Keresés

KEUNE Hungary: itthon is berobbant a márka, aminek a dauervizet köszönhetjük

Az innovatív márka, a KEUNE Hungary bemutatkozása következik!

Új kihívások után néznél? Szívesen belevetnéd magad egy új, innovatív márka megismerésébe? Most itt a lehetőség: bemutatkozik a KEUNE Hungary!

A dauervíz megalkotásával egy elképesztő márka is született

A KEUNE fodrászati márka története egészen 1922-ig nyúlik vissza, amikoris egy amszterdami gyógyszerész, nevezetesen Jan Keune úgy döntött, hogy készít néhány hajápoló terméket. Ekkoriban nagy trendnek számítottak a hajsütővasakkal készített göndör tincsek, amikért sok hölgy az egészségét is beáldozta. Az eszközök ugyanis még annyira gyerekcipőben jártak, hogy gyakran égési sérüléseket okoztak a fejbőrön.

Lévén, hogy Keune is nagy rajongója volt a göndör lokniknak, szerette volna, hogyha a fodrászok hajsütővas nélkül, tartósabb hullámokat tudtak volna készíteni. Ezért belevágott egy saját formula kidolgozásába, amit később a nagyvilág dauervízként ismert meg. Az elképesztő technológiai innováció után Keune neve világszerte ismertté vált, így 1925-ben meg is alakult a Keune Haircometics.

A cég családi vállalkozásként kezdte és még napjainkban is saját kézben van.

A TUDOMÁNYOS TÖREKVÉSEK A MÁRKA FILOZÓFIÁJÁVÁ VÁLTAK

A tudományos törekvések eggyé váltak a márkával. A KEUNE sikere és filozófiája azóta is az úttörő megoldásokra épít, ezért napról napra saját laboratóriumaiban fejleszti a termékeit. A gyártósorok mellett egy komplett szakértői csapat áll, aminek tagjai a tervezés alatt egyaránt szem előtt tartják a környezetvédelmet és a fogyasztói igényeket.

Ennek köszönhetően portfóliójában megtalálható(k):

  • a személyre szabott hajápoló termékek, amik azokat a vendégeket célozzák, akik “minden az egyben” készítményt keresnek a hajproblémáikra;
  • a “Keune Cares” környezetvédelmi stratégia, aminek tükrében a brand fenntartható módon, fenntartható szortimentet gyárt.

TUDATOSSÁG A MINDENNAPOKBAN ÉS A SZALON FALAI KÖZÖTT

A KEUNE termékcsaládjai egytől-egyig újrahasznosítható csomagolásokban kaphatók, míg a formulák teljesen koncentráltak. Ennek hála a gyártási és csomagolási folyamat során is kevesebb a papír-, víz- és műanyag-felhasználás. Emellett a márka 100%-ban cruelty-free, azaz megtagadja a termékek állatokon való tesztelését is. Így olyan országokban egyáltalán nem is árusítja a portfólióját, ahol törvények írják álló az állatkísérleteket. Klassz, ugye?

Vigyázz, kész, rajt: megérkezett a KEUNE Hungary

Képzeld, ez a nagyszerű brand végre átlépte az országunk határait és most te is velünk köszöntheted a KEUNE Hungary csapatát! Fontos tudni, hogy a márka magyarországi megjelenése hipergyors és összeszedett munka eredménye. A nyári kapcsolatfelvétel után ugyanis egy gyors tárgyalássorozat vette kezdetét, aminek a kizárólagos disztribúciós szerződéskötés volt az eredménye.

Így 2022 szeptemberében már el is indult a KEUNE kiskereskedelmi webshopja és Facebook-oldala, miközben az Instagram-profilja is sikeresen felépült. A múlt hónapban számos fodrászszalonban is megjelentek a brand egyedi festékei, professzionális hajszerkezeterősítő kezelései, aminek hatására több neves fodrász is jelezte, hogy szívesen csatlakozik a KEUNE oktatói csapatához.

Figyelem: érdemes résen maradni, mert egy hatalmas buli van kibontakozóban, amit a Vero Trade Hungary (a brand kizárólagos hazai forgalmazója) szervez november végére – de erről majd egy következő cikkben! 😉

5 DOLOG, AMIT MÉG ÉRDEMES TUDNOD A KEUNE-RŐL:

  • Mottója a különleges személyiségek felfedezése és támogatása – légy önmagad!
  • Hajfestékei és szőkítőporai is kötéserősítő adalékokat tartalmaznak.
  • Speciális Ultimate Blonde termékcsaládja 50 perc alatt, előszőkítés nélkül képes akár 4 árnyalat felvilágosítására.
  • Egyedi fejlesztésű LP300 technológiájuknak köszönhetően a hajfestékekben található pigmentek nagyon mélyre hatolnak, így egyenletesen oszlanak el a hajszerkezetben.
  • Szinte majdnem minden termék Solamer UV-szűrővel van gazdagítva.

2022 AZ ÜNNEPLÉSEK ÉVE

Ami a KEUNE-t illeti, 2022 az ünneplés jegyében telt. A 100. évfordulóra szervezett bulin bejelentették, hogy a márka elnyerte a Royal Predicate kitüntetést, amit kizárólag a legalább 100 éve holland tulajdonban lévő cégeknek adományoznak. Valóban elismerésre méltó!

Ezzel azonban még nincs vége a sornak, az év végét is megspékelte a csapat. A márka 100 éves jubileuma miatt felkérték Joseph Klibansky globalista képzőművészt a Keune x Joseph Klibansky limitált kiadású csomagolások megtervezésére. Imádjuk!

Ha Téged is sikerült felcsigáznunk és érdekel minden, ami KEUNE, akkor itt tudsz érdeklődni: 

rendeles@verotrade.hu

Forrás és képek: KEUNE Hungary