Keresés

Kíméletes szőkítés az idHAIR Bleach termékcsalád segítségével

Ez a termékcsalád a kíméletes szőkítés nagyasszonya!

A skandináv idHAIR 1986-ban alakult Dániában, majd dinamikusan növekedett a szépségipar területén. Így mára egy világszerte ismert márkává nőtte ki magát. Az egymást követő sikerek és a jelentős terjeszkedés után a brand egy svéd gyárral együttműködve minden professzionális fodrászigényt kielégítő egyedülálló termékcsaládokat hozott létre. Korábbi cikkünkben már szó esett az idHAIR Hair Paint Free ammónia–, PPD– és rezorcinmentes hajfestékeiről, ezúttal pedig az idHAIR Bleach szőkítő termékeit mutatjuk be nektek.

Az idHAIR termékek garantált minőséget biztosítanak

A Green Salon egy olyan non-profit szervezet Dániában, ami a fodrászati termékeknek az egészségre való befolyását és minőségét vizsgálja. Fő célkitűzése, hogy csökkentse a termékekben lévő káros összetevőket, amik negatív hatással lehetnek a szakemberekre, illetve a vendégeikre. Amikor a kezedbe veszel egy Green Salon által jóváhagyott terméket, akkor biztos lehetsz benne, hogy egy olyan korszerű készítményt használsz majd, ami az Európai Unió általános irány- és jogszabályainál is szigorúbb előírásoknak felel meg.

Az idHAIR Bleach termékcsalád innovációja

Az idHAIR Bleach szőkítő szortiment a korábban említett szempontok ötvözeteként született meg, ami ugyanolyan hangsúlyt fektet a kíméletességre, mint a hatékonyságra. A termékcsaládban szőkítőporok és szőkítőkrémek is megtalálhatók, amelyek között bárki fellelheti kedvencét. Az egyedi igényekre is megoldást nyújtanak, legyen szó intoleranciáról, vagy extra sérülékeny hajról. Most pedig elérkezett az idő, hogy megmutassuk, miben is rejlik az újdonságok innovációja – ezt figyeld!

#1 Bleach Me Power+

A Bleach Me Power+ egy kiemelkedő, többfunkciós szőkítőpor, amellyel akár 9 színmélység is világosítható. Az egyedülálló ASNC-komplex aminosavakat, cukrokat, ciszteint és glicint tartalmaz, amelyek együttesen védik és alakítják át a haj felszínét, valamint belülről segítik a szőkítés folyamatát. Az aminosavak mélyen behatolnak a hajba, modulálják a per-szulfátok hatását, és helyreállítják a sérült keratinszerkezetet. A cukrok a haj felületét célozzák meg, nedvességet és táplálékot biztosítanak. A cisztein és a glicin a keratinkötéseken belül hatnak, így a haj egészségének jelentős javulását eredményezik, így messze ez az egyik legjobb komplexum.

Szumper Németh Nikolett munkája
Flamisch Dóra munkája
Blonze Art Studio munkái
Orsy idHAIR munkái

#2 Niophlex Beach

A Niophlex Beach egy innovatív szőkítőpor, ami a haj szerkezetét megóvja, a tincseket pedig gyengéden világosítja. A hagyomágyos szőkítővel szemben sokkal egészségesebb és erősebb hajszerkezetet biztosít, de használata semmiben sem különbözik a klasszikus eljárástól. A Niophlex Bleach Powder 7 színmélységet képes felvilágosítani. A meleg árnyalatot semlegesítő készítmény egészséges és fényes végeredményt varázsol.

Keresztes Fanni munkái
Dave Hairstyle & Make up stylist munkái

#3 Bleach Me Gently

A Bleach Me Gently egy ammónia– és pormentes szőkítőpor, ami kék pigmenteket tartalmaz, és már a szőkítés folyamata alatt semlegesíti a nem kívánatos arany és meleg tónusokat. Ez a gyengéd szőkítőpor akár 6 színmélységet is képes világosítani, non plus ultra, hogy a fejbőrön, tőszőkítésre is alkalmas.

Fehér Anna munkája
Szabó Anikó munkái

#4 Hair Paint Bleach Extra fehér szőkítőkrém

A Hair Paint Bleach szőkítőkrém új szintre emeli a hagyományos világosítási eljárásokat. Elképesztő erejével akár 6-7 színmélységet is képes módosítani. A paszta exkluzív formulája olyan értékes növényi olajokat tartalmaz, amik gyengéden gondoskodnak a fejbőr állapotáról, és megóvják a hajszerkezetet a szőkítő kezelés során. Nagy előnye tehát, hogy gyorsan hat és mindeközben táplálja is a hajat. Használata egyszerű, csak keverd össze a hidrogénnel, hogy krémes állagot kapj, majd vidd fel a haj felszínére!

Fehér Anna munkái
Kun Ivett munkái
Józsa Andrea munkái

Kíméletes szőkítés? Lehetséges!

Területi képviselők

Fehér Petra

  • telefonszám: +36-31-785-8894
  • email: feher.petra@idhair.hu
  • Budapest: II., III., IV., V., VI., VII., VIII., X., XIII., XIV., XV., XVI. kerületek, Duna-Tisza közelében és a Tiszántúlon elhelyezkedő szalonok

Fekete Dóra

Forrás és képek: idHAIR

További cikkekért böngéssz az oldalon! :)