Keresés

KEUNE On The Road - Szeged

A JOICO és a KEUNE márkák vidéki bemutatókat tartanak!

A JOICO és a KEUNE hazai kizárólagos disztribútora, a Vero Trade Hungary Budapesten saját rendezvényközponttal rendelkezik, ezért a legtöbb bemutató a fővárosba koncentrálódik, így a távolabbi településeken dolgozó fodrászok nehezen jutnak el egy-egy ilyen eseményre.

Mivel a vidéken élő fodrászok elérése is fontos a cég számára, ezért 2023. őszén vidéki turnét szervez a Vero Trade Hungary. Ezeken az eseményeken megismerkedhetnek a fodrász kollégák a JOICO és a KEUNE festőrendszereivel, betekintést nyerhetnek a technikákba és megismerkedhetnek az oktatófodrászokkal, termékekkel.

A KEUNE On The Road - Szeged oktatói

  • Róder Dorina, a KEUNE vezető oktatófodrásza
  • Szentey Levente, az 1922 by J. M. KEUNE oktatófodrásza

Mit tanulhatsz?

A KEUNE 19.00-21.00-ig tartó bemutatóján egy csodálatosan élénk vörös festés vagy egy ragyogó szőke melír lesz látható, továbbá az érdeklődők megismerkedhetnek a 1922 by J. M. KEUNE férfiaknak szóló termékeivel és egy nagyon divatos vágási technikával is.

A rendezvényre 2.000 Ft-os belépő van, minek fejében egy 10.000 Ft-os vásárlási utalványt kap a résztvevő és ezen felül értékes nyereményekre tehet szert a tombolán.

Jelentkezéshez kattints!

Márka:

Keune

Ingyenes:

nem

Online:

nem

Alkalmak:

  • 2023. szeptember 18.: Szeged, Szent-Györgyi Albert Agóra Rendezvényközpont (6722 Szeged, Kálvária sgt. 23.)