fogj egy szép piros szalagot vagy egy dizájner kendőt, kösd át vele a hajad, vagy ékesítsd vele a fonatodat, és máris egy újabb karaktert varázsoltál magadból!

Forrás és videó: Wella Professionals

Képek: Wella Professionals és Pinterest

Cover: @tialambourn_hair